IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

бе ти май няква баница щеше да въртиш ...някой път.
    От къде се пръкна таз болна фантазия, направо се чудя!? Че аз кат вляза в кухнята съм живо въплъщение на сентенцията:
    - Булка шета, град бий! Койт я гледа, свят му са вий.
    Наздраве, чужденеций!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Утре е ден на Грую. Това торти, това коняци, бадеми ... Първо той да почерпи, после другите физически по-силни представители от клиентелата на Кръчмата.
      Наздраве!

П.П. Набелязала съм си тукинка няколко ендивида и сега ги глася за Благовещение.
      бе ти май няква баница щеше да въртиш ...някой път.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Утре е ден на Грую. Това торти, това коняци, бадеми ... Първо той да почерпи, после другите физически по-силни представители от клиентелата на Кръчмата.
        Наздраве!

П.П. Набелязала съм си тукинка няколко ендивида и сега ги глася за Благовещение.
        Хубаво е, че сме малцинство Утре ще има да ядем , пием и танцуваме .... изискано и ефирно ! Като истински дами
        На здраве, tnm!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

nachev, щях да ти сипя от късметлийското, ама гледам, че си напуснал Кръчмата. Така е, като почваш от сутринта Нищо и утре е празник, при това мъжки. От теб, отличен като Хер очаквам петел, срещу вино
          Наздраве, хер nachev!
          Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

бе само да не попадне тефтеря у НАПа , че тогаз я вапцахме ...
            Тя, като веща жена, сигурно е взела мерки да не се разделя с тефтера.
            Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Леля, внимавай с глътката!
              Ето на, виж какво пее тази кака.
              "Скрийте виното,
              че не си вярвам много (когато то е наоколо)!"

Hide The Wine
              nachev, щях да ти сипя от късметлийското, ама гледам, че си напуснал Кръчмата. Така е, като почваш от сутринта Нищо и утре е празник, при това мъжки. От теб, отличен като Хер очаквам петел, срещу вино
              Наздраве, хер nachev!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                tnm се е притаила и дебне кой налива и кой само приказва, пише в големият тефтер и после като висне пред казана ..... Що и отваряте толко работа? Сипете нещо да викаме наздраве
                бе само да не попадне тефтеря у НАПа , че тогаз я вапцахме ...

Коментар

• tnm се е притаила и дебне кой налива и кой само приказва, пише в големият тефтер и после като висне пред казана ..... Що и отваряте толко работа? Сипете нещо да викаме наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Една добра новина за трифоновден . Дочух също, че тази година виното май не било от най-добрите, имам предвид от модела "домашнярско" Майна, ти успя ли да го издокараш майсторски ?
                    Абе не беше от най добрите реколти ... ама на сухо не съм останал де ...

Коментар

Консумираме 2 пъти повече вино, отколкото си купуваме
                      Разликата вероятно се дължи на домашното производство

Тия откриха топлата вода ...
                      Една добра новина за трифоновден . Дочух също, че тази година виното май не било от най-добрите, имам предвид от модела "домашнярско" Майна, ти успя ли да го издокараш майсторски ?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        Готин пейзаж Траки. И май е и слънчев Може да резна някоя лозница колкото за адет, а останалото ще е за 14 февруари, по по-новата традиция из хабитаtя
                        Днес слънцето изгря голямо и златно, чак ми стопли и душата
                        Слънчев и готин месец на всички "кръчмодеятели" !
                        Сериоззно ли смяташ, че бъркам празника? Днес е само репетиция. Е, още съм трвзв. Макар да ползвах първак за почистване. Пък всички знаем кой е Веселия ден. А днес попчетата се черпят.

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

Но да не забравяме и утрешния празник. Подозирам, че във времената началото му може да има връзка с напиването от днешния. Историците шъ каят.
                          Срещата е на Горна баня. Не забравяйте хавлия, сапун, джапанки и т.н. други атрибути.
                          Кой ще носи знамето?
                          Нееееееее, утрешният празник е ден на изтрезняваня. Който най-махмурлия, той най-често изпуска сапунчето. Да му е честито.

Коментар

• Консумираме 2 пъти повече вино, отколкото си купуваме
                            Разликата вероятно се дължи на домашното производство

Тия откриха топлата вода ...

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Лично аз бих се озовал в патова ситуация, ако умната се окаже и pуса...

Наздpаве за всички комбинации - в едно, но който не е "комбинативен" и има подобни пpедпочитания - защо пък не и - за повече бpойки /пpи вдигането на... наздpавицата/, а всяка от тях - с pазлично качество /едната - умна, втоpата - pуса, тpетата... дpуго/!

Твойто стана, като - доброто, лошото ченге и тоя под прикритие
                              Наздраве и на теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Леля, внимавай с глътката!
                                Ето на, виж какво пее тази кака.
                                "Скрийте виното,
                                че не си вярвам много (когато то е наоколо)!"

Hide The Wine
                                Хич, няма да го крия Мойто вино е мноооого специално И късметлийско
                                Наздраве, nachev!

Коментар

Working...
                                X