IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Сакън , рано още бе ...миналата година ми стига !
    Мдъъ, миналата година загубите бяха големи.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ъъъъ, таковата ... Знаем, че Чужденеция като цяло е извън географията, ама имам информация, че и там температурите са се повишили. За фчеличките трябва да попитам. Тъкмо ще се зарадват на проявения от мен интерес.
      Наздраве!
      Сакън , рано още бе ...миналата година ми стига !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

И танцуващи алигатори с балетни полички....
        На поличката й се вика "пачка", а на панфките - палци. А на фибите, де си забучват балетното кокче - фуркети.
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

Лелче ти от южното полукълбо ли пишеш/пиеш/...кви пчелички бе , абе не мешайте питиетата бе , после идват и летящи розови слонове ...
          Ъъъъ, таковата ... Знаем, че Чужденеция като цяло е извън географията, ама имам информация, че и там температурите са се повишили. За фчеличките трябва да попитам. Тъкмо ще се зарадват на проявения от мен интерес.
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

Лелче ти от южното полукълбо ли пишеш/пиеш/...кви пчелички бе , абе не мешайте питиетата бе , после идват и летящи розови слонове ...
            И танцуващи алигатори с балетни полички....

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
              Добро утро, Кръчма! Вън е пролет, птички пеят , пчелички жужът, бира се лей. ....
              А вие сте по ниски от тревата и няма кой да сипе
              Наздраве!

https://m.youtube.com/watch?v=BMBc8U...=RDBMBc8UZCSns

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                Добро утро, Кръчма! Вън е пролет, птички пеят , пчелички жужът, бира се лей. ....
                Наздраве!

Почти напълно и окончателно завърших ремонтната кампания. Та що да не почерпа. Имам време бързо, скришом сам да го гътна. Или с Чичи, че той спира след 50-те да не му напомнят нататък с колко ги прескочил. Това с 2х30 е само за заблуда на женорята.

Коментар

• Добро утро, Кръчма! Вън е пролет, птички пеят , пчелички жужът, бира се лей. ....
                  Наздраве!

Коментар

• Мерси, колеги - днес се слагало петел на масата, та Наздраве
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Благодаря - почвам от зарана
                      Е тъй е то ...некои само на маса , други само работа ...
                      Жив и здрав , Груев ...

Коментар

• Жив и здрав, Грую! Много щастлив и успешен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          Честито, Груич! Жив, здрав и по-често да си надалеч над 100 км от София. Защото си млад още, не като Чичи изнемощял и без мерак. А тая маса, де си я сложил, за сутрешен отскок ми стига. Пък кой закъснял, ще празнува Петльовден с геврече.

Коментар

Ни кафета, ни бонбони, ни торти ... За коняк да не говорим. УжасТ!!!

Здраве и дълголетие, Грую! И честит ти рожден ден!
                            Наздраве!

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ни кафета, ни бонбони, ни торти ... За коняк да не говорим. УжасТ!!!

Здраве и дълголетие, Грую! И честит ти рожден ден!
                              Наздраве!

Мечо

Коментар

От къде се пръкна таз болна фантазия, направо се чудя!? Че аз кат вляза в кухнята съм живо въплъщение на сентенцията:
                                - Булка шета, град бий! Койт я гледа, свят му са вий.
                                Наздраве, чужденеций!

Коментар

Working...
                                X