IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Що да връщаме времето - след Коледа е Нова година, а дръпнатите баш за Китайската нова година се готвят
    Щото искам вече да е топло и слънчево Ама, айде и тяхната ще отпразнуваме. Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Ааааа, няма да връщаме времето ! Някой да слага на масата "летни вълни "

Добро утро и наздраве!
      Тцъ, Lelq! Рано е още за летни коктейли. Да се насладим на оставащите зимни дни с кана червено вино и свинска вратна пържола.
      Наздраве!

П.П. Поздрав с една мелодия, която сънувах тази сутрин. Мисля, че беше тя.
      ​​​​​​​
      https://www.youtube.com/watch?v=xrIYT-MrVaI
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Значи е време да сложим печено прасенце.

Не знам обаче в друга година как че намерим дракон.
        Е, как, как - ми питай няой блондинка, тя ще ти намери (или ще се самопредложи)
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Що да връщаме времето - след Коледа е Нова година, а дръпнатите баш за Китайската нова година се готвят
          Значи е време да сложим печено прасенце.

Не знам обаче в друга година как че намерим дракон.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Добро утро и наздраве!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Питка "коледна елха". Поне така я представят у нета

Добро утро и наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Кво е тук завъртеното на снимката.
                Питка "коледна елха". Поне така я представят у нета
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                  Добрутро! Зимата се завръща. Да ви е топло и сгреяно. Без да прекалявате.
                  https://www.youtube.com/watch?v=udaL0AQDwdU

Кво е тук завъртеното на снимката.

Коментар

• Добрутро! Зимата се завръща. Да ви е топло и сгреяно. Без да прекалявате.
                    https://www.youtube.com/watch?v=udaL0AQDwdU

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Кой ти каза....?!

и музиката на маХ....

https://youtu.be/xQPYrMjnVbk

Мисля, че точно сега е момента да проявя каприз - това, което си го сложил на масата не ми е по сърце и душа. Сипи нещо, де се пие без лед.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Изглежда, грипната епидемия е налазила Кръчмата. Няма пиене, няма музика ..., сепаретата празни!? Отивам до денонощния магазин да разходя дебелото псе и да си купя шоколад.
                        Кой ти каза....?!

и музиката на маХ....

https://youtu.be/xQPYrMjnVbk

Коментар

• Изглежда, грипната епидемия е налазила Кръчмата. Няма пиене, няма музика ..., сепаретата празни!? Отивам до денонощния магазин да разходя дебелото псе и да си купя шоколад.
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Добро утро !
                            Написах един пост с пожелания за празници и делници и сега виждам, че не съм го пратил.....( но все пак да почета на две патерици Груювата почерпка - да е жив и здрав ! )
                            Вчера бе слънчево и топло и кореспондираше с фтички, фчелички и на Тарантул мечтите...
                            Сега бързам да натисна Отговор, че ме натискат ..
                            Спорен ден !
                            С коя се натискаш, бе? Ааа, теб те натискат. Така де, ти едва ли вече може някоя да я натиснеш.

Коментар

• Добро утро !
                              Написах един пост с пожелания за празници и делници и сега виждам, че не съм го пратил.....( но все пак да почета на две патерици Груювата почерпка - да е жив и здрав ! )
                              Вчера бе слънчево и топло и кореспондираше с фтички, фчелички и на Тарантул мечтите...
                              Сега бързам да натисна Отговор, че ме натискат ..
                              Спорен ден !

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Лелче ти от южното полукълбо ли пишеш/пиеш/...кви пчелички бе , абе не мешайте питиетата бе , после идват и летящи розови слонове ...
                                Ми инсекта , не си е свършил работата и нещо жужа. Ама по така звучи пчелички, от мухи, например
                                А и като няма кой да сипва, стават грешки. Квото хванеш това пиеш

Наздраве!

Коментар

Working...
                                X