If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Изглежда, грипната епидемия е налазила Кръчмата. Няма пиене, няма музика ..., сепаретата празни!? Отивам до денонощния магазин да разходя дебелото псе и да си купя шоколад.
Изглежда, грипната епидемия е налазила Кръчмата. Няма пиене, няма музика ..., сепаретата празни!? Отивам до денонощния магазин да разходя дебелото псе и да си купя шоколад.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро !
Написах един пост с пожелания за празници и делници и сега виждам, че не съм го пратил.....( но все пак да почета на две патерици Груювата почерпка - да е жив и здрав ! )
Вчера бе слънчево и топло и кореспондираше с фтички, фчелички и на Тарантул мечтите...
Сега бързам да натисна Отговор, че ме натискат ..
Спорен ден !
С коя се натискаш, бе? Ааа, теб те натискат. Така де, ти едва ли вече може някоя да я натиснеш.
Добро утро !
Написах един пост с пожелания за празници и делници и сега виждам, че не съм го пратил.....( но все пак да почета на две патерици Груювата почерпка - да е жив и здрав ! )
Вчера бе слънчево и топло и кореспондираше с фтички, фчелички и на Тарантул мечтите...
Сега бързам да натисна Отговор, че ме натискат ..
Спорен ден !
Лелче ти от южното полукълбо ли пишеш/пиеш/...кви пчелички бе , абе не мешайте питиетата бе , после идват и летящи розови слонове ...
Ми инсекта , не си е свършил работата и нещо жужа. Ама по така звучи пчелички, от мухи, например
А и като няма кой да сипва, стават грешки. Квото хванеш това пиеш
Коментар