IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

Май съм изпуснал - какво да е въртяла и кой я кандърдисвал за въртене?
    абе май чичо се одума ...ама не го огря ...и мене тоже .

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

кога е въртяла бе ...само кандърми досега ...
      Май съм изпуснал - какво да е въртяла и кой я кандърдисвал за въртене?

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Е, шом е далеч над 100 км от Редута, всичко може. Само да не ги почне по една на всеки 100 км, че до там са май къде 2000. Наздраве за вдигнатите бариери! И за романтичните кариери!
        Кво е туй твоето поетично питие, сподели.

Коментар

Къф хаджия, бе?
          "Хадж" е пътуване на мюсулманина до камъка в Мека.

Според християнството вярващий не трябва да се кичи с поклонение Господу-Богу.

Не съм вярващ, но все пак нещата требва да се познават и уважават.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Не знам за жребеца, но наш Грую мое да се пробва да обязди некоя арабска кобилка за разнообразие , по навик де
            Е, шом е далеч над 100 км от Редута, всичко може. Само да не ги почне по една на всеки 100 км, че до там са май къде 2000. Наздраве за вдигнатите бариери! И за романтичните кариери!

Коментар

Забравил си майна, първата я изяде кучето-баничарче

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Кое е "кьоравото"? Точиш зъби за реален принос в това - тя да черпи с втора баница?

Кога сколасахте да я извъртите? Чевръсти хора сте! На това ли му се казва добро попадение?

Коментар

Къф хаджия, бе? Пеш ли ще ходиш. Ще се промъкваш ли сред диви арабски племена? Ще газиш ли пясъка на пустинята стотици километри и ще биеш ли цървули по голите скали на планин7те по Леванта. Ааааа, нема те признаем за ханджия. Само за ханджия като Хемилио. И глей те не уапи некой арабски жребец, че сааавсем ще се вживейш в емилчовото амплоа. Наздраве за черните перли на коневъдството!
                  Не знам за жребеца, но наш Грую мое да се пробва да обязди некоя арабска кобилка за разнообразие , по навик де
                  Last edited by Todor Sabev; 06.02.2019, 19:03.

Коментар

пусна се слух , че щела си да въртиш баница ...викам си да питам , че покрай тая работа да не оттърва кьоравото ...​​​​​​​

Кое е "кьоравото"? Точиш зъби за реален принос в това - тя да черпи с втора баница?

Кога сколасахте да я извъртите? Чевръсти хора сте! На това ли му се казва добро попадение?

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Ааааа, няма да връщаме времето ! Някой да слага на масата "летни вълни "

Добро утро и наздраве!
                      Чи кое връщаш? Вънка мокър снег вали. Че ми изпочупи елхичките. Аз затова жертва давам на лакомии като вас погачка-елхичка. Дано фане дикиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Значи е време да сложим печено прасенце.

Не знам обаче в друга година как че намерим дракон.
                        Не стрескай патрона на годината. Аз на него се уповавам да се обогатея. Да не ми тафнете номера с чайна годината, ей.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тцъ, Lelq! Рано е още за летни коктейли. Да се насладим на оставащите зимни дни с кана червено вино и свинска вратна пържола.
                          Наздраве!

П.П. Поздрав с една мелодия, която сънувах тази сутрин. Мисля, че беше тя.

https://www.youtube.com/watch?v=xrIYT-MrVaI
                          пусна се слух , че щела си да въртиш баница ...викам си да питам , че покрай тая работа да не оттърва кьоравото ...​​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Другата седмица съм в Ейлат на Червено море, та ще ви донеса малко слънце оттам. И после да ми викате вече хаджи Грую, че и до Джерузалем ще отскоча, пък и още едно море ще утрепя
                            Къф хаджия, бе? Пеш ли ще ходиш. Ще се промъкваш ли сред диви арабски племена? Ще газиш ли пясъка на пустинята стотици километри и ще биеш ли цървули по голите скали на планин7те по Леванта. Ааааа, нема те признаем за ханджия. Само за ханджия като Хемилио. И глей те не уапи некой арабски жребец, че сааавсем ще се вживейш в емилчовото амплоа. Наздраве за черните перли на коневъдството!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Щото искам вече да е топло и слънчево Ама, айде и тяхната ще отпразнуваме. Наздраве!
                              Другата седмица съм в Ейлат на Червено море, та ще ви донеса малко слънце оттам. И после да ми викате вече хаджи Грую, че и до Джерузалем ще отскоча, пък и още едно море ще утрепя
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тцъ, Lelq! Рано е още за летни коктейли. Да се насладим на оставащите зимни дни с кана червено вино и свинска вратна пържола.
                                Наздраве!

П.П. Поздрав с една мелодия, която сънувах тази сутрин. Мисля, че беше тя.

https://www.youtube.com/watch?v=xrIYT-MrVaI
                                Наздраве с червено, tnm!

https://m.youtube.com/watch?v=KuL_JYSztiw

​​​​​​​И аз поздрав

Коментар

Working...
                                X