If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
... за друг вид глави.
Разтегливи, ама се късаха, поне при мен. Постоянно бях на нокти и се "вслушвах", дали рязко се е увеличило физическото удоволствие - признак, че главата е останала на жив телесен контакт.
Ай сега, ти се изкара крайно надарен. И сега като почне една надпревара се самоизтъкват....
Това е директен намек - как се прави, или - как се яде баница?, но защо свързахме всичко по тоя - толкова страховит начин?...
Страх - лозе пазЕЛ..., затова вероятно говорят за две каски... Нищо не помагаЛО, когато хормона - нам как си - бушувал... ))
Наздраве! /свалих за малко противогаза, за да поема въздух..., ароматът е от скъп парфУм..., това трябва да идва откъм едно конче - откъде ли се пръкна и то..., пък така ми напомна на нещо, изработено в ТрояН?.../
Това е директен намек - как се прави, или - как се яде баница?, но защо свързахме всичко по тоя - толкова страховит начин?...
Страх - лозе пазЕЛ..., затова вероятно говорят за две каски... Нищо не помагаЛО, когато хормона - нам как си - бушувал... ))
Наздраве! /свалих за малко противогаза, за да поема въздух..., ароматът е от скъп парфУм..., това трябва да идва откъм едно конче - откъде ли се пръкна и то..., пък така ми напомна на нещо, изработено в ТрояН?.../
На мен са ми казали, че каската много помагаЛА... КУРшумът се плъзгал по нея... Може да са ме излъгали...
..., а в аптеките продават друг вид каски - чиста гума... ))... /разтегливо понятие - и още повече "пазела"..., поне докато се скъса била надеждна, а после нещата се отичали..., някъде.../... ))
... за друг вид глави.
Разтегливи, ама се късаха, поне при мен. Постоянно бях на нокти и се "вслушвах", дали рязко се е увеличило физическото удоволствие - признак, че главата е останала на жив телесен контакт.
На мен са ми казали, че каската много помагаЛА... КУРшумът се плъзгал по нея... Може да са ме излъгали...
..., а в аптеките продават друг вид каски - чиста гума... ))... /разтегливо понятие - и още повече "пазела"..., поне докато се скъса била надеждна, а после нещата се отичали..., някъде.../... ))
Факт, казвам го от първо лице, единствено число - целил ме е куршум в каската под ъгъл - само се хлъзна, иначе сме си правили експеримент и при фронтално попадение калашника пробива стандартна каска. За гумената каска също имам истории, но са за друго време
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Не знам за жребеца, но наш Грую мое да се пробва да обязди некоя арабска кобилка за разнообразие , по навик де
Moe, ако не го беше бил някой по главата да мъкне жена си с него и да се прави на роматик за Трифон Зарезан Обаче имам връзки (или имах) в Йордания, та може натам да прескоча следващия път с мъжка компания. Наздраве - насъбрал се е един Джеймисън дома, а трябва да се пие, да не иде зян.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ууу...
Бой се от данайците, даже и да носят дарове.
Или "особено, ако носят дарове".
Това - вашето - никъде го нЕма! Всеки ден черпАт момите с баница - ТЕ ТУК - ТЕ! ...ама - нам - що уважаваните модераторки все им забърсват постовете...
Така съм чувАл и аз - че женската завист била трепач!
Почти съм сигурен, че и сега се върти поредната баница, ама ние само си обсъъъъъждаме - а те работят по въпроса! Да не мислите, че се услушват каго глуА сви-кя у кукурузО? Не съм изрекъл такива скверни слова! Това - вие ми го втълпявате! Зная, че чакате първата пушка да изгърми джепането, за да се нахвърлите върху баницИТЕ... нЕма А ви огрее - втората пушка чака от засада - и таА баница - пак нЕма А ядете!
Ето как ви издадох и само аз Ше хапна парче от баницата - и на двете! Сега ще почнат с поздравите /към мен/! Стойте - та гледайте!
Коментар