IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро, уважаема клиентела на Кръчмата!

Малко съм заета, та не мога да отвърна на приятелския огън. Нищо де, моето не се губи.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Добро утро, Кръчма!

https://m.youtube.com/watch?v=Urdlvw0SSEc

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Днес, много образователно в Кръчмата. tnm , на теб ти отвори очите за възпитанието, а ти на мен с вица . Чак сега разбрах, защо жените се женят за първия срещнат , а мъжете избират дълго
        Наздраве, nachev!

Добре, че се логнах. Тъкмо щях да си правя нова регистрация... Отвсякъде съм си "многоников" - изчервих се...

По темите /не че ще обобщавам/ - интересна дискусия сте подхванали:

"Жените се женят за първия срещнат..."..., който - разбира се - не съумее да избяга /според водещата максима "Чук и беж!"/

Защо обаче, мъжете пък да избират дълго? Причината ми чезне? Това трябва да е някакво изключение: може би да е мъж, който не се съобразява с природните закони - да предаде възможно бързо гените си на повече кандидатки, които очевидно - жадуват за тях... Така е: борбата за оцеляването в природата е безмилостна! Мъжете СМЕ малко! Как стои въпросът с качествените гени - не зная, но съвременните медици са способни на всичко - срещу съответната пачка... Резултатът ще го видим само след около... 15-20 години...

Сега, обаче - тъй като споменавате един бивш съфорумник - АНОН..., аз пък /вероятно/ бих отворил нова дискусия...

Може само фантазии да са това, моите, но - у мен възникна подобие на въпрос. Дали ще съумея да го формулирам?

Значи, представяме си: форум, дискусии... Дами и господа се включват в темите...

Съвсем нормално - на някого му прави впечатление друг... Подобен израз може да ме хвърли в оркестъра, защото неопределеното говорене само в мъжки род предизвиква сложни асоциации... )) Нека го кажем така: на мъжки ник, зад който наистина стои мъж - прави впечатление женски ник, зад който наистина стои жена...

И - както се казва - харесали се младите и се взели! Нищо лошо няма в това, нали!

Следва въпросът ми: двамата участници във форума се вземат. Как се връщат отново във форума? Може би с никовете си? А може би... не се връщат?

Мисля, че се разбра, че тук не визирам АНОН..., нито пък - който и да било друг участник, а цитатът на лелята ползвах, за да се удивя за пореден път на многообразието от дискусии /и възможни тълкувания/, когато човек има времето....

Наздраве!

Коментар

• Айде, нещо и от мен, което изскочи май покрай твоя Флойд.
          https://www.youtube.com/watch?v=gzXEgIVCteY

Коментар

Наздраве!
            Аз съм на бира и това
            https://m.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ

Много ми е любимо
            Пущах решетките на бунгалото и ... хоп, изненада ме!
            Не мога да с е въздържа те поздравявам с моята любима Металика:

Наздраве! The Unforgiven

New blood joins this earth
            And quickly he's subdued
            Through constant pain disgrace
            The young boy learns their rules

И аз отварям бира.
            Върху много други неща

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Наздраве, Лелче !
              Кът се знам къв съм тиквеник, утре ще черпя с тутманик....Баниците оставам на дамите...
              Туткал си се нещо, затова за теб остана тутманика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Баничарката й хлопат вратите. Отзад.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Майната и на баницата ...се ше я излапаме ..баничарката ше е шоу ...
                  Баничарката й хлопат вратите. Отзад.

Коментар

Ей, да не пийне повече човек..
                    Наздраве, 4i40! (Копирах го, да не ти се наложи и на теб да черпиш с баница утре)

Наздраве, Лелче !
                    Кът се знам къв съм тиквеник, утре ще черпя с тутманик....Баниците оставам на дамите...

Коментар

Добро утро !
                      Кво става в Кръчмата...
                      Много се философства, малко се пие, еде и разни други работи...
                      Сутрин 2 ч не мога да се стегна за работа.....Само докато си намажа болежките и изпия аповете и минал час....Уфффффф....
                      Както казваше един приятел - рано или късно всички ще дойдете на дереджето на ....Тарантул.....

Приятен ден и Наздраве !
                      Искаш да кажеш, да се олежават по цял ден като Тракалото. Ееее, все някой трябва да работи, де. Наздраве за работягите!

Коментар

• От утре обявяват грипна епидемия и в Габрово

Въртенето на баница се отлага ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Гаааааааааа..... голем майтап ще пада. Раздърпана баница. Или изтеглена. От казаня. А може би направо от дяволското гърло. Дори от задника на географията. Който, както знаем, се помещава в географския център на родината.
                          Майната и на баницата ...се ше я излапаме ..баничарката ше е шоу ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

тя ли ша я точи и дърпа ...туй требе да се види ...и снима !
                            Гаааааааааа..... голем майтап ще пада. Раздърпана баница. Или изтеглена. От казаня. А може би направо от дяволското гърло. Дори от задника на географията. Който, както знаем, се помещава в географския център на родината.

Коментар

Тъй, тъй.....

Тянка утре шъ черпи баница...

Наздраве !

Ей, да не пийне повече човек..
                              Наздраве, 4i40! (Копирах го, да не ти се наложи и на теб да черпиш с баница утре)

Коментар

Тъй, тъй.....

Тянка утре шъ черпи баница...

Наздраве !
                                тя ли ша я точи и дърпа ...туй требе да се види ...и снима !

Коментар

Working...
                                X