Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Има, дал Господ,Тарантулчо нещо не е така редовен напоследък, дано е добре.
Tnm, някъде четох, че тази вечер сънищата били ясновидски
Незнам обаче дали не е самосбъдващо се пророчество покрай наближаващия св. валентин
Шегуват се из други сайтове, че по това време изгрявало и ново съзвездие из небето[ATTACH=CONFIG]n3441341[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Преци, казват, че сънищата са проекция на нашите чувства, които са ни развълнували през деня - радост, тъга, страх ... Предполагам, че зависят от въображението и фантазията на сънуващия.
Имам сестра, която е астматичка. Когато бях дете, почти винаги преди тя да получи пристъп, я сънувах в компанията на влечуги. Няма да забравя един особено тежък случай, при който през предишната нощ в съня си видях как около кръста й се увива някаква пъстра змия. Не знам доколко това се дължи на емоциите ми, но това беше един от поводите да започна да разчитам сънищата си.
Наздраве!
Наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Има, дал Господ,Тарантулчо нещо не е така редовен напоследък, дано е добре.
Незнам обаче дали не е самосбъдващо се пророчество покрай наближаващия св. валентин
Шегуват се из други сайтове, че по това време изгрявало и ново съзвездие из небето[ATTACH=CONFIG]n3441341[/ATTACH]
Имам сестра, която е астматичка. Когато бях дете, почти винаги преди тя да получи пристъп, я сънувах в компанията на влечуги. Няма да забравя един особено тежък случай, при който през предишната нощ в съня си видях как около кръста й се увива някаква пъстра змия. Не знам доколко това се дължи на емоциите ми, но това беше един от поводите да започна да разчитам сънищата си.
Наздраве!Last edited by tnm; 11.02.2019, 17:51.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Има доста рогати у Кръчмата - това "биче", това "уфтсъ" - дал Господ
Наздраве, Lelq!Тарантулчо нещо не е така редовен напоследък, дано е добре.
Шегуват се из други сайтове, че по това време изгрявало и ново съзвездие из небето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение"На браздата "... Харесва ми! Според мен по скоро значи - гранична полоса .
Що да обръщаме Кръчмата на обор?
Пък и няма много кандидати, да го играят - едър, рогат добитък
Наздраве!
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Има нещо гнило в ..Кръчмата...
В събота и неделя пуста и мрачна...Само Леля си пие питието ...
Предлагам да ѝ менкаме името - "На браздата "...Така поне Тарантул и Тянка ще се включват в сбирките - щот са много работни( и аз от време на време) !
Спорен ден и успешна седмица !
Наздраве!
П.П. Вярно, че Мрънкалота е телИ, ама аз съм представител на далеч по-ентелигентните зодии.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добра нощ , Кръчма! Гледам, времето е спряло тукНяма страшно , поне ще сме вечно млади. Грижат се за нас
Сядам си в ъгъла , сипвам си нещо топлокехлибарено , пънкария някаква , пускам си вефа
https://m.youtube.com/watch?v=NlhykWIaPHo
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеСлед споделената публикация има нарастване в сметката,остават още около 1000евро.
Браво ти! Дано помогне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнение
Ми "онази" беше измамничка. Когато попитах за по-документални доказателства по случая, заради който иска пари от хората, просто повече не се появи.
Ти започна по същия начин: "ето ви тука един линк, дайте пари да дадем и дайте да видим, кой най-много ше даде!"
То и сека циганка, прегърнала в ръцете кюлче от парцали вместо бебе, така иска пари по улиците.
Тази моя реакция можеш да я чакаш и от много други хора.
И я чакай - измамниците много се развъдиха. Ма ти си го знаеш, де
а с другия ,,прочее''
Който иска може да види жената и да поговори с нея
/по обяснени причини съпругът не е на работното си място/
Който иска да помогне,който не иска да потърси друго поле за изява,Моля.
След споделената публикация има нарастване в сметката,остават още около 1000евро.
http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
от теб друго и не очаквам
Познавам съпругата,който иска може да я види лично в магазинчето.
А който не иска да помога,поне да не пречи.
Търсете друга тема за заяждане.
Ти започна по същия начин: "ето ви тука един линк, дайте пари да дадем и дайте да видим, кой най-много ше даде!"
То и сека циганка, прегърнала в ръцете кюлче от парцали вместо бебе, така иска пари по улиците.
Тази моя реакция можеш да я чакаш и от много други хора.
И я чакай - измамниците много се развъдиха. Ма ти си го знаеш, де
Коментар
-
Сега те разбрах. Споменавала съм го преди във връзка с едно девойче, което пишеше в Поколението на 30+ - Фръци.
Баба ми казваше, че дяволът си избирал едно на 10 деца, които се раждали и до навършването на месец го посещавал по късна доба и го целувал. По едната или по двете бузки и така избраното дете получавало белег за цял живот - чаровни, малки трапчинки. Анатомично, доколкото знам е генетично предавана деформация на лицев мускул.
Наздраве, Преци!
Сега и аз разбрах откъде е дошъл лафа който спомена - не поглеждах в онази тема и дори не знам че е имало такава участичка -Фръци, но да е жива и здрава и тя
НаздравеLast edited by precakanoto; 08.02.2019, 22:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗагадъчното беше за така загаъчното проявление на г-сподин Сатаната (както го упомена)
За съня - Не си решеше косите, но плачеше от страх, като ми показа че е заболяване. още по-ужасно беше
Баба ми казваше, че дяволът си избирал едно на 10 деца, които се раждали и до навършването на месец го посещавал по късна доба и го целувал. По едната или по двете бузки и така избраното дете получавало белег за цял живот - чаровни, малки трапчинки. Анатомично, доколкото знам е генетично предавана деформация на лицев мускул.
Наздраве, Преци!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар