IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Има, дал Господ, Тарантулчо нещо не е така редовен напоследък, дано е добре.
    Tnm, някъде четох, че тази вечер сънищата били ясновидски
    Незнам обаче дали не е самосбъдващо се пророчество покрай наближаващия св. валентин
    Шегуват се из други сайтове, че по това време изгрявало и ново съзвездие из небето [ATTACH=CONFIG]n3441341[/ATTACH]
    Коя нощ, предстоящата ли?

Коментар

Незнам обаче дали не е самосбъдващо се пророчество покрай наближаващия св. валентин
      Шегуват се из други сайтове, че по това време изгрявало и ново съзвездие из небето [ATTACH=CONFIG]n3441341[/ATTACH]
      Добре съм, добре съм, ама гледам някви нездрави намеси в малкото теми, у които останах. А ти ако почерпиш, едно добро ще направиш. На Кака, че да не й се налага на нея. Наздраве за грижовната отмяна!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Преци, казват, че сънищата са проекция на нашите чувства, които са ни развълнували през деня - радост, тъга, страх ... Предполагам, че зависят от въображението и фантазията на сънуващия.

Имам сестра, която е астматичка. Когато бях дете, почти винаги преди тя да получи пристъп, я сънувах в компанията на влечуги. Няма да забравя един особено тежък случай, при който през предишната нощ в съня си видях как около кръста й се увива някаква пъстра змия. Не знам доколко това се дължи на емоциите ми, но това беше един от поводите да започна да разчитам сънищата си.

Наздраве!
        Понякога и сънищата си показват нещо, вършат работа. При мен пък сестра ми редовно сънуваше разни страхотии, даже спеше на нощна лампа още от мъничка, но щом роди дЯтето, (моя племенник) и й се нормализираха сънищата
        Наздраве

Коментар

Преци, казват, че сънищата са проекция на нашите чувства, които са ни развълнували през деня - радост, тъга, страх ... Предполагам, че зависят от въображението и фантазията на сънуващия.

Имам сестра, която е астматичка. Когато бях дете, почти винаги преди тя да получи пристъп, я сънувах в компанията на влечуги. Няма да забравя един особено тежък случай, при който през предишната нощ в съня си видях как около кръста й се увива някаква пъстра змия. Не знам доколко това се дължи на емоциите ми, но това беше един от поводите да започна да разчитам сънищата си.

Наздраве!
          Last edited by tnm; 11.02.2019, 17:51.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Има доста рогати у Кръчмата - това "биче", това "уфтсъ" - дал Господ
            Наздраве, Lelq!
            Шегуват се из други сайтове, че по това време изгрявало и ново съзвездие из небето
            Click image for larger version

Name:	kolaj-syzvezdie-700x700.jpg
Views:	1
Size:	18.4 КБ
ID:	3441341

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
              "На браздата "... Харесва ми! Според мен по скоро значи - гранична полоса .
              Що да обръщаме Кръчмата на обор?
              Пък и няма много кандидати, да го играят - едър, рогат добитък

Наздраве!
              Има доста рогати у Кръчмата - това "биче", това "уфтсъ" - дал Господ
              Наздраве, Lelq!
              Мечо

Коментар

• "На браздата "... Харесва ми! Според мен по скоро значи - гранична полоса .
                Що да обръщаме Кръчмата на обор?
                Пък и няма много кандидати, да го играят - едър, рогат добитък

Наздраве!
                Last edited by Lelq; 11.02.2019, 14:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Добро утро !
                  Има нещо гнило в ..Кръчмата...
                  В събота и неделя пуста и мрачна...Само Леля си пие питието ...
                  Предлагам да ѝ менкаме името - "На браздата "...Така поне Тарантул и Тянка ще се включват в сбирките - щот са много работни( и аз от време на време) !
                  Спорен ден и успешна седмица !
                  Това няква недодялана шега. Търси си някои други, де да го играят Белчо и Сивушка.
                  Наздраве!

П.П. Вярно, че Мрънкалота е телИ, ама аз съм представител на далеч по-ентелигентните зодии.
                  Мечо

Коментар

• Добро утро !
                    Има нещо гнило в ..Кръчмата...
                    В събота и неделя пуста и мрачна...Само Леля си пие питието ...
                    Предлагам да ѝ менкаме името - "На браздата "...Така поне Тарантул и Тянка ще се включват в сбирките - щот са много работни( и аз от време на време) !
                    Спорен ден и успешна седмица !

Коментар

• Добра нощ , Кръчма! Гледам, времето е спряло тук Няма страшно , поне ще сме вечно млади. Грижат се за нас
                      Сядам си в ъгъла , сипвам си нещо топлокехлибарено , пънкария някаква , пускам си вефа

https://m.youtube.com/watch?v=NlhykWIaPHo

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                        След споделената публикация има нарастване в сметката,остават още около 1000евро.
                        Радвам се.
                        ​​​​​​Браво ти! Дано помогне.

Коментар

• Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнение

Ми "онази" беше измамничка. Когато попитах за по-документални доказателства по случая, заради който иска пари от хората, просто повече не се появи.
                          Ти започна по същия начин: "ето ви тука един линк, дайте пари да дадем и дайте да видим, кой най-много ше даде!"

То и сека циганка, прегърнала в ръцете кюлче от парцали вместо бебе, така иска пари по улиците.

Тази моя реакция можеш да я чакаш и от много други хора.
                          И я чакай - измамниците много се развъдиха. Ма ти си го знаеш, де
                          Tи с тоя ник се бориш с измамите и световните несправедливости ,
                          а с другия ,,прочее''
                          Който иска може да види жената и да поговори с нея
                          /по обяснени причини съпругът не е на работното си място/
                          Който иска да помогне,който не иска да потърси друго поле за изява,Моля.
                          След споделената публикация има нарастване в сметката,остават още около 1000евро.

http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение

от теб друго и не очаквам
                            Познавам съпругата,който иска може да я види лично в магазинчето.
                            А който не иска да помога,поне да не пречи.
                            Търсете друга тема за заяждане.
                            Ми "онази" беше измамничка. Когато попитах за по-документални доказателства по случая, заради който иска пари от хората, просто повече не се появи.
                            Ти започна по същия начин: "ето ви тука един линк, дайте пари да дадем и дайте да видим, кой най-много ше даде!"

То и сека циганка, прегърнала в ръцете кюлче от парцали вместо бебе, така иска пари по улиците.

Тази моя реакция можеш да я чакаш и от много други хора.
                            И я чакай - измамниците много се развъдиха. Ма ти си го знаеш, де

Коментар

Сега те разбрах. Споменавала съм го преди във връзка с едно девойче, което пишеше в Поколението на 30+ - Фръци.
                              Баба ми казваше, че дяволът си избирал едно на 10 деца, които се раждали и до навършването на месец го посещавал по късна доба и го целувал. По едната или по двете бузки и така избраното дете получавало белег за цял живот - чаровни, малки трапчинки. Анатомично, доколкото знам е генетично предавана деформация на лицев мускул.
                              Наздраве, Преци!
                              На мен падре веднъж ми каза една силно специална молитва която омилостивява г-н Сатана (така го нарича) Също каза че и от него има нужда. Но я казвам в специални случаи за да не се "изтърква"
                              Сега и аз разбрах откъде е дошъл лафа който спомена - не поглеждах в онази тема и дори не знам че е имало такава участичка -Фръци, но да е жива и здрава и тя
                              Наздраве
                              Last edited by precakanoto; 08.02.2019, 22:26.

Коментар

Загадъчното беше за така загаъчното проявление на г-сподин Сатаната (както го упомена)
                                За съня - Не си решеше косите, но плачеше от страх, като ми показа че е заболяване. още по-ужасно беше
                                Сега те разбрах. Споменавала съм го преди във връзка с едно девойче, което пишеше в Поколението на 30+ - Фръци.
                                Баба ми казваше, че дяволът си избирал едно на 10 деца, които се раждали и до навършването на месец го посещавал по късна доба и го целувал. По едната или по двете бузки и така избраното дете получавало белег за цял живот - чаровни, малки трапчинки. Анатомично, доколкото знам е генетично предавана деформация на лицев мускул.
                                Наздраве, Преци!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X