IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Готвите ли се? Още два дни. Трябва се назначи организатор на мероприятието. Примерно Грую, че надига повечко, нема да ни ограничава до 2х30.

П.п. Малкият стар Асанчо чакал баничка. Дайте му, не го мъчете.

Коментар

• Добро утро !

Шъ еде ли Асан баница или да оди на ..майната си ..?

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Да, бе ... Ще оставя аз накъв пикльо да ми дава тон в живота. Един месец рева като за световно, а аз си четох загадките /китайски ли, японски ли, забравила съм/ и не му давах да яде през нощта. Като разбра, че няма да мине на неговата - млъкна и се научи да си спи кротко без да ме притеснява от 23 до 6 часа сутринта.
        Наздраве!
        Е, затова сега вика, че си вампир. Наздраве за признателните дечица!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Живи и здрави...Явно съм традиционалист в комуникациите ( кът Кака в креватя тва фейса няма да го посетя...

Пих 25 гр със зелена салата и душата ми в рая.....

Приятна вечер !

пп Ако Тянка утре почерпи една от десетките баници дето ги може, начи пожеланието е фанало декиш....
          Кака в кревата е реалист и рационалист - не те пуска там. Надявай се да стане рационализатор и ти прати снимка. От плажа. Евиния.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Тя просто не заспива. Наздраве за будуващите майчици!
            Да, бе ... Ще оставя аз накъв пикльо да ми дава тон в живота. Един месец рева като за световно, а аз си четох загадките /китайски ли, японски ли, забравила съм/ и не му давах да яде през нощта. Като разбра, че няма да мине на неговата - млъкна и се научи да си спи кротко без да ме притеснява от 23 до 6 часа сутринта.
            Наздраве!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Ami да, тази. Добре е, че си шест и само хубави неща да сънуваш
              Сипвайте си с Graham на воля, ..направо от витрината
              Az май тр. да се занеса на реална кръчма и се надявам да се измъкна по-рано, но не върви да се отказвам, за да няма разсърдени

ps. - снимковия матрял забравих, наздраве! [ATTACH=CONFIG]n3441434[/ATTACH]
              Благодарско, но ще се въздържа. Дано не сънувам некоя суматоха.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Това, ще да е едно изключение. Жена ражда и сънят ѝ се нормализира!... Бравос!

Очевидно - АКО И на зет ти сънищата са супер /което си е една фантазия/ - тогава ти си го отнесъл!
                Тя просто не заспива. Наздраве за будуващите майчици!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Очевидно - АКО И на зет ти сънищата са супер /което си е една фантазия/ - тогава ти си го отнесъл!
                  За другите мами - не знам. Аз поне спрях да се разхождам насън. Продължих само да си бърборя
                  Мечо

Коментар

Живи и здрави...Явно съм традиционалист в комуникациите ( кът Кака в креватя )и тва фейса няма да го посетя...

Приятна вечер !

пп Ако Тянка утре почерпи една от десетките баници дето ги може, начи пожеланието е фанало декиш....
                    За Кака си изпаднал в дълбоки заблуждения.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Понякога и сънищата си показват нещо, вършат работа. При мен пък сестра ми редовно сънуваше разни страхотии, даже спеше на нощна лампа още от мъничка, но щом роди дЯтето, (моя племенник) и й се нормализираха сънищата
                      Наздраве

Коментар

Понякога и сънищата си показват нещо, вършат работа. При мен пък сестра ми редовно сънуваше разни страхотии, даже спеше на нощна лампа още от мъничка, но щом роди дЯтето, (моя племенник) и й се нормализираха сънищата
                        Наздраве
                        Подсъзнанието (мисленето, което не осъзнаваме) е, може би, много мощна машина, работеща по начина на многозначната и вероятностната логика. Но то не поема отговорност и честно вдига флаг "дисклеймър".

Съзнанието работи/избира само по начина на двузначната логика: "да - не,(не знам)", "верно - неверно,(нема решение, върни се в началото)", и така и трябва, за да можем да оживяваме. Щото критерият на живота е "жив-мъртъв", в края на краищата.
                        Last edited by И.Зверов; 11.02.2019, 21:18.

Коментар

Коя нощ, предстоящата ли?
                          Ami да, тази. Добре е, че си шест и само хубави неща да сънуваш
                          Сипвайте си с Graham на воля, ..направо от витрината
                          Az май тр. да се занеса на реална кръчма и се надявам да се измъкна по-рано, но не върви да се отказвам, за да няма разсърдени

ps. - снимковия матрял забравих, наздраве!
                          Click image for larger version

Name:	Monkey-Shoulder.jpg
Views:	1
Size:	14.2 КБ
ID:	3441434

Last edited by precakanoto; 11.02.2019, 20:28.

Коментар

"На браздата" може. Бил съм граничарче. Макар при нас да нямаше бразди. Малко се отнасям вече по фейса, че много стари и нови познати там, но и тук ще прескачам.
                            Живи и здрави...Явно съм традиционалист в комуникациите ( кът Кака в креватя )и тва фейса няма да го посетя...

Приятна вечер !

Коментар

• Сипете ......
                              Life won't wait for you.

Коментар

Добро утро !
                                Има нещо гнило в ..Кръчмата...
                                В събота и неделя пуста и мрачна...Само Леля си пие питието ...
                                Предлагам да ѝ менкаме името - "На браздата "...Така поне Тарантул и Тянка ще се включват в сбирките - щот са много работни( и аз от време на време) !
                                Спорен ден и успешна седмица !
                                "На браздата" може. Бил съм граничарче. Макар при нас да нямаше бразди. Малко се отнасям вече по фейса, че много стари и нови познати там, но и тук ще прескачам.

Коментар

Working...
                                X