IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всеки от нас уважава правото на лично пространство на другия.
    Това е двоен стандарт. Ти не уважаваш правото на лично пространство на детето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Не така откровено де.
      Интересно кво ще се случи ако твоите хора ти влезнат у профила и прочетат какви ги плещиш за тех.
      Сър Събев! Синът ми до преди две години редовно влизаше във форума и четеше какви ги плещя. После ходеше да ме топи на баща си
      Възмущението му от проявеният от по.едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието напукизъм нямаше граници. Трябваше му време и навършването на определена възраст, за да разбера, че баща му и чувството ми за хумор са стари познайници и отдавна са свикнали един с друг.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

E, ти си построила комунизма значи Да ти кажа честно, аз никога не съм следил жена си по абсолютно никакъв начин, както и което и да било от гаджетата ми. И не, не е като да не съм ревнив и тези глупости за свободната любов ги приемам само в мъжкия им вариант (гиди сексист нйеден), та да не бъркаме боя със ситуацията, обаче винаги съм бил наясно (и особено от личен опит), че една жена, колкото и да я следиш, ако има желание да кривне, ще кривне и никакви следения не могат да я спрат, единствено могат да я амбицират Затова и никога не съм ѝ следил нито мейли, нито телефони, нито нищо - имам всичките ѝ пароли, а тя не ги е променяла дори и веднъж. То и моят телефон си е с една и съща парола и не е променяна, както и пощите ми, но аз предвидливо трия абсолютно всичко, което може да ме компрометира. Обаче пък и провидението си знае работата - веднъж какъв луд фаул стана - поне 5 неща, които е невъзможно да се случат поединично, взеха, че се случиха в комбинация - перфектен "черен лебед"

Обаче с децата не знам как ще е ситуацията, но да ти призная, не се и замислям много, още ми е далече - не ми се плаче за нероден Петко.
        Наздраве!
        По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието никога и по никакъв повод не ми е ровичкал из телефона или електронната поща. Както и аз в неговите. Той знае паролите ми, аз знам неговите ... Аз имам достъп до банковите му сметки, а той до моите - не. Всеки от нас уважава правото на лично пространство на другия. Това е въпрос на възпитание и на жизнен опит / в по-голямата си част/
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Малката гадина е мързелив като мен и умен като баща си /кофти обмен на генна информация/. Това означава, че поради мързел има навика да си "запомня" паролите на лаптопа, а щото е умничък - използва основно една парола за всичките си нужди, макар и да я сменя почти всеки месец
          Въобще не може и да си представи, че мама знае за някои функции на Google chrome, които показват запазените в компютъра пароли.
          Наздраве!
          Не така откровено де.
          Интересно кво ще се случи ако твоите хора ти влезнат у профила и прочетат какви ги плещиш за тех.

Коментар

Малката гадина е мързелив като мен и умен като баща си /кофти обмен на генна информация/. Това означава, че поради мързел има навика да си "запомня" паролите на латопа, а щото е умничък - използва основно една парола за всичките си нужди, макар и да я сменя почти всеки месец
            Въобще не може и да си представи, че мама знае за някои функции на Google chrome, които показват запазените в компютъра пароли.
            Наздраве!
            E, ти си построила комунизма значи Да ти кажа честно, аз никога не съм следил жена си по абсолютно никакъв начин, както и което и да било от гаджетата ми. И не, не е като да не съм ревнив и тези глупости за свободната любов ги приемам само в мъжкия им вариант (гиди сексист нйеден), та да не бъркаме боя със ситуацията, обаче винаги съм бил наясно (и особено от личен опит), че една жена, колкото и да я следиш, ако има желание да кривне, ще кривне и никакви следения не могат да я спрат, единствено могат да я амбицират Затова и никога не съм ѝ следил нито мейли, нито телефони, нито нищо - имам всичките ѝ пароли, а тя не ги е променяла дори и веднъж. То и моят телефон си е с една и съща парола и не е променяна, както и пощите ми, но аз предвидливо трия абсолютно всичко, което може да ме компрометира. Обаче пък и провидението си знае работата - веднъж какъв луд фаул стана - поне 5 неща, които е невъзможно да се случат поединично, взеха, че се случиха в комбинация - перфектен "черен лебед"

Обаче с децата не знам как ще е ситуацията, но да ти призная, не се и замислям много, още ми е далече - не ми се плаче за нероден Петко.
            Наздраве!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Като и знам любознателната природа, въпрос на време е да открие паролата
              Трябва ми само малко време и липса на надзор връз техниките. Всичко му синхронизирано /лаптопи, таблети, телефон/. Неоторизираният достъп до едно от изброените устройства е достатъчен
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

Не си в крак с новите технологии Всеки телефон, освен отключването с пръстов отпечатък, може да бъде отключен и стандартно - с код. Причината е доста прозаична - при студ, влага и т.н., кожата се видоизменя или както се казва там по научному, съответно телефонът не може да разпознае пръстовия ти отпечатък или каквото там ползва за разпознаване, та се налага да го отключиш със стандартната парола. Просто се пробвай 2-3 пъти да го отключиш с отпечатък и телефонът сам ще ти поиска парола. Стига да я знаеш де
                Наздраве!
                Малката гадина е мързелив като мен и умен като баща си /кофти обмен на генна информация/. Това означава, че поради мързел има навика да си "запомня" паролите на лаптопа, а щото е умничък - използва основно една парола за всичките си нужди, макар и да я сменя почти всеки месец
                Наздраве!
                Last edited by tnm; 29.01.2019, 15:20.
                Мечо

Коментар

Не си в крак с новите технологии Всеки телефон, освен отключването с пръстов отпечатък, може да бъде отключен и стандартно - с код. Причината е доста прозаична - при студ, влага и т.н., кожата се видоизменя или както се казва там по научному, съответно телефонът не може да разпознае пръстовия ти отпечатък или каквото там ползва за разпознаване, та се налага да го отключиш със стандартната парола. Просто се пробвай 2-3 пъти да го отключиш с отпечатък и телефонът сам ще ти поиска парола. Стига да я знаеш де
                  Наздраве!
                  Като и знам любознателната природа, въпрос на време е да открие паролата

Коментар

Смееш се ти, но той с това си действие влезе в тежък сблъсък с любознателната ми природа.
                    Наздраве, lelq!
                    Наздраве!
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Добро утро!
                      Смееш се ти, но той с това си действие влезе в тежък сблъсък с любознателната ми природа.
                      Наздраве, lelq!
                      Мечо

Коментар

П.П. Кви са тез глупости за отключване на телефона с пръстов отпечатък!? По-кльощавият съвсем ме отряза, а чатовате му бяха таково интересно четиво

Добро утро!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Може и да мащабира екрана (като първо приближение)
                          С наздравето, прикрепям пожелание да му се очисти оптиката
                          Ще трябва нагледно да му го покажеш как става. Предвид напредналата му възраст, май не е много в час с технологиите.
                          Наздраве!

П.П. Кви са тез глупости за отключване на телефона с пръстов отпечатък!? По-кльощавият съвсем ме отряза, а чатовате му бяха таково интересно четиво
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Нещо скапаха форума. Връзка всяка тука оставете.
                            Много празници, много пиене, ядене ... Умора ни налегна.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Може и да мащабира екрана (като първо приближение)
                              С наздравето, прикрепям пожелание да му се очисти оптиката
                              Кой си е кьорав си го кара през просото. Спасител в цъфналото просо!

Коментар

Пак ли драскаш на смарфоня ил таблета?
                                Наздраве!

П.П. Слагай веке оптиката за постоянно.
                                Нещо скапаха форума. Връзка всяка тука оставете.

Коментар

Working...
                                X