Като искаш да имаш требе се бачка, наготово нема... ще си дам сега малко зор. Пък и работата е готина, само петък и събота нощно време.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеАз днес по случай празника си намерих втора работа.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Никой не може да хване , щото са митични. Тоест - несъществуват
Добре , че ти се е видяло скъпо , че момченце с еднорог ...
пп. Ма , ти май верно си стиснат?!
пппп. Тук , това е позволено само на tnm! Щото е специално селектирана - поколения. ..
Наздраве!.
Честитит празник на работещите и на Арахната /да не рече, че го дискриминирам/!
Наздраве!
www.youtube.com/watch?v=NX25IcvsL0oLast edited by tnm; 01.05.2019, 13:48.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеhttps://youtu.be/6EA-MIYY1bg поздрав и наздраве. Тая песен много ме изкефи.
И фигурата е добра.
Има бенка отдясно леко отзад на стройната шия.
Хъм.
И кожата млечна и копринено гладка, поне от това, което се вижда.
Предполагам, че и останалото е така. Например от вътрешната страна на бедрата.
Е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Тука бъкаш... трябва набратно да обърнеш картината. Че я гледаш от грешната стана.
ае наздраве тогава с мръсната дума
Просто пробвахАма не мина номера на китайката
Наздраве!И готина нощ !
Коментар
-
И новата бутилка делим ! И "лека" се оказа наскоро , че е много мръсна дума у Кръчмата ! Друго пожелайКато за празник
Момченце, трудно ще си хване и ще се справи с еднорог! За това и ще е тракикомичен подобен татус. Ще трябва да го крие, докато одъртееТой , оня горе си знае работата
Надявам се другото дето си взел , да ти отива
И цената да е била прилична
Цветни сънища, Кръчма !
ае наздраве тогава с мръсната дума
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеЕ явно ще трява да си отворя още една бутлка. Така, така повторението е майка на знанието. И аз затова отварям още едно ботилчене щот двете ми го изльокахте, айде назраве и лека на все.. че и утре е празник.
мне, вместо татус си взех друго☺ Що, какво му е на момченцето с еднорога/пегасуса?Като за празник
Момченце, трудно ще си хване и ще се справи с еднорог! За това и ще е тракикомичен подобен татус. Ще трябва да го крие, докато одъртееТой , оня горе си знае работата
Надявам се другото дето си взел , да ти отива
И цената да е била прилична
Цветни сънища, Кръчма !
Коментар
-
Е явно ще трява да си отворя още една бутлка. Така, така повторението е майка на знанието. И аз затова отварям още едно ботилчене щот двете ми го изльокахте
, айде назраве и лека на все.. че и утре е празник.
мне, вместо татус си взех друго☺ Що, какво му е на момченцето с еднорога/пегасуса?Last edited by pepe1234; 01.05.2019, 02:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеДалечко сте от еднорозите, и двете. Те са митични създания, които никой не може да хване....
Преди време мислех да си правя татус на еднорог или пегасус.но едни много пари за цената ме отказаха тогава.
Добре , че ти се е видяло скъпо , че момченце с еднорог ...
пп. Ма , ти май верно си стиснат?!
пппп. Тук , това е позволено само на tnm! Щото е специално селектирана - поколения. ..
Наздраве!Last edited by Lelq; 01.05.2019, 02:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Ми тъй то, дъртаците сложиха лелята у малкио джоб...кесат по сепаретата.
Хахаха, влачи имаш половината щом си се загрижила... ай сипи са, нали си факир.
назраве кръчма https://youtu.be/m0JImKXjtaAТрябва, аз да избера коя точно половина е мойта ! Щото ти вече черпи с твойта половина tnm .
Тук "дъртаците " , май са само на приказки . Нещо всички под прикритие .
Сипвам ! Ама аз обичам да / се / повтарям, щото забравям лесно и така затвърждавам . Дали при мен е от възрастта или от цвета?!
Наздраве !
https://m.youtube.com/watch?v=euMNVyuqmwo
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Това щото отскоро си пиеш пиенето у Кръчмата. Другите посетители винаги подхождат към мен и Lelq с повишено фниманиеЧак като еднорози, не сме. Или поне аз . ( друго рогато , помислих първо, ама деликатно ще премълча )
Коментар
-
Аха ! Дебнете ме , аз да нахлупя шапчицата и да усилите музиката !
Много тематична за случая
Ти стиснат ли си или една бутилка ще те събори?Мога аз да я споделя, да не ти е толко тегаво и да те мисля , дали няма да земеш се задавиш
Хахаха, влачи имаш половината щом си се загрижила... ай сипи са, нали си факир.
наздраве кръчма https://youtu.be/m0JImKXjtaALast edited by pepe1234; 01.05.2019, 02:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Хванал съм имунитет от твоите отвари. за какво, мислиш, те така тровкам. За да хабиш средства за моето укрепване. Наздраве Дрън-дрънкалко!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар