If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Едно приятелско семейство ходиха миналата година. Искат пак. Но иначе се приготви за всяка услуга да плащаш по неколко тарифи и да ти се пазарят и изнудват за елементарни покупки. Направо да си те лъжат. Особено ако си руса и шпрехаш на североамерикански.
П.п. Я, ква идея ми дойде! Покрай перипетиите на нашите съседи и САЩ да се принудят да се прекръстят на Съединени Североамерикански щати /ССАЩ/.
И за там шъ се дегизирам щом трябва . Вече имам опит с гаргите в огледалото
Нещо тегаво си ви представям , хукнали в нощта . Накъсва се от някакви видения , за пухкави завивки , нощни шапчици, удобни креватчета. ... Тук - там и похъркване се чува
Наздраве !
Добра нощ , Кръчма!
Понеже некои се обадихте днес, че не сте дали фира, ще подмина честите подмятания за средната възраст на пиянките и ще си представя, че сте се отдали на нощен живот , поливайки утрешният празник
Во истина воскресе, майна! И за чичо се отнася, опазил го Господ Както рече чичо - и каноните да пазим, и комините да чистим, а всичко е добре, щом завърши добре и т.н. Нали няма пожар, а за финал и дъжд се е излял - Божа работа))
ps. Гледате ли великденския концерт на Андреа Бочели ?)), върви афтърканонично[/QUOTE]
Хванах "Мария" баш кога вече изнсяхме трапезата към двора. Не си падам по Бочелото момче, но това много ми допадна. Май сменил стила на пеене.
Добро утро !
Да ви оди по вода....
Бях два дни в Дивото, че сезона се откри.....Поработих както подобава на едно добиче и сладко задрямах под бумтежа на печката....
По някое време ми се присънва жена в бяло с лек загадъчен дим около нея...
Усещам чуден аромат, но нещо не е баш така...Отварям уши и чувам неестествено пращене в печката...Поглеждам - кюнеца в горната си част червен........Стаята задимена на половина - на 20 см от носа ми.....
Веднага си спомних всите инструктажи за действие при бедствия и аварии...
Ставам по гол задник и отварям прозорците, вземам документите и телефона и излизам от вилата, обличайни се в движение ( от леглото до терасата са 10м - явно доста съм бързал....
Поглеждам покрива цял, влизам вътре - чува се пукане, шум и горене в тръбите, но всичко е ок...Зяпах половин час и всичко утихна...
Явно са се запалили саждите....
Каноните трябва да се спазват и работата трябва да се остави да поотлежи...
Голям дъжд се изсипа, добре че се прибрах по-рано ....
Светли празници и добри намерения !
Спешно трябва да пръскаш за гъсеници и въшки. При мен са напъплили яко. Пръсках днес, а пък то заваля. Дано за двата часа преди валежа ги е уморило.
пп. И аз дадох мойте пет стинки. Сега смятам да хапна пържолка и да изчезна в реалността. Готин ден на дишащите, работещите, почиващите от почивката, пиещите и квото там още правите...!
Едно приятелско семейство ходиха миналата година. Искат пак. Но иначе се приготви за всяка услуга да плащаш по неколко тарифи и да ти се пазарят и изнудват за елементарни покупки. Направо да си те лъжат. Особено ако си руса и шпрехаш на североамерикански.
П.п. Я, ква идея ми дойде! Покрай перипетиите на нашите съседи и САЩ да се принудят да се прекръстят на Съединени Североамерикански щати /ССАЩ/.
Коментар