If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разбирам, че не щеш да си пеперудка. На хербарий. Ми, стой си в рома и ромчасвай. Който не иска да лети, той ще да плува. Унесен в спиртна забрава. Сама се фана на капана. Ооо, Татяна! Вече се обръщам официално към теб, щото си инвентаризиран експонат. С инвентарен № 00?. Честито! Да си здрава и нечуплива като буркан в моята колекция.
Ни щъ! Както казах, по-добре в спирт, отколкото закарфичена като паяк за таблото. Дано те сложат под стъклен похлупак, че да не се прашиш. Мое да лепнеш някоя алергия и да изпаднеш в асфиксия.
Наздраве, Мрънкало!
Това е светъл образ на Пушкин в скептичната му поема "Евгений Онегин".
Не се бъзикай с родителите, избрали таково име за дъщеря си, макар и не българско. Глупостта ходи по хората.
Рекох ти и пак ще се повторя - с това въображение и тая ти фантазия, вземи, та стани писатель. Макар че, то и да си историк бая въображение си трябва.
Наздраве!
П.П. По-добре в спирт, отколкото забоден с карфица върху корковото табло
Разбирам, че не щеш да си пеперудка. На хербарий. Ми, стой си в рома и ромчасвай. Който не иска да лети, той ще да плува. Унесен в спиртна забрава. Сама се фана на капана. Ооо, Татяна! Вече се обръщам официално към теб, щото си инвентаризиран експонат. С инвентарен № 00?. Честито! Да си здрава и нечуплива като буркан в моята колекция.
Днес готвих шакшука /яйца по арабски/, че стават бързо и не изискват някакви особени усилия. Почвам да се подготвям полека - лека за "лятната кухня"
Наздраве!
Са каката ви чека некой да я пита какво е това.
Питайте, ако може - на коляно. Прави се на интересно.
Питайте я, начешете ѝ кум плекса.
Игра, батка!
Много сте се разготвили днес, е са минах през китайчетата.Господ здраве да им дава
направо ми втръсна от агнешко напоследък.
Днес готвих шакшука /яйца по арабски/, че стават бързо и не изискват някакви особени усилия. Почвам да се подготвям полека - лека за "лятната кухня"
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Мммне, на покер не ми върви картата. Но пък блъфът ми обичайно минава. Та ето, изблъфирах те и сега стоиш в буркана на рафта със спиртосаните екземпляри. За теб специално съм сложил ром, че да си доволна от средата. А сега помахай на Кръчмата от буркана и засучи мустак като пияна русалка. Ине си опирай гърдите в стъклото, че на пияндетата ще им изскочат очичките от орбитите. Наздраве Дрън-русалке!
Рекох ти и пак ще се повторя - с това въображение и тая ти фантазия, вземи, та стани писатель. Макар че, то и да си историк бая въображение си трябва.
Наздраве!
П.П. По-добре в спирт, отколкото забоден с карфица върху корковото табло
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
От де толку акъл у теб!? Не си споделял да си добър на покер
Наздраве!
Мммне, на покер не ми върви картата. Но пък блъфът ми обичайно минава. Та ето, изблъфирах те и сега стоиш в буркана на рафта със спиртосаните екземпляри. За теб специално съм сложил ром, че да си доволна от средата. А сега помахай на Кръчмата от буркана и засучи мустак като пияна русалка. Ине си опирай гърдите в стъклото, че на пияндетата ще им изскочат очичките от орбитите. Наздраве Дрън-русалке!
Коментар