IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Ами добре дошъл в отбора. То никога не е късно да станеш за резил, ама по-добре не ставай
    пс. Понякога животът не е точно справедлив , което може да се обясни, с това, че не винаги околните имат правилна оценка за добрите ти намерения, а ги тълкуват дори наобратно и понякога според собствената си камбанария -- това принципно казано и в най-общ смисъл, а не конкретно.
    О преци радвам се да те видя/чуя/прочета. Чак пък за резил... Разни хора разни идеали... Са дали тодораки не харесва жени с дръпнати очи си е негова работа.

пп баси тъпото поста се изтри сам и останаха два реда ма не ми се пише пак...
    Last edited by pepe1234; 01.05.2019, 19:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
      ,,,

Пп вече съм в отбора на чичаците, та малко ми е късно тепърва за подобна кариера
      Ами добре дошъл в отбора. То никога не е късно да станеш за резил, ама по-добре не ставай
      пс. Понякога животът не е точно справедлив , което може да се обясни, с това, че не винаги околните имат правилна оценка за добрите ти намерения, а ги тълкуват дори наобратно и понякога според собствената си камбанария -- това принципно казано и в най-общ смисъл, а не конкретно.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ъхъ, няколко столетия планова селекция.
        Честитит празник на работещите и на Арахната /да не рече, че го дискриминирам/!
        Наздраве!

www.youtube.com/watch?v=NX25IcvsL0o
        Чи то и на теб ти патронен ден. Днес ходи ли на манифестация? Като не работиш често, барем да се отъркаш у работягите. глей те не прихване. Щото ще се излагаш на стари години.

Коментар

• Тодоре, глей сега, как ме нареди. Наздраве с бира. В интерес на истината, нищо подобно. Единствения ми досег с нещо подобно беха едни португалчета, заведаха ме при некъв фотограф искаше да ме снима за некво гей списание, ама отказах... та. За момента немате попадения, за работата

Пп вече съм в отбора на чичаците, та малко ми е късно тепърва за подобна кариера
          Last edited by pepe1234; 01.05.2019, 16:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Ей ич ви нема. Пепе току що се похвали как оправил неква азиатка. Така че много , много не подбира.
            Вижте как подобаващо звучи. ,, Ало агенцията ли е ,мога ли да си поръчам Пепе за вечерта,,
            Той може да не подбира, ама и ние с Lelq не сме я чак толку закъсали, сър Събев!
            Наздраве!
            Last edited by tnm; 01.05.2019, 16:42.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Охрана? DJ ? Пилот ?
              Тъкмо ме потопи в тъга със съобщението за втора работа и с уточнението изплувах! Наздраве по случая!

https://m.youtube.com/watch?v=0OWj0CiM8WU

Добро утро , Кръчма !
              Ей ич ви нема. Пепе току що се похвали как оправил неква азиатка. Така че много , много не подбира.
              Вижте как подобаващо звучи. ,, Ало агенцията ли е ,мога ли да си поръчам Пепе за вечерта,,
              Last edited by Todor Sabev; 01.05.2019, 16:33.

Коментар

Зависи как си подредиш нещата. Най-хубаво е намериш някой, който да бачка наместо теб и да споделя ползите от труда си
                Наздраве!
                Тнм, Е ако се бех родил жена, със сигурност... даже не един а пет такива щех да навъртя. Ама пусто не съм, та требе сам да си избачквам...

орел, да нещо подобно
                Last edited by pepe1234; 01.05.2019, 16:25.

Коментар

Ми не ми трябва особено, но пък ми се е загнездило нещо в тиквата и докат не си го купя няма да мирясам. Кой знай, може пък и цигарите да спра...Парите са средство... Ще кажа като мине малко време да вида как ще е, т.е. дали е кеф работата.
                  Мотоциклет? Кросов?
                  Като малък се качвах на такъв.
                  Врум-врумм!
                  Last edited by eta orel; 01.05.2019, 16:23.

Коментар

Като искаш да имаш требе се бачка, наготово нема... ще си дам сега малко зор. Пък и работата е готина, само петък и събота нощно време.
                    Зависи как си подредиш нещата. Най-хубаво е намериш някой, който да бачка наместо теб и да споделя ползите от труда си
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Абсолютно, добре че съм мързелив по природа. Ей го, утре кръв ще даря, само и само да мога после да се излежавам два дни. Наздраве
                      Хубаво е от време на време да даваш кръв.

Сестра ми е с рядка кръвна група и редовно я търсят от Кръвна банка. Язе, като един истински представител на хабитата - не давам.
                      Наздраве!

П.П. Като оставим настрана характерното ми местообитание, нивата на хемоглобина не ми позволяват такива манипулации.
                      Мечо

Коментар

• Ми не ми трябва особено, но пък ми се е загнездило нещо в тиквата и докат не си го купя няма да мирясам. Кой знай, може пък и цигарите да спра...Парите са средство... Ще кажа като мине малко време да вида как ще е, т.е. дали е кеф работата.
                        Last edited by pepe1234; 01.05.2019, 16:15.

Коментар

Като искаш да имаш требе се бачка, наготово нема... ще си дам сега малко зор.
                          Зависи колко ти трябва. Но ако работата е и удоволствие, уредил си се добре.
                          Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                          Пък и работата е готина, само петък и събота нощно време.
                          https://m.youtube.com/watch?v=srwxJUXPHvE

https://m.youtube.com/watch?v=_mX7Y0h4wfc

Коментар

• Като стана въпрос за китайки, се сетих за на груйче азиатките. Та като следвах имах възможността да пробвам една смеска германо- китайска. Та гручи дерзай има защо добре си се насочил.

Пп аман от тея работещите днеска са затворили центъра, с колата ми разказаха играта от обикаляне. Пфффф
                            Last edited by pepe1234; 01.05.2019, 15:16.

Коментар

Като искаш да имаш требе се бачка, наготово нема... ще си дам сега малко зор. Пък и работата е готина, само петък и събота нощно време.
                              Охрана? DJ ? Пилот ?
                              Тъкмо ме потопи в тъга със съобщението за втора работа и с уточнението изплувах! Наздраве по случая!

https://m.youtube.com/watch?v=0OWj0CiM8WU

Добро утро , Кръчма !

Коментар

УжасТ!!! За мен единственото по-лошо от алкохолик е работохолик.
                                Абсолютно, добре че съм мързелив по природа. Ей го, утре кръв ще даря, само и само да мога после да се излежавам два дни. Наздраве
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X