IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

така, като ми речеш, и направо ме резна през воденичката и ми уби ерекцията за тая вечер Че аз все се имам за специален и "най-по", както казваше една моя баба
    Наздраве, Леля, ние, мъжката част от пиянките тук, не сме любители, а ценители
    Не може само ценители, сигурно има и любители Ама ще приема критиката и ще се съглася с теб , че тук има само единят вид

Не си слагай воденичката много на сърце. Не може и не трябва всички да са специални за всички. Айде ще вдигнем малко - сигурно си "най - по" за жената
    Наздраве !

Коментар

• Наздраве и от мен, гручи я прибара преди мен, та аз ще чакам за следващо раздаване... иначе раздава се момичето не мое се отрече

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Е то не си само ти, та да намираш толко кусури . За всички любители е
        Наздраве !
        така, като ми речеш, и направо ме резна през воденичката и ми уби ерекцията за тая вечер Че аз все се имам за специален и "най-по", както казваше една моя баба
        Наздраве, Леля, ние, мъжката част от пиянките тук, не сме любители, а ценители
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Във фейса не ми е точно по вкуса, но няма да я върнем, хем и това тупане на тупаните не ми е най-любимото Една идея малко по-смугла трябва да е, но без да се прекалява. Иначе отличен избор!
          Наздраве, Леля!
          Е то не си само ти, та да намираш толко кусури . За всички любители е
          Наздраве !

Коментар

Стана ми по - широко около врата , понеже след още час се виждам вкъщи Та ще ви пусна една екзотика, че мъжката част на кръчмата, са много изкушени
            После ще наливам

https://m.youtube.com/watch?v=0ZQFpcfcrIs
            Във фейса не ми е точно по вкуса, но няма да я върнем, хем и това тупане на тупаните не ми е най-любимото Една идея малко по-смугла трябва да е, но без да се прекалява. Иначе отличен избор!
            Наздраве, Леля!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Стана ми по - широко около врата , понеже след още час се виждам вкъщи Та ще ви пусна една екзотика, че мъжката част на кръчмата, са много изкушени
              После ще наливам

https://m.youtube.com/watch?v=0ZQFpcfcrIs

Коментар

• Познайте питието.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Наздраве Пепе, наздраве и на ТНМ . НАЗДРАВЕ И НА ЦЯЛАТА КРЪЧМА.
                  Наздраве Тоше

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение

Горещо препоръчвам шопинг терапия.
                    Иначе смени съседа ...

Ако имаш нужда от друга компания за по бира мое се разберем некой път, но не гарантирам, че не приказвам глупости... хахахаха
                    Е то съседа няма как да се смени, - заварено положение, далече сме в извън голямо село, т.е. в по-малко село
                    Но за късмет пияниците се разотидоха, Атмосферата се поочисти и ще да ида на споменатата шопинг терапия, щото се сетих, че и хладилникът се е поизпразнил , А не върви някак си да е така, точно за празника на труда
                    наздраве!

Коментар

Тодоре, глей сега, как ме нареди. Наздраве с бира. В интерес на истината, нищо подобно. Единствения ми досег с нещо подобно беха едни португалчета, заведаха ме при некъв фотограф искаше да ме снима за некво гей списание, ама отказах... та. За момента немате попадения, за работата

Пп вече съм в отбора на чичаците, та малко ми е късно тепърва за подобна кариера
                      Наздраве Пепе, наздраве и на ТНМ . НАЗДРАВЕ И НА ЦЯЛАТА КРЪЧМА.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Е така си е, то и резилът си е относително понятие, за някои резил за други повод за гордост може да е, разни хора, както каза, ама да призная и аз не съм в най-добра форма, тегаво ми енещо, водя хамлетовски монолози със себеси, но нямам и голям избор, имам тук един съсед пияница който пак е събрал на трапеза селските пияници и зарад тях не се показвам, щото веднага ще искат да ме придърпат за компания, а не ми се слушат глупости общо взето иначе благодаря за топлите думи, ама признавам че днес не съм от работните, колкото и да е наложително
                        Горещо препоръчвам шопинг терапия.
                        Иначе смени съседа ...

Ако имаш нужда от друга компания за по бира мое се разберем некой път, но не гарантирам, че не приказвам глупости... хахахаха
                        Last edited by pepe1234; 01.05.2019, 19:48.

Коментар

Е ти цела бутилка.

https://youtu.be/3g3O5gvSpcA

ми има и такива дни... Иначе не съм съгласен. Хората в бг, хем се оплакват, хем не правят нищо по въпроса, най-нормалното си е да побачкваш допълнително. С уточнението, че не говорим за задоволените откъм потребление.
                          Не се оплаквах, а предлагах . Няма само ти да пазаруваш И аз искам нещо, за което и работя!
                          Не съм свикнала друг , освен мен да ме обгрижва финансово и нямам намерение тепърва да си променям навиците в тая посока

Наздраве ! Довечера, аз ще налея

Коментар

О преци радвам се да те видя/чуя/прочета. Чак пък за резил... Разни хора разни идеали... Са дали тодораки не харесва жени с дръпнати очи си е негова работа.

пп баси тъпото поста се изтри сам и останаха два реда ма не ми се пише пак...
                            Е така си е, то и резилът си е относително понятие, за някои резил за други повод за гордост може да е, разни хора, както каза, ама да призная и аз не съм в най-добра форма, тегаво ми енещо, водя хамлетовски монолози със себеси, но нямам и голям избор, имам тук един съсед пияница който пак е събрал на трапеза селските пияници и зарад тях не се показвам, щото веднага ще искат да ме придърпат за компания, а не ми се слушат глупости общо взето иначе благодаря за топлите думи, ама признавам че днес не съм от работните, колкото и да е наложително

Коментар

....
                              Сипете нещо
                              Е ти цела бутилка.

https://youtu.be/SoU2V1DpzLI

ми има и такива дни... Иначе не съм съгласен. Хората в бг, хем се оплакват, хем не правят нищо по въпроса, най-нормалното си е да побачкваш допълнително. С уточнението, че не говорим за задоволените откъм потребление.
                              Last edited by pepe1234; 01.05.2019, 19:18.

Коментар

Тодоре, глей сега, как ме нареди. Наздраве с бира. В интерес на истината, нищо подобно. Единствения ми досег с нещо подобно беха едни португалчета, заведаха ме при некъв фотограф искаше да ме снима за некво гей списание, ама отказах... та. За момента немате попадения, за работата

Пп вече съм в отбора на чичаците, та малко ми е късно тепърва за подобна кариера
                                Това с португалчетата ме подсети за моя случка , която няма да ракажа

пп. Предлагам 2020, никой да не си намира работа , при това втора , баш на празника , че повлече крак и цял ден теля вола!
                                Сипете нещо

Коментар

Working...
                                X