IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

И коварна!
    Сипай нещо високоалкохолно в чашите, а философстването го остави на Безимен и хер Начев, че на тях отвътре им иде, а ти се напрягаш.
    Наздраве!
    И коварна! Щом стане дума за теб, хич не се напрягам. Всичко от душа ми се проливно излива.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Остави мйтапа, ама "ром от шикалки" - много екзотично ми прозвуча!!!

Ще вземЕ - разбудиш ся КапитанА - да се провикне: "Сипетееее..." /че изгорех по тВа - нечувано питие/! ...

Па - веднага ще притичат и СамодивЕте - с бЕла премЕна /ТНН и леля - върнала се по тоя повод от ГоУемата ГаУактика, Се още - със скафандъра на главата/ - и Ше налииииват, за да потушат пожара, Капитански...

Ром от шикалки ми звучи - като "2 в 1" - точно като ром, в комплект с мезето...
      Щом ти харесва и за теб ще има. Аз да не съм стипца като оная фалшива самодива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Льелье, таа днеска ще преаде и препие. С фалшиви почерпки. Айде и от мен една - черпя я с ром от шикалки и паста Гнездо от дръжки. Честит празник, Каке, цеш ден да си ходиш излъгана. И излъгалниците да си ги бива в лъжите

​​​​​​

Остави мйтапа, ама "ром от шикалки" - много екзотично ми прозвуча!!!

Ще вземЕ - разбудиш ся КапитанА - да се провикне: "Сипетееее..." /че изгорех по тВа - нечувано питие/! ...

Па - веднага ще притичат и СамодивЕте - с бЕла премЕна /ТНН и леля - върнала се по тоя повод от ГоУемата ГаУактика, Се още - със скафандъра на главата/ - и Ше налииииват, за да потушат пожара, Капитански...

Ром от шикалки ми звучи - като "2 в 1" - точно като ром, в комплект с мезето...

Коментар

Тя знае какво да хапва я! Шипки, трънки и глог - най-витамЕнозното в природата!

Па - ти си Еж мазните вратни пържолЕ - да видиш по-Убаво ли е, отколКОТ да рупаш глогинките! ))
          Ба, чак толку природно - забрави! Стига ми, където един месец ядох кисели ябълки с набити и извадени след 24 чака пирони. Ефекта от усилието - никъф.
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Ма, каква си подла, от сутринта си замрункала некой те измести в черпаването
            Добре че цял ден зает, та не съм кипнал кс сутрешен чайник от възмущение още от заранта. Но сега привечерно парата изби вече през свирката. А поводи за черпаване имам, но такива спекулантки ка теб на днешния ден да си сърбат чорбата от глогинки.
            И коварна!
            Сипай нещо високоалкохолно в чашите, а философстването го остави на Безимен и хер Начев, че на тях отвътре им иде, а ти се напрягаш.
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

Добре че цял ден зает, та не съм кипнал кс сутрешен чайник от възмущение още от заранта. Но сега привечерно парата изби вече през свирката. А поводи за черпаване имам, но такива спекулантки ка теб на днешния ден да си сърбат чорбата от глогинки.
              Тя знае какво да хапва я! Шипки, трънки и глог - най-витамЕнозното в природата!

Па - ти си Еж мазните вратни пържолЕ - да видиш по-Убаво ли е, отколКОТ да рупаш глогинките! ))

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Добро утро и честит празник на Арахната! Нали е представител на професията, де са я избрали да я работят хора с богато въображение и развинтена фантазия, хеле па македонските му колеги /както дума Грую/.
                Черпи, бреее, Мрънкало!

Коментар

Не знаех, че толкова предвидливи инвеститорки имало тук...

Защо "казваше"? Да не би вече да е излетяла към планета от друга галактика? ))
                  Инвеститорите са предвидливи, не само тук :
                  А "Казваше" - защото не е казано днес и сега, а е казано в предишен момент. ( датата не е от значение, а смисъла) Мисля че, смислово е по-правилно, да се каже в минало време. Освен това, ирзазявам, че не претендирам за точност на цитата, Написах го по памет.
                  Не знам в какъв смисъл споменаваш за галактиката,- ако имаш предвид до Черни връх или нейде на готино място из Витоша ... защо не, възможно е.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !
                    По случай празника, черпя Кака с един ром, една торта Гараш и двойно кафе !!!
                    Наздраве !
                    Льелье, таа днеска ще преаде и препие. С фалшиви почерпки. Айде и от мен една - черпя я с ром от шикалки и паста Гнездо от дръжки. Честит празник, Каке, цеш ден да си ходиш излъгана. И излъгалниците да си ги бива в лъжите

​​​​​​

Коментар

Как позна бре ?

Най - добрите гроздова, дюлева, смокинена и сливова ракии ги държа в два шкафа, скрити и покрити ....

Преди няколко месеца се ядосах и бръкнах в шкафа ....Викам си - я доживея я не...Шъ ми я пият разни жужденеции....Я да го....

Наздраве !

пп Шъ взема да направя едно завещание - Ракията за кръчмата !!! Като за ценители !!!
                      Да вземеш ме направиш пък изпълнител на завещанието. Да чукам на дърво

Коментар

Как позна бре ?

Най - добрите гроздова, дюлева, смокинена и сливова ракии ги държа в два шкафа, скрити и покрити ....

Преди няколко месеца се ядосах и бръкнах в шкафа ....Викам си - я доживея я не...Шъ ми я пият разни жужденеции....Я да го....

Наздраве !

пп Шъ взема да направя едно завещание - Ракията за кръчмата !!! Като за ценители !!!
                        Евалат, Чиче - старото си е старо, в смисъл на мъдро. Знам, че няма да ми се ожидиш, щото си ходил в казармата и знаеш, че там преди старшинката е само старото А пък ако може д ае и отлежало - цена няма. Наздраве!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Точно така - правилно чичо.! За да се ускори процеса, и предизвика съдбата - подхаващай специалните запаси, а ако стане наобратно - добре дошло (нали) - Пък ако ти дотрябва после ракия - винаги ще се намери. Както е казал Тошко Колев, по сложния въпрос за яйцето и кокошката - по-напред било яйцето, а кокошка от всякъде можела да долети (за да го измъти)
                          А както казваше леля - не се оставят бели пари за черни дни, щото после черните идват
                          Наздраве ви с убавите напитки

Не знаех, че толкова предвидливи инвеститорки имало тук...

Защо "казваше"? Да не би вече да е излетяла към планета от друга галактика? ))

Коментар

Как позна бре ?

Преди няколко месеца се ядосах и бръкнах в шкафа ....
                            Викам си - я доживея я не...Шъ ми я пият разни жужденеции....Я да го....

Наздраве !

Точно така - правилно чичо.! За да се ускори процеса, и предизвика съдбата - подхаващай специалните запаси, а ако стане наобратно - добре дошло (нали) - Пък ако ти дотрябва после ракия - винаги ще се намери. Както е казал Тошко Колев, по сложния въпрос за яйцето и кокошката - по-напред било яйцето, а кокошка от всякъде можела да долети (за да го измъти)
                            А както казваше леля - не се оставят бели пари за черни дни, щото после черните идват
                            Наздраве ви с убавите напитки
                            Last edited by precakanoto; 01.04.2019, 17:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Не се крий, Чиче, не се крий - вервам, турил си ракия (блага) за щерката и бъдещия зет и тъст, нъл тъй? От нея налей, ако нямаш друга, от нея, пък ние ще я отразим подобаващо и все за твое здраве наздравици ще вдигаме.
                              Наздраве!
                              Как позна бре ?

Наздраве !

Коментар

Шегичка.... Все пак е 01.04....
                                Има време...Таз година нищо не е цъфнало при мен, което дава надежда, че първата слана я подминах...
                                Като се родят плодове, цели камари...кът се свари ракия - блага и убава ( да не споменавам кът коя...), като отлежи 20-30г и тогваз на Португалията, шъ пием, пеем и ..плачем по отминалата току що младост...

Наздраве !
                                У Чужденеция всичко цъфнало и осланено. Само стенлея не се е зацветил масово, ама то и слани има още да падат.
                                Наздраве!

П.П. Да, бе ... шега. Взех, че ти повярвах. Нали се знаем, ти си един от първите, който разбра, че с мен шега не бива.

П.П.П. Кумът ми и мой най-добър приятел /чумата да го смете!/, да вземе, че да изпрати у хабитата 60 кила семе от родопски картофи. Към края на месеца смятам да си измисля някаква командировка или обучение с откъсване от семейната среда
                                Last edited by tnm; 01.04.2019, 16:47.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X