Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Остави мйтапа, ама "ром от шикалки" - много екзотично ми прозвуча!!!
Ще вземЕ - разбудиш ся КапитанА - да се провикне: "Сипетееее..." /че изгорех по тВа - нечувано питие/! ...
Па - веднага ще притичат и СамодивЕте - с бЕла премЕна /ТНН и леля - върнала се по тоя повод от ГоУемата ГаУактика, Се още - със скафандъра на главата/ - и Ше налииииват, за да потушат пожара, Капитански...
Ром от шикалки ми звучи - като "2 в 1" - точно като ром, в комплект с мезето...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Льелье, таа днеска ще преаде и препие. С фалшиви почерпки. Айде и от мен една - черпя я с ром от шикалки и паста Гнездо от дръжки. Честит празник, Каке, цеш ден да си ходиш излъгана. И излъгалниците да си ги бива в лъжите
Остави мйтапа, ама "ром от шикалки" - много екзотично ми прозвуча!!!
Ще вземЕ - разбудиш ся КапитанА - да се провикне: "Сипетееее..." /че изгорех по тВа - нечувано питие/! ...
Па - веднага ще притичат и СамодивЕте - с бЕла премЕна /ТНН и леля - върнала се по тоя повод от ГоУемата ГаУактика, Се още - със скафандъра на главата/ - и Ше налииииват, за да потушат пожара, Капитански...
Ром от шикалки ми звучи - като "2 в 1" - точно като ром, в комплект с мезето...
Коментар
-
Тя знае какво да хапва я! Шипки, трънки и глог - най-витамЕнозното в природата!
Па - ти си Еж мазните вратни пържолЕ - да видиш по-Убаво ли е, отколКОТ да рупаш глогинките!))
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ма, каква си подла, от сутринта си замрункала некой те измести в черпаването
Добре че цял ден зает, та не съм кипнал кс сутрешен чайник от възмущение още от заранта. Но сега привечерно парата изби вече през свирката. А поводи за черпаване имам, но такива спекулантки ка теб на днешния ден да си сърбат чорбата от глогинки.
Сипай нещо високоалкохолно в чашите, а философстването го остави на Безимен и хер Начев, че на тях отвътре им иде, а ти се напрягаш.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ма, каква си подла, от сутринта си замрункала некой те измести в черпаването
Добре че цял ден зает, та не съм кипнал кс сутрешен чайник от възмущение още от заранта. Но сега привечерно парата изби вече през свирката. А поводи за черпаване имам, но такива спекулантки ка теб на днешния ден да си сърбат чорбата от глогинки.
Па - ти си Еж мазните вратни пържолЕ - да видиш по-Убаво ли е, отколКОТ да рупаш глогинките!))
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро и честит празник на Арахната! Нали е представител на професията, де са я избрали да я работят хора с богато въображение и развинтена фантазия, хеле па македонските му колеги /както дума Грую/.
Черпи, бреее, Мрънкало!
Коментар
-
Не знаех, че толкова предвидливи инвеститорки имало тук...
Защо "казваше"? Да не би вече да е излетяла към планета от друга галактика?))
А "Казваше" - защото не е казано днес и сега, а е казано в предишен момент. ( датата не е от значение, а смисъла) Мисля че, смислово е по-правилно, да се каже в минало време. Освен това, ирзазявам, че не претендирам за точност на цитата, Написах го по памет.
Не знам в какъв смисъл споменаваш за галактиката,- ако имаш предвид до Черни връх или нейде на готино място из Витоша ... защо не, възможно е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
По случай празника, черпя Кака с един ром, една торта Гараш и двойно кафе !!!
Наздраве !
Коментар
-
Как позна бре ?
Най - добрите гроздова, дюлева, смокинена и сливова ракии ги държа в два шкафа, скрити и покрити ....
Преди няколко месеца се ядосах и бръкнах в шкафа ....Викам си - я доживея я не...Шъ ми я пият разни жужденеции....Я да го....
Наздраве !
пп Шъ взема да направя едно завещание - Ракията за кръчмата !!! Като за ценители !!!
Коментар
-
Как позна бре ?
Най - добрите гроздова, дюлева, смокинена и сливова ракии ги държа в два шкафа, скрити и покрити ....
Преди няколко месеца се ядосах и бръкнах в шкафа ....Викам си - я доживея я не...Шъ ми я пият разни жужденеции....Я да го....
Наздраве !
пп Шъ взема да направя едно завещание - Ракията за кръчмата !!! Като за ценители !!!А пък ако може д ае и отлежало - цена няма. Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Точно така - правилно чичо.! За да се ускори процеса, и предизвика съдбата - подхаващай специалните запаси, а ако стане наобратно - добре дошло (нали) - Пък ако ти дотрябва после ракия - винаги ще се намери. Както е казал Тошко Колев, по сложния въпрос за яйцето и кокошката - по-напред било яйцето, а кокошка от всякъде можела да долети (за да го измъти)
А както казваше леля - не се оставят бели пари за черни дни, щото после черните идват
Наздраве ви с убавите напитки
Не знаех, че толкова предвидливи инвеститорки имало тук...
Защо "казваше"? Да не би вече да е излетяла към планета от друга галактика?))
Коментар
-
Как позна бре ?
Преди няколко месеца се ядосах и бръкнах в шкафа ....
Викам си - я доживея я не...Шъ ми я пият разни жужденеции....Я да го....
Наздраве !
пп Шъ взема да направя едно завещание - Ракията за кръчмата !!! Като за ценители !!!
А както казваше леля - не се оставят бели пари за черни дни, щото после черните идват
Наздраве ви с убавите напиткиLast edited by precakanoto; 01.04.2019, 17:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Не се крий, Чиче, не се крий - вервам, турил си ракия (блага) за щерката и бъдещия зет и тъст, нъл тъй? От нея налей, ако нямаш друга, от нея, пък ние ще я отразим подобаващо и все за твое здраве наздравици ще вдигаме.
Наздраве!
Наздраве !
- 1 like
Коментар
-
Шегичка....Все пак е 01.04....
Има време...Таз година нищо не е цъфнало при мен, което дава надежда, че първата слана я подминах...
Като се родят плодове, цели камари...кът се свари ракия - блага и убава ( да не споменавам кът коя...), като отлежи 20-30г и тогваз на Португалията, шъ пием, пеем и ..плачем по отминалата току що младост...
Наздраве !
Наздраве!
П.П. Да, бе ... шега. Взех, че ти повярвах. Нали се знаем, ти си един от първите, който разбра, че с мен шега не бива.
П.П.П. Кумът ми и мой най-добър приятел /чумата да го смете!/, да вземе, че да изпрати у хабитата 60 кила семе от родопски картофи. Към края на месеца смятам да си измисля някаква командировка или обучение с откъсване от семейната средаLast edited by tnm; 01.04.2019, 16:47.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар