IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Адашката велика. Аз съм далеч от нейното ниво.
    Наздраве, Мрънкало!
    Има хляб и у теб. Ей ти едно клипче за доусъвършенстване. Наздраве, Дрянковице!
    https://www.youtube.com/watch?v=CdQq..._ndSPe57SVZnN4
    И още едно.
    https://www.youtube.com/watch?v=U7FuXrOgk4U
    И още.
    https://www.youtube.com/watch?v=Wki3H-4KWb8
    Last edited by Trakatrak; 04.06.2019, 13:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ми, вземем почнем ти поръчваме какви предчувствия да имаш. Пари ще направиш. И име. Няма вече си просто вещица, а ще станеш Вещицата с предсказващата уста. Поразяваща уста в Габърето вече си имате. Не успя да ви стане кмет. Но за теб не е късно. Ще се издигнеш покрай кръчмата.
      Адашката велика. Аз съм далеч от нейното ниво.
      Наздраве, Мрънкало!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Благодаря за загрижеността! Ама недей са толкова много напряга, защото моите предчувствия рано или късно се случват.
        Наздраве, Мрънкало!
        Ми, вземем почнем ти поръчваме какви предчувствия да имаш. Пари ще направиш. И име. Няма вече си просто вещица, а ще станеш Вещицата с предсказващата уста. Поразяваща уста в Габърето вече си имате. Не успя да ви стане кмет. Но за теб не е късно. Ще се издигнеш покрай кръчмата.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
          абе де е Колчо бе ... от сума време не е дохождал тъдява ...
          Колчо изостави кръчмата. Да не е открил бардак и да си мълчи, че да не вземе Чиче да докрета и да почне да щипе стоката и да я мами, че ще плаща с акции на Хмм. Щото може се окаже, че акциите не са на Химимпорт, а на Химко.

Коментар

• Хайде и от мен малко музика.
            https://youtu.be/2GhPUAVgHZc

Коментар

• абе де е Колчо бе ... от сума време не е дохождал тъдява ...

Коментар

Страх ме, Каке, страх ме се не задавиш от предчувствие, че нещо ще ми се случи. И като се задавиш, кого ще разигравам и на пипонка направим. Глей се не увредиш, че си нужна, поне на гавраджиите. Наздраве с пяна на уста, ама от бира!
                ​​​​​
                Благодаря за загрижеността! Ама недей са толкова много напряга, защото моите предчувствия рано или късно се случват.
                Наздраве, Мрънкало!
                Мечо

Коментар

• Добра вечер, Кръчма!

https://m.youtube.com/watch?v=STFiy_GbC_A

Коментар

Толкоз хленч, толкова мрънкане, вместо кратко и ясно да напишеш, че те тресе страх
                    Наздраве, Мрънкало!
                    Страх ме, Каке, страх ме се не задавиш от предчувствие, че нещо ще ми се случи. И като се задавиш, кого ще разигравам и на пипонка направим. Глей се не увредиш, че си нужна, поне на гавраджиите. Наздраве с пяна на уста, ама от бира!
                    ​​​​​

Коментар

Като го очука и някоя градушка, пак ще има да надава вой и да пледира за отстраняването ми от непосредствената близост до казаня.
                      Наздраве, 4i40!
                      При мен валя едва вечерта. Засушаване имаше, освен на маса. Даже поливах. А покрива или малко е капал или не. Вчера мих с маркуча вътре и има малко влага, но не знам от кое.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Станахте ли вчера прави и мълчахте ли за минута? Благодаря, така се отбелязва от цяла България денят, в който се ожених и с цената на такава свидна жертва от моя страна спасих мъжката половина на #kletamajkabalgaria от моята съпруга. Да се знае и се помни от идните поколения, какви жертви се е налагало да даваме за олтара на Родината, но още кан Омуртаг си го е казал, перефразирайки - човек и добре да живее, се жени....

Наздраве!
                        Да почетем полегналите за нашата свобода!

Коментар

• Станахте ли вчера прави и мълчахте ли за минута? Благодаря, така се отбелязва от цяла България денят, в който се ожених и с цената на такава свидна жертва от моя страна спасих мъжката половина на #kletamajkabalgaria от моята съпруга. Да се знае и се помни от идните поколения, какви жертви се е налагало да даваме за олтара на Родината, но още кан Омуртаг си го е казал, перефразирайки - човек и добре да живее, се жени....

Наздраве!
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !

Спорен ден !

пп Тарантул пак е по покривите, че след тези наводнения, не капе, ами му тече като из ведро....

Като го очука и някоя градушка, пак ще има да надава вой и да пледира за отстраняването ми от непосредствената близост до казаня.
                            Наздраве, 4i40!
                            Мечо

Коментар

Толкоз хленч, толкова мрънкане, вместо кратко и ясно да напишеш, че те тресе страх
                              Наздраве, Мрънкало!

Добро утро !

Спорен ден !

пп Тарантул пак е по покривите, че след тези наводнения, не капе, ами му тече като из ведро....

Коментар

Не мога разбера, къф е тоя вкус на габърчанки да тъпчат и тормозят мъжете си. Това нещо от турското робство останало, що гледали, че мъжете им не били напълно рая, ами даже се опъвали на турците. Та на женорята около тях не се изпълвало злорадството, да гледат как мъжене им прекланят главица. Още малко и ще реша, че нарочно си взела чужденецийче, що тия от равнината по-забити у земята били, даже живеели в землянки. Колкото до въртоглавостта, ще гледаме ти я поправим като ти сипем биле против въртоглав, направено от водка с бира, твои любими лекове. След тях ще престане ти се върти главата и ще си в режим главокружение. А бастоня, драга, се носи за авторитет и поза. Само такива ка Чиче го ползват по предназначение. Да си наздраве напоследък, що нататък ще си на главокруж!
                                Наздраве, Мрънкало!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X