IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ти внимавай с шибучицата, да не те изгони челядта от дома, за разваляне речта на младенците, ала Хайтов.
    Наздраве!
    Нема, нема, аз и по-прости ги ръся, ама те си ме знаят, че съм прост. За разлика от Слави Тр., много харесвам думата гащи. Особено съчетана с глагола свалям. Един главен редактор все се глумеше и ме кореше, че ползвам малко чуждици ми ползвам български или отдавна наложени чужди термини. Българската лексика трябва да се цени, ползва, пази. Дори да изглеждаме архаични и допотопни ка Чиче.
    Last edited by Trakatrak; 05.06.2019, 12:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Завалията! Да нямаш ретропарк?
      за съжаление не. След 20 години може и да имам

Коментар

Татяна е само повод да черпиш. ТяНка Ма вече загуби острота и дори Чиче не се прехласва по него. Докато Дрянковица звучи хем като шибучица, хем като ракийчица. И той се размечтава как ще те изконсумира. Наздраве за актуалните прозвища!
        Ти внимавай с шибучицата, да не те изгони челядта от дома, за разваляне речта на младенците, ала Хайтов.
        Наздраве!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

А къде остана уважителното "Татяна"!? Струва ми се, че си размислил
          Наздраве, Мрънкало!
          Татяна е само повод да черпиш. ТяНка Ма вече загуби острота и дори Чиче не се прехласва по него. Докато Дрянковица звучи хем като шибучица, хем като ракийчица. И той се размечтава как ще те изконсумира. Наздраве за актуалните прозвища!

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
            Добро утрло народе, желая прекрасен ден. Днес съм отпуск и ще вися в кат. Взех си 26 годишна кола... и мисля да си я таркалям изглежда трошките са ми слабост...
            Завалията! Да нямаш ретропарк?

Коментар

• Добро утрло народе, желая прекрасен ден. Днес съм отпуск и ще вися в кат. Взех си 26 годишна кола... и мисля да си я таркалям изглежда трошките са ми слабост...
              Last edited by pepe1234; 05.06.2019, 08:15.

Коментар

Щото от дрън-трън, та на дрян. Наздраве, Трънковице!
                А къде остана уважителното "Татяна"!? Струва ми се, че си размислил
                Наздраве, Мрънкало!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Умиргам да се доусъвършенствам. Ще ги изгледам клипчетата два три пъти, па дано да фант декиш.
                  Наздраве, Мрънкало!

П.П. И що пък точно "Дрянковице"?
                  Щото от дрън-трън, та на дрян. Наздраве, Трънковице!

Коментар

Да не прави събеседване и избор на нов сервитьор/сервитьорка?
                    Наздраве, Lelq!
                    Не знам. Ама там обича да се спасява от нас
                    Наздраве, tnm !

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                      Колето е в СКЛАДА! Да !
                      Да не прави събеседване и избор на нов сервитьор/сервитьорка?
                      Наздраве, Lelq!
                      Мечо

Коментар

• Колето е в СКЛАДА! Да !

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Жалко ... той поне внасяше малко ред тука ... сега съвсем сте се разгащили ...
                          Напротив! Колето винаги и приветствал такъв тип поведение у Кръчмата. Забраните тук са незначителни и са свързани основно със стила на музиката и балет Максимус.
                          Наздраве, чужденеций!
                          Мечо

Коментар

Има хляб и у теб. Ей ти едно клипче за доусъвършенстване. Наздраве, Дрянковице!
                            https://www.youtube.com/watch?v=CdQq..._ndSPe57SVZnN4
                            И още едно.
                            https://www.youtube.com/watch?v=U7FuXrOgk4U
                            И още.
                            https://www.youtube.com/watch?v=Wki3H-4KWb8
                            Умиргам да се доусъвършенствам. Ще ги изгледам клипчетата два три пъти, па дано да фант декиш.
                            Наздраве, Мрънкало!

П.П. И що пък точно "Дрянковице"?
                            Мечо

Коментар

Колчо изостави кръчмата.
                              Жалко ... той поне внасяше малко ред тука ... сега съвсем сте се разгащили ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Станахте ли вчера прави и мълчахте ли за минута? Благодаря, така се отбелязва от цяла България денят, в който се ожених и с цената на такава свидна жертва от моя страна спасих мъжката половина на #kletamajkabalgaria от моята съпруга. Да се знае и се помни от идните поколения, какви жертви се е налагало да даваме за олтара на Родината, но още кан Омуртаг си го е казал, перефразирайки - човек и добре да живее, се жени....

Наздраве!
                                Добра вечер, Кръчма!

Грую , снощи не съм видяла хвалбата ти за принесената жертва. Ама да ти кажа, че не се знае, ти ли си спасил мъжката част на човечеството или жена ти - женската
                                Още дългиии години живот заедно ви пожелавам, пълни с любов, щото иначе няма смисъл

Коментар

Working...
                                X