Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Last edited by Trakatrak; 05.06.2019, 12:22.
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Завалията! Да нямаш ретропарк?
Коментар
-
Татяна е само повод да черпиш. ТяНка Ма вече загуби острота и дори Чиче не се прехласва по него. Докато Дрянковица звучи хем като шибучица, хем като ракийчица. И той се размечтава как ще те изконсумира. Наздраве за актуалните прозвища!
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А къде остана уважителното "Татяна"!? Струва ми се, че си размислил
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеДобро утрло народе, желая прекрасен ден. Днес съм отпуск и ще вися в кат. Взех си 26 годишна кола... и мисля да си я таркалямизглежда трошките са ми слабост...
Коментар
-
Щото от дрън-трън, та на дрян. Наздраве, Трънковице!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Умиргам да се доусъвършенствам. Ще ги изгледам клипчетата два три пъти, па дано да фант декиш.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. И що пък точно "Дрянковице"?
Коментар
-
Да не прави събеседване и избор на нов сервитьор/сервитьорка?
Наздраве, Lelq!Не знам. Ама там обича да се спасява от нас
Наздраве, tnm !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеКолето е в СКЛАДА! Да !
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Жалко ... той поне внасяше малко ред тука ... сега съвсем сте се разгащили ...
Наздраве, чужденеций!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Има хляб и у теб. Ей ти едно клипче за доусъвършенстване. Наздраве, Дрянковице!
https://www.youtube.com/watch?v=CdQq..._ndSPe57SVZnN4
И още едно.
https://www.youtube.com/watch?v=U7FuXrOgk4U
И още.
https://www.youtube.com/watch?v=Wki3H-4KWb8
Наздраве, Мрънкало!
П.П. И що пък точно "Дрянковице"?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Колчо изостави кръчмата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСтанахте ли вчера прави и мълчахте ли за минута? Благодаря, така се отбелязва от цяла България денят, в който се ожених и с цената на такава свидна жертва от моя страна спасих мъжката половина на #kletamajkabalgaria от моята съпруга. Да се знае и се помни от идните поколения, какви жертви се е налагало да даваме за олтара на Родината, но още кан Омуртаг си го е казал, перефразирайки - човек и добре да живее, се жени....
Наздраве!
Грую , снощи не съм видяла хвалбата ти за принесената жертва.Ама да ти кажа, че не се знае, ти ли си спасил мъжката част на човечеството или жена ти - женската
Още дългиии години живот заедно ви пожелавам, пълни с любов, щото иначе няма смисъл
- 1 like
Коментар
Коментар