IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мъжки или женски?
    Ми, знам ли къф ще те сполети.

Коментар

• Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение

Може тука и помощ да дадем, некой tnilnk-tank да направим за новите имена.
      Само кажи къв е критерия.
      Критериите са два: Кака да бъде турена в работно състояние; Кака да бъде насърчена и възхвалена за работна инициатива. Давам примери: РаботягГенка, УдарНочка, ТрудоКвачка, БригаДаРомка.
      Last edited by Trakatrak; 05.06.2019, 18:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение

Тоа требва да е стожер на българския език, а той - чуждиците му малко...
        Ох-ох, като гледам тея "хора", все повече уважавам животните.
        Той беше редактор в международната политика. Там се ценят префърцунените фрази.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
          Един главен редактор все се глумеше и ме кореше, че ползвам малко чуждици
          Тоа требва да е стожер на българския език, а той - чуждиците му малко...
          Ох-ох, като гледам тея "хора", все повече уважавам животните.

Коментар

Хеееее.... ще почнем ги повтаряме и потретваме.
            Може тука и помощ да дадем, некой tnilnk-tank да направим за новите имена.
            Само кажи къв е критерия.

Коментар

Ти пък! Тя на втората наздравица гледа разногледо, а на третата краката й са на шпагат. Неволен.
              Мъжки или женски?

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Кое, пресаждането на мушката ли? Ако не стане от първия път, опитите продължават с изсъхналите страдалци.
                Именно защото продължавам с опитите, ич не го уважавам това мероприятие. А в предишният ми коментар, ударението беше точно върху думичката "уважавам". Трудно схващаш
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Чекай да позная.
                  При наздравиците.
                  По-скоро в броя на питиета. Наздравицата е само при първата чаша. Ако сменим питието - тогава отново си пожелаваме "Наздраве"
                  Наздраве, сър!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Чекай да позная.
                    При наздравиците.
                    Ти пък! Тя на втората наздравица гледа разногледо, а на третата краката й са на шпагат. Неволен.

Коментар

Хмммм, повтарянето и потретването го уважавам сал при един вид мероприятие. Всякой други път е показател за липса на въображение
                      Наздраве, Мрънкало!
                      Кое, пресаждането на мушката ли? Ако не стане от първия път, опитите продължават с изсъхналите страдалци.

Коментар

Хмммм, повтарянето и потретването го уважавам сал при един вид мероприятие. Всякой други път е показател за липса на въображение
                        Наздраве, Мрънкало!
                        Чекай да позная.
                        При наздравиците.

Коментар

Наздраве, Мрънкало!
                          Мечо

Коментар

Аз съм изключително търпелива. Все някога репертоара ти ще се изчерпа.
                            Наздраве, Мрънкало!

Коментар

Татяна е само повод да черпиш. ТяНка Ма вече загуби острота и дори Чиче не се прехласва по него. Докато Дрянковица звучи хем като шибучица, хем като ракийчица. И той се размечтава как ще те изконсумира. Наздраве за актуалните прозвища!
                              Добро утро !

Та като нашата върховна тиква, дето вика на жената - "свали си очилата МА, да изглеждаш убава...."

Или - "Ела да те цункам и да си говорим за философия..."

Така че, Тарантулчо, нито Ма, нито Консумации са позволени ( за мен ) в Кръчмата....

САМО МЕЧТИ !!! ( къде за тихи тъмни ъгли в Кръчмата, къде за бели топли плажове и хладни нощи..)

Наздраве !

Коментар

Татяна е само повод да черпиш. ТяНка Ма вече загуби острота и дори Чиче не се прехласва по него. Докато Дрянковица звучи хем като шибучица, хем като ракийчица. И той се размечтава как ще те изконсумира. Наздраве за актуалните прозвища!
                                Аз съм изключително търпелива. Все някога репертоара ти ще се изчерпа.
                                Наздраве, Мрънкало!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X