If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ся, начи ... Напоследък забелязах, че не мога да се вмъкна в обръча - отеснял ми е. Мъкаааа.
Бухалката с вързаната към нея лента на джувка, още преди години я изпратих на леля, че да смени точилката като уред за превъзпитаване на 4I40. Пак мъкаа.
Когат подскачам на въженцето, вибрациите се усещат чак у Голямо село и у вас се създават погрешни фпечатления, че тормозя по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието. Тука може и без "мъкааа".
Сал една топка да топам по пода и стените ми остана, ама комшиите изпадат в дискомфорт. Чудо голямо, нека си хленчат. Стига да ми дойде музата, не ще се съобразявам с тях.
Наздраве, сър!
Като те чета с тея мъкииии , добре, че съм тренирала други спортове
Ся, начи ... Напоследък забелязах, че не мога да се вмъкна в обръча - отеснял ми е. Мъкаааа.
Бухалката с вързаната към нея лента на джувка, още преди години я изпратих на леля, че да смени точилката като уред за превъзпитаване на 4I40. Пак мъкаа.
Когат подскачам на въженцето, вибрациите се усещат чак у Голямо село и у вас се създават погрешни фпечатления, че тормозя по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието. Тука може и без "мъкааа".
Сал една топка да топам по пода и стените ми остана, ама комшиите изпадат в дискомфорт. Чудо голямо, нека си хленчат. Стига да ми дойде музата, не ще се съобразявам с тях.
Наздраве, сър!
Са кво, кат малка спортна гимнастика ли си тренирала и да не си, най - много да сме изпусна ли некой талант.
Бухалките с вързаната към тях лента на джувка,още преди години я изпратих на леля, че да смени точилката като уред за превъзпитаване на 4I40. Пак мъкаа.
Наздраве, сър!
При немците съм виждал: подават се едни куки измежду керемидите за тая цел - да не падне некой и изтракатрака доле.
Направени от плосък метален профил, минава между долната и горна керемиди и куката се показва скромно отвън. По неколко на скат, може и да закачиш неква конструкция на тех. Вързани са сигурно за гредата отдоле.
Критериите са два: Кака да бъде турена в работно състояние; Кака да бъде насърчена и възхвалена за работна инициатива. Давам примери: РаботягГенка, УдарНочка, ТрудоКвачка, БригаДаРомка.
Кака като те чете, още повече й се доспива. Моя мързел вече хроничен. Както и да ме наричаш, все тая.
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утрло народе, желая прекрасен ден. Днес съм отпуск и ще вися в кат. Взех си 26 годишна кола... и мисля да си я таркалям изглежда трошките са ми слабост...
Честита трошка!
Сега трябва да почерпиш квалитетно , докато все още си "спестил" кинти
Критериите са два: Кака да бъде турена в работно състояние; Кака да бъде насърчена и възхвалена за работна инициатива. Давам примери: РаботягГенка, УдарНочка, ТрудоКвачка, БригаДаРомка.
Тарантул, ти тези словоблудствия на покрива ли ги мислиш...?
Коментар