Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение
Издаде се, че живееш в блок.
Сега, ако прегледаме подробности от твои предишни писания, току виж сме изчислили и номера му, или поне местоположението, и сме ти се тръснали сите на госкйе.
Прочее, не е трудно - ще видим базата данни за доброволците-спасители от града.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
5 е ключово число от редицата на Фибоначи и е критично и е заложено в в всяка част от живата материя като симетрия от пети ред.
Ябълка
Некъде бех виждал пегоъгълен кристал... чей да потърся...
Хъм, само кварц ми излиза. Верно, че май съм виждал кварцови друзи с петоъгълни и шестоъгълни кристали, ама оня беше такъв черно-зелен един...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Наистина си беше голяма мъка. Имахме една дама , която ни водеше ни екзерсис /нещо като раздвижване / Понеже беше балерина, скъсваше ни от разни стойки и чалъми. Основните позиции за краката при балета са 5. За ръцете - и там май бяха толкова.
Но този спорт ми беше тръпка за кратко. После се преориентирах към друг, който повече ми пасваше на темперамента.
Наздраве, Lelq!
Кака да каже кво е учила за анатомията и не сам за нея
https://nauka.offnews.bg/news/Novini...lit_81638.htmlLast edited by Todor Sabev; 05.06.2019, 22:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ще ти изкукуригам аз некоя ранна сутрин край казаня, ама ще си изпуснеш вътре бохчата с атрибутите.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Това е "вносна" кухня, за това ти се вижда недоразумение
Ти от комина ли пишеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеП.П. Помня, че преди години при ювелирна акция ти задигнахме сланината, но забравихме да направим същото с ракията
Славно деяние, нищо, че съм потърпевш
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ъхъ! Между две изкукуригвания какво друго да прави, освен да измисля нови думички.
Наздраве, 4i40!
П.П. Не му давай акъл. Нека видим как ще му подейства земното притегляне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение
Издаде се, че живееш в блок.
Сега, ако прегледаме подробности от твои предишни писания, току виж сме изчислили и номера му, или поне местоположението, и сме ти се тръснали сите на госкйе.
Наздраве!
П.П. Помня, че преди години при ювелирна акция ти задигнахме сланината, но забравихме да направим същото с ракиятаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
На супичка става, но иначе мниго въртели с добавки може да поправи това недоразумение.
Ти от комина ли пишеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тарантул, ти тези словоблудствия на покрива ли ги мислиш...?
Наздраве !
пп Вързан ли си за коминЯ..?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобър вечер , Кръчма !
Днес пробвах ориз с фиде .Малко звучи, като спагети с хляб, ама не е лошо на вкус
Наздраве!
https://m.youtube.com/watch?v=tMui4IVW0BM
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
А с бухалките кво прайм.
Наздраве.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСал една топка да топам по пода и стените ми остана, ама комшиите изпадат в дискомфорт. Чудо голямо, нека си хленчат. Стига да ми дойде музата, не ще се съобразявам с тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Като те чета с тея мъкииии , добре, че съм тренирала други спортове
Наздраве, tnm!
Но този спорт ми беше тръпка за кратко. После се преориентирах към друг, който повече ми пасваше на темперамента.
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар