IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ти си нашата надежда. Натреси й се и питай за почерпука, да видим дали това ще я тръшне от стисня и яд.
    Ма тя каза, че ше ме прати у съседите, а пък самата ше тупка топка в стената да ми образува нерви.

Коментар

• Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение

Издаде се, че живееш в блок.
      Сега, ако прегледаме подробности от твои предишни писания, току виж сме изчислили и номера му, или поне местоположението, и сме ти се тръснали сите на госкйе.

Прочее, не е трудно - ще видим базата данни за доброволците-спасители от града.
      Ти си нашата надежда. Натреси й се и питай за почерпука, да видим дали това ще я тръшне от стисня и яд.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

5 е ключово число от редицата на Фибоначи и е критично и е заложено в в всяка част от живата материя като симетрия от пети ред.

Ябълка

Некъде бех виждал пегоъгълен кристал... чей да потърся...

Хъм, само кварц ми излиза. Верно, че май съм виждал кварцови друзи с петоъгълни и шестоъгълни кристали, ама оня беше такъв черно-зелен един...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Наистина си беше голяма мъка. Имахме една дама , която ни водеше ни екзерсис /нещо като раздвижване / Понеже беше балерина, скъсваше ни от разни стойки и чалъми. Основните позиции за краката при балета са 5. За ръцете - и там май бяха толкова.
          Но този спорт ми беше тръпка за кратко. После се преориентирах към друг, който повече ми пасваше на темперамента.

Наздраве, Lelq!
          5 е ключово число от редицата на Фибоначи и е критично и е заложено във всяка част от живата материя като симетрия от пети ред . Макар че у учебника по минералогия до скоро това беше анатема , ама се оказа че не нещо което се робувало 200 години не е вярно

Кака да каже кво е учила за анатомията и не сам за нея

https://nauka.offnews.bg/news/Novini...lit_81638.html
          Last edited by Todor Sabev; 05.06.2019, 22:46.

Коментар

Ще ти изкукуригам аз некоя ранна сутрин край казаня, ама ще си изпуснеш вътре бохчата с атрибутите.
            Ела на 24.06, ама след 10 часа, щото преди това ми убийствено рано.
            Наздраве, Мрънкало!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Това е "вносна" кухня, за това ти се вижда недоразумение
              Ти от комина ли пишеш?
              Мила ми Лелче, язека не съм ренегат като онаа габъркиня. Кога пишем си лежим да отморявам, че писането много ме натоварва.

Коментар

П.П. Помня, че преди години при ювелирна акция ти задигнахме сланината, но забравихме да направим същото с ракията
                Ааа, бях забравил! Напомни ми.

Славно деяние, нищо, че съм потърпевш

Коментар

Ъхъ! Между две изкукуригвания какво друго да прави, освен да измисля нови думички.
                  Наздраве, 4i40!

П.П. Не му давай акъл. Нека видим как ще му подейства земното притегляне.
                  Ще ти изкукуригам аз некоя ранна сутрин край казаня, ама ще си изпуснеш вътре бохчата с атрибутите.

Коментар

• Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение

Сега, ако прегледаме подробности от твои предишни писания, току виж сме изчислили и номера му, или поне местоположението, и сме ти се тръснали сите на госкйе.

Нямаш грижи. Съседите ми обичат да посрещат гости
                    Наздраве!

П.П. Помня, че преди години при ювелирна акция ти задигнахме сланината, но забравихме да направим същото с ракията
                    Мечо

Коментар

На супичка става, но иначе мниго въртели с добавки може да поправи това недоразумение.
                      Това е "вносна" кухня, за това ти се вижда недоразумение
                      Ти от комина ли пишеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Тарантул, ти тези словоблудствия на покрива ли ги мислиш...?

Наздраве !

пп Вързан ли си за коминЯ..?
                        На яхъра нема комин, та не може си вържа камина. А и аз вече съм на столична земя.

Коментар

Добър вечер , Кръчма !
                          Днес пробвах ориз с фиде . Малко звучи, като спагети с хляб, ама не е лошо на вкус
                          Наздраве!

https://m.youtube.com/watch?v=tMui4IVW0BM
                          На супичка става, но иначе мниго въртели с добавки може да поправи това недоразумение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

А с бухалките кво прайм.
                            Наздраве.
                            С буалките тимпани по своята глава. Така се съсредоточава.

Коментар

Сал една топка да топам по пода и стените ми остана, ама комшиите изпадат в дискомфорт. Чудо голямо, нека си хленчат. Стига да ми дойде музата, не ще се съобразявам с тях.

Коментар

Като те чета с тея мъкииии , добре, че съм тренирала други спортове

Наздраве, tnm!
                                Наистина си беше голяма мъка. Имахме една дама , която ни водеше ни екзерсис /нещо като раздвижване / Понеже беше балерина, скъсваше ни от разни стойки и чалъми. Основните позиции за краката при балета са 5. За ръцете - и там май бяха толкова.
                                Но този спорт ми беше тръпка за кратко. После се преориентирах към друг, който повече ми пасваше на темперамента.

Наздраве, Lelq!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X