Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЧудиш се защото не знаеш, че тя има пушка ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеВъоръжена със??? - Бърза уста и гъвкава мисъл? Горките мъжоря, щеше ги помелиш с все калпаците и поясите им.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАз съм въоръжена и много опасна. Едва ли некой ша са обърка да ма изгони
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАма, викам си, поне едно желание да си кажа /щото съм от избраните/ Та значи, нарекла съм си твоят шеф да израсне в кариерата и да не ти е вече шеф
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЕееее, значи може влизаш в реката. А ако та гонат, показваш свидетелството - отроче от мъжки пол.. Едва ли некой ша са обърка да ма изгони
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете .....
Ама, викам си, поне едно желание да си кажа /щото съм от избраните/
Та значи, нарекла съм си твоят шеф да израсне в кариерата и да не ти е вече шеф
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНа тоз ден преди много години, tnm са я потопили в купела и са я кръстили.
Няма социализъм, няма комунизъм ... и мен са ме вписали в църковните книги, както са го направили предишните 5 поколения - все в една и съща църква
Денят е бил много студен, отчето се е бил загрял с вино ... Била съм единственото дете, на което родителите са се престрашили да бъде извършен ритуал.
Самосъдка - отсякъл отчето - и написал в кръщелното: Отроче от мъжки пол
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеИзлезнахте ли от водата? Фанахте ли кръста? На Чичо му простено да пази кръста на топло. Но ТяНка може да е откочила я до Калофер, я до Карлово, я до Сопот. Червено вино ще се лей цял ден. Язък, че гастритаджия. Да ви е сладко и гладко!, tnm са я потопили в купела и са я кръстили.
Няма социализъм, няма комунизъм ... и мен са ме вписали в църковните книги, както са го направили предишните 5 поколения - все в една и съща църква
Денят е бил много студен, отчето се е бил загрял с вино ... Била съм единственото дете, на което родителите са се престрашили да бъде извършен ритуал.
Самосъдка - отсякъл отчето - и написал в кръщелното: Отроче от мъжки пол
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тва малко като празник на юрдечките ми мяза....
Кръстове и студените води са за младите....Аз предпочитам топлото ( вода от СПА, топло дупе, топло кафе....)
Къде е скочила ТяНка........неее, съмнявам се....
Продължавам да се хиля....
Бравос.!!!
Коментар
-
Честит Юрданов ден!
Излезнахте ли от водата? Фанахте ли кръста? На Чичо му простено да пази кръста на топло. Но ТяНка може да е откочила я до Калофер, я до Карлово, я до Сопот. Червено вино ще се лей цял ден. Язък, че гастритаджия. Да ви е сладко и гладко!Last edited by Trakatrak'; 06.01.2016, 10:27.
Коментар
Коментар