If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми то, ас именници немам (дОма)...
Ама па, от друга страна, ТУКА сме серьозно предприятие и няма как да не почетем, празник нацьонално значение, като ИВАНовден...
налЕ ...
та такА !!!
АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!
Аз имам Срещу почерка съм поела задължението да ги държа в добра кондиция до следващия Ивановден
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ми то, ас именници немам (дОма)...
Ама па, от друга страна, ТУКА сме серьозно предприятие и няма как да не почетем, празник нацьонално значение, като ИВАНовден...
налЕ ...
та такА !!!
АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Момчета, забрайхте да пиете покрай майтапите за моя сметка
Я, наздраве!
П.П. Така като ви чета, имам усещането, че за разправата с вас, карабината въобще няма да ми е необходима
Ма ний те имаме за майтапчийка, затова те черпим с майтапи. Ти да не вземеш извадиш черешовото топче? Недей вади обръчите от бъчвата, та да стегаш черешарката. Напълни бурето и не се озъбвай с нож в уста.
Иванееее.... Обади се, бе. Къде почерпката? Викаш първо ний да се обадим. Добрееее... Честит Ивановден на тристе иляди Ивановци и Иванки!
П.п. Вановете имат ли днес мазен ден, а?
пп Извинявам се, Тнм....!
Избягвам да се бъзикам с жена с карабина и точен мерник....
Дрът съм вече и трудно бегам , хеле пък на зиг-заг.......
Що се извиняваш? Ти така я възхваляваш. И Кедрите сребристи фанаха заснежените писти под прицела на Тянка, главна пехливанка!
П.п. Добре че е надалече.
Коментар