If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моля модературата да премахне таз торта и това питие с цвят на златен летен залез, щото вече съм на диета.
От има няма 20 минути взех това кардинално решение.
Ако убедите Наивник да мине на диета, ще отрежете проблема от дъно
Моля модературата да премахне таз торта и това питие с цвят на златен летен залез, щото вече съм на диета.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Поглеждам навън и трия очи...
Пиян ли съм , черно ли ми е пред очите, не знам...
Сняг няма....
Де го бре ?
Бахти времето...все едно пролет и снегояд навън....
Буретата пълни. У Чужденеция са спокойни сал кога налеят къде 250 - 300 литра вино и сварят поне 200 литра ракия. В противен случай се тюхкат и викат: нямаааа
П.П. Пояснявам за теб, щот другите знаят - Чужденеция думам на Златна Добруджа.
Малейййй, аз са чудя що се черпавате всеки ден по цел ден, а то запасите нема кой да изгрибе. 200 литра къде 50-градусова, това 10 000 градусолитра. Много има разливаш днес, щом имаш именяци. Здрави да са и наздраве!
Буретата пълни. У Чужденеция са спокойни сал кога налеят къде 250 - 300 литра вино и сварят поне 200 литра ракия. В противен случай се тюхкат и викат: нямаааа
И ти вместо да почерпиш с тез 200 кила ракия, викаш НЯМААА....
Ма ний те имаме за майтапчийка, затова те черпим с майтапи. Ти да не вземеш извадиш черешовото топче? Недей вади обръчите от бъчвата, та да стегаш черешарката. Напълни бурето и не се озъбвай с нож в уста.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар