If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
стига бе верно ли ?
моя опит (ограничен) като педагог е че е добре да му се влезе в положението на тинейджъра за да не те чувства заплаха, но да усеща че има някой който го обича, въпреки всичко , и тогава да му се поиска да направи невъзможни (за него) неща, а след като ги направи да се чувства горд от себе си ))))) апетита да идва с яденето
както казал газдов - бой и работа ))))))))))
Тез трепети при нас вече са минало. Мързелив е като мен, но е много сръчен - като баща си. Знае си, че почти всичко, с което се захване, ще му се случи.
Наздраве, де!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Като измислиш - сподели!!! Днес след олимпиадата по инглиш ще се донесе с още лапета, щели да правят канал в ютуб за нещо си....
А Робинзон Крузо и Граф Монте Кристо си стоят непрочетени
Това с олимпиадите, отдавна сме го "отсвирили" А книгите се направо опасни - ха си ги пипнал, ха те е ударил тока
Сега иска да ходи на рожден ден извън хабитата и аз му казах, че предвид последната страница от бележника, хич не му се полагат такива удоволствия. Ама бих могла да склоня, ако за известно време не чувам думите и словосъчетанията - " не мога", "няма" и "ама, защо".
В момента ходи и подсмърча, но изпълнява по-добре от дебелото псе всички команди, които му подавам
Мечо
Аз съм в творческа почивка откъм пиенето. Трябва да съм със свеж акъл, щото измислям как да тормозя по-дребната 1/3-та пълноправен член на домочадието.
стига бе верно ли ?
моя опит (ограничен) като педагог е че е добре да му се влезе в положението на тинейджъра за да не те чувства заплаха, но да усеща че има някой който го обича, въпреки всичко , и тогава да му се поиска да направи невъзможни (за него) неща, а след като ги направи да се чувства горд от себе си ))))) апетита да идва с яденето
както казал газдов - бой и работа ))))))))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Аз съм в творческа почивка откъм пиенето. Трябва да съм със свеж акъл, щото измислям как да тормозя по-дребната 1/3-та пълноправен член на домочадието.
Като измислиш - сподели!!!
Днес след олимпиадата по инглиш ще се донесе с още лапета, щели да правят канал в ютуб за нещо си....
А Робинзон Крузо и Граф Монте Кристо си стоят непрочетени
Какво става бе хора, още ли сте под масите??? Ставайте, че ще се простудите !!!
аз ли съм първото днеs което ще каже наздраве ))))
Мечо
Да, обаче другият ноември предстои
Започнала съм да изпращам 2015 година от средата на декември, а посрещам 2016 вече осем дни. Време е за отдих
Но все пак - наздраве!
Мечо
Коментар