If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
е не, не е точно така. всяко дете подсъзнателно иска да стане като баща си, ако баща му е алкохолик - лошо
бащата е духовен водач и наставник чичо, това е важно, после защо имало толлкова излъгани надежди, жената те ражда, но бащата може да те направи човек. - повод за размисъл и от майки и от бащи
и не са само трима чичо - много са )))
Бах маа му...
Сега разбирам що стана толкова кадърно, умно и красиво....но и толкова твърдоглаво и лошаво.....
Сани, признавам, че е талант, но какъв - според мен е особен талант, който може да материализира възможностите, но за мен изоибщо не е добрия пример за подражание.Има по-големи, а някои и които си отидоха в забвение, като един денис ричи например, за когото мечтаех да отида и да му стисна ръката, уви не успях, а толкова, толкова ми се искаше ... ((((
Не е важно да си фокусирал прожекторите върху себе си, а да оставиш част от себе си, какво е оставил джобс освен милиардите в епъл - трагизъм )))
А ако имаш предвид бащата на джобс - съм напълно съгласно - точно той го е вадил от дъното в най -тежките моменти и наистина примера е удачен. Да бъдем мъдри като най-мъдрите с които сме живели
Нормално,
ама така е за всички :))
и сега в момента за да стане велик с по-голяма вероятност да му се внесе и афинитет към чистата абстракция - като математика например, иначе цял живот девойки, къде е чувството от живота, великата космическа мисъл и щастието от преражадането)))) материята никого не е довела до щастие ))))
и никакви извинения - дисциплина, игра, логика и вероятност )))
Явно може. 4i40 е живото доказателство
Наздраве!
П.П. Стига сме цапали хубава тема. Тук се говори за пиене, ядене ... тези три неща.
За другите размисли и страсти си имаме 30+
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Както и да са действали бащите на тримката, не е интересно....
Излизат извън статистиката, щото са гении...
Но си правО....всяко дете си е една малка вселена, със собствени терзания, мечти и действия....
е не, не е точно така. всяко дете подсъзнателно иска да стане като баща си, ако баща му е алкохолик - лошо
бащата е духовен водач и наставник чичо, това е важно, после защо имало толлкова излъгани надежди, жената те ражда, но бащата може да те направи човек. - повод за размисъл и от майки и от бащи
и не са само трима чичо - много са )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
незнам чичо, готови решения няма. Волтер бидейки баща на педагогиката е нямал време за собствените си деца. От друга страна винаги съм се питало как са подходили бащите на Нютон, Леонардо или Архимед....
Както и да са действали бащите на тримката, не е интересно....
Излизат извън статистиката, щото са гении...
Но си правО....всяко дете си е една малка вселена, със собствени терзания, мечти и действия....
Алооу, неориентираното....Кви ги пишеш, че след бутилка вино ( за двама ), не мога да ги асимилирам......
Много съм хепи като докосна нещо материално......Ако е от висша органична материя ставам още по......
Децата се възпитават с бой докато са малки....и забравят....
После с убеждения и лекции....Ако не помогнат приказките, пак с бой.....
незнам чичо, готови решения няма. Волтер бидейки баща на педагогиката е нямал време за собствените си деца. От друга страна винаги съм се питало как са подходили бащите на Нютон, Леонардо или Архимед....
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Нормално,
и сега в момента за да стане велик с по-голяма вероятност като му се внесе и афинитет към чистата абстракция - като математика например, иначе цял живот девойки, къде е чувството от живота, великата космическа мисъл и щастието от преражадането )))) материята никого не е довела до щастие ))))
Алооу, неориентираното....Кви ги пишеш, че след бутилка вино ( за двама ), не мога да ги асимилирам......
Много съм хепи като докосна нещо материално......Ако е от висша органична материя ставам още по......
Децата се възпитават с бой докато са малки....и забравят....
После с убеждения и лекции....Ако не помогнат приказките, пак с бой.....
В интерес на истината, по-дребната 1/3-та пълноправен член на домочадието не е дете, а младеж, при това доста по-висок от мен. Но понеже все още е непълнолетен, аз определям как да стават нещата.
На този етап от физиологичното и емоционално развитие, проявява жив интерес към девойките, което си е за радост
Нормално,
и сега в момента за да стане велик с по-голяма вероятност да му се внесе и афинитет към чистата абстракция - като математика например, иначе цял живот девойки, къде е чувството от живота, великата космическа мисъл и щастието от преражадането )))) материята никого не е довела до щастие ))))
ти си гуру на мотивационните теории, а подкрепени с любов вършат чудеса ))
Тънъмъ ) говорила си с него що така и какво му е интересно и как мисли да го постигне
Какво мислите за извънучилищното образование?
Една приятелка го прилага засега изключително успешно, в смисъл, детето им се обучава според семейния съвет
Хайде да се вмъкна в темата с едно Наздраве )
В интерес на истината, по-дребната 1/3-та пълноправен член на домочадието не е дете, а младеж, при това доста по-висок от мен. Но понеже все още е непълнолетен, аз определям как да стават нещата.
На този етап от физиологичното и емоционално развитие, проявява жив интерес към девойките, което си е за радост
Мечо
стига бе верно ли ?
моя опит (ограничен) като педагог е че е добре да му се влезе в положението на тинейджъра за да не те чувства заплаха, но да усеща че има някой който го обича, въпреки всичко , и тогава да му се поиска да направи невъзможни (за него) неща, а след като ги направи да се чувства горд от себе си ))))) апетита да идва с яденето
както казал газдов - бой и работа ))))))))))
ти си гуру на мотивационните теории, а подкрепени с любов вършат чудеса ))
Тънъмъ ) говорила си с него що така и какво му е интересно и как мисли да го постигне
Какво мислите за извънучилищното образование?
Една приятелка го прилага засега изключително успешно, в смисъл, детето им се обучава според семейния съвет
стига бе верно ли ?
моя опит (ограничен) като педагог е че е добре да му се влезе в положението на тинейджъра за да не те чувства заплаха, но да усеща че има някой който го обича, въпреки всичко , и тогава да му се поиска да направи невъзможни (за него) неща, а след като ги направи да се чувства горд от себе си ))))) апетита да идва с яденето
както казал газдов - бой и работа ))))))))))
Тез трепети при нас вече са минало. Мързелив е като мен, но е много сръчен - като баща си. Знае си, че почти всичко, с което се захване, ще му се случи.
Наздраве, де!
Мечо
Като измислиш - сподели!!! Днес след олимпиадата по инглиш ще се донесе с още лапета, щели да правят канал в ютуб за нещо си....
А Робинзон Крузо и Граф Монте Кристо си стоят непрочетени
Това с олимпиадите, отдавна сме го "отсвирили" А книгите се направо опасни - ха си ги пипнал, ха те е ударил тока
Сега иска да ходи на рожден ден извън хабитата и аз му казах, че предвид последната страница от бележника, хич не му се полагат такива удоволствия. Ама бих могла да склоня, ако за известно време не чувам думите и словосъчетанията - " не мога", "няма" и "ама, защо".
В момента ходи и подсмърча, но изпълнява по-добре от дебелото псе всички команди, които му подавам
Мечо
Коментар