If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Фъчера реших да прескоча в Южна България - хубави хора, хубаво вино и т.н. ...
На отиване - зимна приказка. Проходът почистен,клоните на букаците отрупани със сняг, образуват тунел - уютно някак си се чувства човек.
На връщане - мъглЪ. Денят чезнеше, а сумракът настъпваше бавно с котешка грация.
Почистеният път стана леден. Малейййй, страФ
Наздраве!
Че нъл беше от дервенджийски род. Как тъй ша са излагаш. Пиеш едно за отскок и тръгваш кат братушкте през Балкана. Вечен им покой на замръзналите! Много си била куражлия да нападаш през прохода на пресно навалело. Друг път си стой до каминката и си напивай ракийката греяна.
Тая грешка само вчера я направих...
Сега гледам от прозореца и се радвам като на Снежанка....
Така, де. Ма то пак наваля. И сега ме срам пред съседите, че чистят, а пред мойта оградка пак натрупало. На всичко отгоре минал снегоринът и ми затрупал половината от пътечката на дебело. И сега късам листенцата на една маргаритка и изреждам "Ще рия, нема да рия....", ала тая хубава дума "нема" все ми на уста. В края на краищата утре пак ще вали. Лошо, че и дървата затрупало. Добре че вечерта запивка-изпращане и си тръгвам към парното. Да вий топличко външно и вътрешно!
Ъхъ, свежо, слънчево и наснежено по избелената планина. Господ пусна белината. Само дето снегът дълбок 30 см и разходка-поход едва по утъпканите от джипове коловози. Но пък тихо и искрящо. Тържество за очите и душата. Фащайте лопатите, че и вий да се сборите със снега. Тя борсата и без това едва крета.
Фъчера реших да прескоча в Южна България - хубави хора, хубаво вино и т.н. ...
На отиване - зимна приказка. Проходът почистен,клоните на букаците отрупани със сняг, образуват тунел - уютно някак си се чувства човек.
На връщане - мъглЪ. Денят чезнеше, а сумракът настъпваше бавно с котешка грация.
Почистеният път стана леден. Малейййй, страФ
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар