Първоначално изпратено от michaelis12
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениекато заговорихме за мечти :http://vbox7.com/play:bee9ef7c
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениекато заговорихме за мечти :http://vbox7.com/play:bee9ef7c
поздрав за всички мечтатели а
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБратчеда бил цял аслан, бреПитам как ти се отразяват навяванията, преспите и поледиците
П.П. То кат та затиснат преспите у къщи с някоя мацка си е точно личен избор , всъщност.
Ракията у мазето. Виното у мазето. Дървата у мазето. Мезето на тавана.
Кво взимане-даване требе да имам АЗ ... с някакви навявания, преспи и поледици
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЪхъ, свежо, слънчево и наснежено по избелената планина. Господ пусна белината. Само дето снегът дълбок 30 см и разходка-поход едва по утъпканите от джипове коловози. Но пък тихо и искрящо. Тържество за очите и душата. Фащайте лопатите, че и вий да се сборите със снега. Тя борсата и без това едва крета.
Сега гледам от прозореца и се радвам като на Снежанка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениетва ако се кача на 2100 ше намерим нещо русо може и метла .... .
знаеш ли защо баба яга се возила на метлата без гащи?
-за да има по-добро сцепление на завоите
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Днес е чуден ден !
Бяло, чисто, свежо....даже и слънце ще се покаже !
Приятен и спорен ден !
Да сте здрави и без наздравици !
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеимам си една мечта - руса пичка да е*а
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеВкусно ми е ама те на ...... тоя път ми разгони фамилията .....
Престанах преди 2-3 години да ходя....Първо имаше едно предаване за чистотатав техните ресторанти и после започна да не ми понася храната ( старо олио ли се научиха да използват, побългариха ли нещо, не знам ...)
След това бях в индийския до Дондуков ( един път - и повече само с полиция... )
Сега само в пицарии и малки български кръчмета..
пп Но рядко - един, два пъти на месец.....Вкъщи си ми е най - убаво ..Хапнеш и легнеш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениетоа па ?
Бенжи,
СИНЕ,
Не се занимавай с ГЛУПОСТИ друк път !!!
кетайско ше ми яде ...Life won't wait for you.
Коментар
Коментар