If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добра вечер, Кръчма! Сутринта, дълго се разправях с едни господа . Победата ме омоломощи, прибах се раничко, обедно и се мушнах в леглото. Преди малко се събуждам, решавам, че е утре и съм закъсняла. Скачам, обличам се, осъзнавам се , събличам се и си лягам ...
Скоро ще си докарам инфаркт с това Не се случва за първи път и зачести
Наздраве с кехлибар!
Lelq, внеси малко спокойствие в ежедневието си. Вземай пример от мен. Аз правя само това, което ми се отдава, останалото го оставям на провидението.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Една такава, ама дърта, ми се перчеше да ми гледа на ръка в центъра на Ленинград. Взе ми ръката, "сложи тука сега 1 копейка" (обикновено в хода на гадаенето "се налага" да слагаш все по-големи суми), и почна да ми обяснява. Ма чувам, че половината ѝ думи са на сръбски. Послушах я малко, па я попитах на български "Ти от Сърбия ли си?".
Като подви фусти тая жена, като фукна през площада... дим да я няма! За 5 секунди вече не се виждаше
Добра вечер, Кръчма! Сутринта, дълго се разправях с едни господа . Победата ме омоломощи, прибах се раничко, обедно и се мушнах в леглото. Преди малко се събуждам, решавам, че е утре и съм закъсняла. Скачам, обличам се, осъзнавам се , събличам се и си лягам ...
Скоро ще си докарам инфаркт с това Не се случва за първи път и зачести
Наздраве с кехлибар!
Ще, ще .., фантазии. Сутрината на 24.06 съм най-чорлава и начумерена, щот през нощта съм имала разни подготовки. Не знам как смяташ да ме парираш, но аз мое те препарирам. С карфица. На корковото табло, де виси на стената у пещерата.
Наздраве, Мрънкало!
Ще бъде Засмянка, ама да не стане Изстинка като й изстине усмивката на 24 юни. Че на 23и имам събор на село и със силите на Вси светии ще я парирам.
Ще, ще .., фантазии. Сутрината на 24.06 съм най-чорлава и начумерена, щот през нощта съм имала разни подготовки. Не знам как смяташ да ме парираш, но аз мое те препарирам. С карфица. На корковото табло, де виси на стената у пещерата.
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
При немците съм виждал: подават се едни куки измежду керемидите за тая цел - да не падне некой и изтракатрака доле.
Направени от плосък метален профил, минава между долната и горна керемиди и куката се показва скромно отвън. По неколко на скат, може и да закачиш неква конструкция на тех. Вързани са сигурно за гредата отдоле.
Снегозадържане му се вика...
Не стават за връзване на Тарантул, щот ще стане ТаранТУП....
И Тянка пак ще бъде Засмянка...
Коментар