IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
    Добра вечер, Кръчма! Сутринта, дълго се разправях с едни господа . Победата ме омоломощи, прибах се раничко, обедно и се мушнах в леглото. Преди малко се събуждам, решавам, че е утре и съм закъсняла. Скачам, обличам се, осъзнавам се , събличам се и си лягам ...
    Скоро ще си докарам инфаркт с това Не се случва за първи път и зачести
    Наздраве с кехлибар!
    Lelq, внеси малко спокойствие в ежедневието си. Вземай пример от мен. Аз правя само това, което ми се отдава, останалото го оставям на провидението.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мрънкало, тая малко ромка ще дойде. С такъвата не пея в един хор.
      Наздраве!

http://www.youtube.com/watch?v=b_NEd...yk&index=2
      Една такава, ама дърта, ми се перчеше да ми гледа на ръка в центъра на Ленинград. Взе ми ръката, "сложи тука сега 1 копейка" (обикновено в хода на гадаенето "се налага" да слагаш все по-големи суми), и почна да ми обяснява. Ма чувам, че половината ѝ думи са на сръбски. Послушах я малко, па я попитах на български "Ти от Сърбия ли си?".
      Като подви фусти тая жена, като фукна през площада... дим да я няма! За 5 секунди вече не се виждаше

Коментар

• Добра вечер, Кръчма! Сутринта, дълго се разправях с едни господа . Победата ме омоломощи, прибах се раничко, обедно и се мушнах в леглото. Преди малко се събуждам, решавам, че е утре и съм закъсняла. Скачам, обличам се, осъзнавам се , събличам се и си лягам ...
        Скоро ще си докарам инфаркт с това Не се случва за първи път и зачести
        Наздраве с кехлибар!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Слаба ракия си, Какеее, глей ква класа е конкуренцията. Наздраве, Дрънгевице!
          https://www.24chasa.bg/novini/article/7460685
          Мрънкало, тая малко ромка ще дойде. С такъвата не пея в един хор.
          Наздраве!

http://www.youtube.com/watch?v=b_NEd...OlAXyk&index=2
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ще, ще .., фантазии. Сутрината на 24.06 съм най-чорлава и начумерена, щот през нощта съм имала разни подготовки. Не знам как смяташ да ме парираш, но аз мое те препарирам. С карфица. На корковото табло, де виси на стената у пещерата.
            Наздраве, Мрънкало!
            Слаба ракия си, Какеее, глей ква класа е конкуренцията. Наздраве, Дрънгевице!
            https://www.24chasa.bg/novini/article/7460685

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Добро утро !

Мани, пия един илач рано сабахлян, дето в основата е убава ракия...20 гр е дозата, но сега ми идва да заключа вратата и да му дремна 1-2 часа...

Кафето ще ми развали прозявките, но май ще се наложи да повторя....( и кафето..)

Наздраве !
              А аз се чудя къде ми изтича дюлевката, с коя Чичи бе требвало да ме предразположи.

Коментар

• Добро утро !

Мани, пия един илач рано сабахлян, дето в основата е убава ракия...20 гр е дозата, но сега ми идва да заключа вратата и да му дремна 1-2 часа...

Кафето ще ми развали прозявките, но май ще се наложи да повторя....( и кафето..)

Наздраве !

Коментар

• Добро утро, Кръчма!
                  Давайте кафето и да имате готин ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ще бъде Засмянка, ама да не стане Изстинка като й изстине усмивката на 24 юни. Че на 23и имам събор на село и със силите на Вси светии ще я парирам.
                    Ще, ще .., фантазии. Сутрината на 24.06 съм най-чорлава и начумерена, щот през нощта съм имала разни подготовки. Не знам как смяташ да ме парираш, но аз мое те препарирам. С карфица. На корковото табло, де виси на стената у пещерата.
                    Наздраве, Мрънкало!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Кефа цена нема.
                      Абсолютно верно добро утро на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение

Ма тя каза, че ше ме прати у съседите, а пък самата ше тупка топка в стената да ми образува нерви.
                        То ще рече, че тя ще е много изнервена. Това й достатъчно. Стресът яде отвътре.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Снегозадържане му се вика...
                          Не стават за връзване на Тарантул, щот ще стане ТаранТУП....
                          И Тянка пак ще бъде Засмянка...

Наздраве !
                          Ще бъде Засмянка, ама да не стане Изстинка като й изстине усмивката на 24 юни. Че на 23и имам събор на село и със силите на Вси светии ще я парирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                            В пестенето нещо напоследък не ме бива ма кат за каса бира за кръчмата ще се намери.... може и ментичка с мастика само за любители

А наздраве на все, дадоха ми супер якия номер 1234. Не съм си го поръчвал, супер съвпадение... и голям кеф.
                            Кефа цена нема.

Коментар

• Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение
                              При немците съм виждал: подават се едни куки измежду керемидите за тая цел - да не падне некой и изтракатрака доле.
                              Направени от плосък метален профил, минава между долната и горна керемиди и куката се показва скромно отвън. По неколко на скат, може и да закачиш неква конструкция на тех. Вързани са сигурно за гредата отдоле.
                              Снегозадържане му се вика...
                              Не стават за връзване на Тарантул, щот ще стане ТаранТУП....
                              И Тянка пак ще бъде Засмянка...

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Честита трошка!
                                Сега трябва да почерпиш квалитетно , докато все още си "спестил" кинти
                                В пестенето нещо напоследък не ме бива ма кат за каса бира за кръчмата ще се намери.... може и ментичка с мастика само за любители

А наздраве на все, дадоха ми супер якия номер 1234. Не съм си го поръчвал, супер съвпадение... и голям кеф.
                                Last edited by pepe1234; 05.06.2019, 23:26.

Коментар

Working...
                                X