IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Чудиш се защото не знаеш, че тя има пушка ...
    Карабина, съкровище
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

Двуцевка? С мерник, мушка и приклад? Я да се сетя кое по-първом използва. Иииииии спусъка! Беееай, залеееай, крий се сичкият дивеч.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
        Въоръжена със??? - Бърза уста и гъвкава мисъл? Горките мъжоря, щеше ги помелиш с все калпаците и поясите им.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Аз съм въоръжена и много опасна. Едва ли некой ша са обърка да ма изгони
          Въоръжена със??? - Бърза уста и гъвкава мисъл? Горките мъжоря, щеше ги помелиш с все калпаците и поясите им.

Коментар

Ама, викам си, поне едно желание да си кажа /щото съм от избраните/ Та значи, нарекла съм си твоят шеф да израсне в кариерата и да не ти е вече шеф
            Наздраве!
            В наш'та работа това трудно ще стане, да го повишат. Ама може и да го преместат некъде.И така става. Тенк ю. От твоите уста в Божиите уши.
            Life won't wait for you.

Коментар

Еееее, значи може влизаш в реката. А ако та гонат, показваш свидетелството - отроче от мъжки пол.
              Аз съм въоръжена и много опасна. Едва ли некой ша са обърка да ма изгони
              Мечо

Коментар

Сипете .....
                Бенджи, нощеска съм се събудила къде 2 часа. Погледнах навън - студено, по небето няма звезди, ни луна ... Реших, че няма да ходя за вода.
                Ама, викам си, поне едно желание да си кажа /щото съм от избраните/
                Та значи, нарекла съм си твоят шеф да израсне в кариерата и да не ти е вече шеф
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

На тоз ден преди много години, tnm са я потопили в купела и са я кръстили.
                    Няма социализъм, няма комунизъм ... и мен са ме вписали в църковните книги, както са го направили предишните 5 поколения - все в една и съща църква
                    Денят е бил много студен, отчето се е бил загрял с вино ... Била съм единственото дете, на което родителите са се престрашили да бъде извършен ритуал.
                    Самосъдка - отсякъл отчето - и написал в кръщелното: Отроче от мъжки пол
                    Наздраве!
                    Еееее, значи може влизаш в реката. А ако та гонат, показваш свидетелството - отроче от мъжки пол.

Коментар

• Сипете .....
                      Life won't wait for you.

Коментар

Излезнахте ли от водата? Фанахте ли кръста? На Чичо му простено да пази кръста на топло. Но ТяНка може да е откочила я до Калофер, я до Карлово, я до Сопот. Червено вино ще се лей цял ден. Язък, че гастритаджия. Да ви е сладко и гладко!
                        На тоз ден преди много години, tnm са я потопили в купела и са я кръстили.
                        Няма социализъм, няма комунизъм ... и мен са ме вписали в църковните книги, както са го направили предишните 5 поколения - все в една и съща църква
                        Денят е бил много студен, отчето се е бил загрял с вино ... Била съм единственото дете, на което родителите са се престрашили да бъде извършен ритуал.
                        Самосъдка - отсякъл отчето - и написал в кръщелното: Отроче от мъжки пол
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Тва малко като празник на юрдечките ми мяза....

Кръстове и студените води са за младите....Аз предпочитам топлото ( вода от СПА, топло дупе, топло кафе....)

Къде е скочила ТяНка........неее, съмнявам се....

Продължавам да се хиля....
                          Бравос.!!!
                          Що, бе, мъжко момиче, трудно я фаща страффф. Пък ти като мен под одеялцето. От сутринта съм на топло патешко бульонче и студен компотец. Изтрезвително.

Коментар

• Тва малко като празник на юрдечките ми мяза....

Кръстове и студените води са за младите....Аз предпочитам топлото ( вода от СПА, топло дупе, топло кафе....)

Къде е скочила ТяНка........неее, съмнявам се....

Продължавам да се хиля....
                            Бравос.!!!

Коментар

• Честит Юрданов ден!

Излезнахте ли от водата? Фанахте ли кръста? На Чичо му простено да пази кръста на топло. Но ТяНка може да е откочила я до Калофер, я до Карлово, я до Сопот. Червено вино ще се лей цял ден. Язък, че гастритаджия. Да ви е сладко и гладко!
                              Last edited by Trakatrak'; 06.01.2016, 10:27.

Коментар

• Добро утро !

Днес с тези мъгли и ръмежи ме е грабнала една меланхолия, която само ранното пиене може да оправи....

Вчера ми донесоха 2л домашно, червено, леко сладко ...но се пие ( хеле самичък..)....ЗА ЛЕК....

Наздраве !

пп Дедо, и почти толкова умни да станем....

Коментар

Working...
                                X