If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
майкъле земай старата баба яга с нощницата дето през седмица прави изявления . няма и да помислиш за русо . целия ще те затрупа в доларески само главата ти ще се показва
Ъхъ, свежо, слънчево и наснежено по избелената планина. Господ пусна белината. Само дето снегът дълбок 30 см и разходка-поход едва по утъпканите от джипове коловози. Но пък тихо и искрящо. Тържество за очите и душата. Фащайте лопатите, че и вий да се сборите със снега. Тя борсата и без това едва крета.
Тая грешка само вчера я направих...
Сега гледам от прозореца и се радвам като на Снежанка....
Добро утро !
Днес е чуден ден !
Бяло, чисто, свежо....даже и слънце ще се покаже !
Приятен и спорен ден !
Да сте здрави и без наздравици !
Ъхъ, свежо, слънчево и наснежено по избелената планина. Господ пусна белината. Само дето снегът дълбок 30 см и разходка-поход едва по утъпканите от джипове коловози. Но пък тихо и искрящо. Тържество за очите и душата. Фащайте лопатите, че и вий да се сборите със снега. Тя борсата и без това едва крета.
Вкусно ми е ама те на ...... тоя път ми разгони фамилията .....
+ 1
Престанах преди 2-3 години да ходя....Първо имаше едно предаване за чистотата в техните ресторанти и после започна да не ми понася храната ( старо олио ли се научиха да използват, побългариха ли нещо, не знам ...)
След това бях в индийския до Дондуков ( един път - и повече само с полиция... )
Сега само в пицарии и малки български кръчмета..
пп Но рядко - един, два пъти на месец.....Вкъщи си ми е най - убаво ..Хапнеш и легнеш...
Коментар