IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Като студент трябваше да ходя до Прованса на ТНТМ сбирка. Баща ми ме буди, но ми се видя, че съм недоспал, навън тъмно, а булеварда много тих за сутрин. Погледнах ръчния му часовник (настолният не работеше, аз не нося, що ме дразни), показва сутрин. Излизам, седя на спирката, нема никой. Тръгвам пеш за разтъпкване до следващата спирка и там ме настига баща ми и вика: Грешка, грешка. Вместо 5.30. часовникът е показвал 1.30, но масова психоза. Оттогава гледам да гледам повече часовници.
    Преди 30 г изхвърлих часовника от ръката. Рекох си на време, началници и срещи няма да робувам.....И пак не закъснявам....

Наздраве за времето, дето е спряло ...!

Коментар

Да живей бригадирското движение из полята на Дивото. Един бивш колега решил си вземе виличка в твоя район. Разубеждавах го, че е далек и е студ и пек, но не знам какво реши.
      Как ще е далеч бре ...!
      55 мин от врата до врата.....Сега и магистрала започнаха ( Бахти безмислената инвестиция. Достатъчно беше да се напрявят още 2 ленти след Сливница.)
      Ще ми намалят времето за пътуване с 2 - 3 минути...
      Започнаха да строят 2 къщи по пътя. Направо се радвам за новите съседи по трасето....Може да са на 5-7 км, но пак се радвам....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Добро утро!
        Слагай кафето
        Тази сутрин е ред на Кака. Утре пак, че има да наваксва.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Малко напече и ти веднага слънчаса. Как тъй ще черпя, бре! Предците ще се завъртят у гробовете, ако извърша такова светотатство.
          Наздраве!
          Именно, именно! Ти и без това ги излагаш ка пиеш ром наместо ракийка.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Добро утро !
            Станало петък....Край на почивката....
            УжасТ, в събота и неделя пак ще се скапя от бачкане ...

Наздраве !
            Да живей бригадирското движение из полята на Дивото. Един бивш колега решил си вземе виличка в твоя район. Разубеждавах го, че е далек и е студ и пек, но не знам какво реши.

Коментар

Добра вечер, Кръчма! Сутринта, дълго се разправях с едни господа . Победата ме омоломощи, прибах се раничко, обедно и се мушнах в леглото. Преди малко се събуждам, решавам, че е утре и съм закъсняла. Скачам, обличам се, осъзнавам се , събличам се и си лягам ...
              Скоро ще си докарам инфаркт с това Не се случва за първи път и зачести
              Наздраве с кехлибар!
              Като студент трябваше да ходя до Прованса на ТНТМ сбирка. Баща ми ме буди, но ми се видя, че съм недоспал, навън тъмно, а булеварда много тих за сутрин. Погледнах ръчния му часовник (настолният не работеше, аз не нося, що ме дразни), показва сутрин. Излизам, седя на спирката, нема никой. Тръгвам пеш за разтъпкване до следващата спирка и там ме настига баща ми и вика: Грешка, грешка. Вместо 5.30. часовникът е показвал 1.30, но масова психоза. Оттогава гледам да гледам повече часовници.

Коментар

• Добро утро !
                Станало петък....Край на почивката....
                УжасТ, в събота и неделя пак ще се скапя от бачкане ...

Наздраве !

Коментар

И те с такива като теб не пеят. Не лъжеш особено убедително. Особено га обещаваш да почерпиш.
                  Малко напече и ти веднага слънчаса. Как тъй ще черпя, бре! Предците ще се завъртят у гробовете, ако извърша такова светотатство.
                  Наздраве!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Вносните не изглеждат толкова мърляви, що мърлявите си стоят в техните гета. Най-много пътуват тарикатите - разни златари, джебчии, врачки и музиканти. А при тях е нужно да изглеждат читави.
                    Добро утро!
                    Слагай кафето

Коментар

Мрънкало, тая малко ромка ще дойде. С такъвата не пея в един хор.
                      Наздраве!

http://www.youtube.com/watch?v=b_NEd...OlAXyk&index=2
                      И те с такива като теб не пеят. Не лъжеш особено убедително. Особено га обещаваш да почерпиш.

Коментар

Срещала съм български и румънски цигани. Вносните ми харесват. Много
                        Сръбски не съм , но предполагам , ще харесам и тях

https://m.youtube.com/watch?v=_mAfKWOXVs0
                        Вносните не изглеждат толкова мърляви, що мърлявите си стоят в техните гета. Най-много пътуват тарикатите - разни златари, джебчии, врачки и музиканти. А при тях е нужно да изглеждат читави.

Коментар

• Кво се умълчахте? Всеки се замисли колко ром и с къв етикет, може да понесе ли?

https://m.youtube.com/watch?v=bRQvQQRP7zU

Наздраве с Капитан! И свежа нощ, Кръчма! Тук - там и готини сънища

Коментар

• Срещала съм български и румънски цигани. Вносните ми харесват. Много
                            Сръбски не съм , но предполагам , ще харесам и тях

https://m.youtube.com/watch?v=_mAfKWOXVs0
                            Last edited by Lelq; 06.06.2019, 23:27.

Коментар

Lelq, внеси малко спокойствие в ежедневието си. Вземай пример от мен. Аз правя само това, което ми се отдава, останалото го оставям на провидението.
                              Наздраве!
                              Ми явно доста неща ми се отдават или аз съм провидението
                              Наздраве, tnm!

Коментар

• Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение

Една такава, ама дърта, ми се перчеше да ми гледа на ръка в центъра на Ленинград. Взе ми ръката, "сложи тука сега 1 копейка" (обикновено в хода на гадаенето "се налага" да слагаш все по-големи суми), и почна да ми обяснява. Ма чувам, че половината ѝ думи са на сръбски. Послушах я малко, па я попитах на български "Ти от Сърбия ли си?".
                                Като подви фусти тая жена, като фукна през площада... дим да я няма! За 5 секунди вече не се виждаше
                                Такива дами са нахални като листни въшки. Усетят ли само за миг, че поддаваш и веднага са те "обули".
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X