Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТочно така, тнм, напълно си права, иначе се получава карашък.
Обаче, обаче и Лелчето е права и ще се обоснова в силно духовен ефект - като бяхме в Атон, в Зографския манастир, си взехме светена вода. Свещеникът каза, че не е проблем винаги да се долива в нея, няма да изгуби светостта си, стига никога да не изпразваме докрай съда, в който сме я наляли....
Та така, наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
И пробвай канела с кафето - за по-малко проблеми с очето
А мен ме хвана мързела - и "утре е ден", "вдигам гълъбите", пускам чуковете и т.н. и да става нещо като ден на майстора,)
Казвам лека работа на работливите и приятна вечер на кибиците. Ще пия една бира с приятели и На който пие -наздраве(но внимателно с грамажа)
Нямам високо кръвно! Мойто е застопорено на 120/80
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Той, ако се учеше от мен, човек щеше да стани. А не увъртелко около полите тянкини. Дори да го каниш на супичка от костенурка. Всъщност, може ме поканиш на супичка, не съм ял такава. А източената кръвчица запази за Чиче. Ясно защо. На който му неясно, да пита Цар Киро. Наздраве РазДрънканице!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Груич, тея са измислили вечния двигател на вярата. Доливаш ли всеки ден, доливаш ли?Сега съм си взел от река Йордан и от пещерата, дето е роден Исус във Витлеем, та ще ги сравнявам коя е по-свята
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Предизвикваш ме на разговор, а на мен - незнайно защо, още по рождение - трудно ми излизат думите от устата... /едва написвам два реда и пет пъти се препотявам при всяка написана дума/...
Ако има наздравица с кафе: наздраве!
Наздраве на кафето ти!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеГотин остатък от денят и вечер, Кръчма!
https://m.youtube.com/watch?v=bo_efYhYU2A
Аз забравих, че трябва и да поработя. Да имам финанси за пороците ми
А мен ме хвана мързела - и "утре е ден", "вдигам гълъбите", пускам чуковете и т.н. и да става нещо като ден на майстора,)
Казвам лека работа на работливите и приятна вечер на кибиците. Ще пия една бира с приятели и На който пие -наздраве(но внимателно с грамажа)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеГотин остатък от денят и вечер, Кръчма!
Аз забравих, че трябва и да поработя. Да имам финанси за пороците миПървоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеГотин остатък от денят и вечер, Кръчма!
Коментар
-
Готин остатък от денят и вечер, Кръчма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
От теб гледа и се учи
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТочно така, тнм, напълно си права, иначе се получава карашък.
Обаче, обаче и Лелчето е права и ще се обоснова в силно духовен ефект - като бяхме в Атон, в Зографския манастир, си взехме светена вода. Свещеникът каза, че не е проблем винаги да се долива в нея, няма да изгуби светостта си, стига никога да не изпразваме докрай съда, в който сме я наляли....
Та така, наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Не се дърпам, бре !
Аз отдавна съм фърлил белия байряк в ъгъла на тепиха...Ноо, не се дърпам ..Каквото ми направят, все се съгласявам
Благодарско за другаруването...Шъ го впиша в списъка с арни хора дет ги черпя по 25 гр през 3 години....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Наздраве, Леля, то в спора се раждало истината, ама пък ин вино веритас, та съвсем се обърках. С оглед на силно увредния ми стомах, сипвам си една ракия и засядам, че вече ми писна от задачи - човек да не иде малко на екскурзия, баси!
Наздраве!
Коментар
-
[QUOTE=tnm;n3472612]Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Lelче, долива се кандило. Чай, кафе, дори и питие - чашата се пълни отново. В противен случай при смесване, може да се навреди на вкуса на напитката.
Наздраве!
Няма да се ограничаваме с една рецепта
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тази сутрин, докато разхождах дебелото псе, срещнах едно добиче. Едва направих снимка - песът се скъса да търчи и да лае.
Наздраве!
- тр. да се внимава из хабитатите за да не дават излишни жертви.
Коментар
Коментар