Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
И сладка и горчива....
пп Убаво де, от време на време трябва да проявявам състрадание към Тарантул....И той душа носи....Млада отмяна да му стана - в добро и зло
Наздраве !Last edited by Trakatrak; 31.05.2019, 13:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
4i40 мъж, а не мрънкало като теб, де от всичко се жалва и хленчи.. Не го мисли него.
Наздраве!
Коментар
-
Не искам да пророкувам, но смята, че тази мъжка солидарност ще ти излезе твърде солена на плажа у Португалията.
Наздраве!
И сладка и горчива....
пп Убаво де, от време на време трябва да проявявам състрадание към Тарантул....И той душа носи....Млада отмяна да му стана - в добро и зло
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
.
Наздраве!Last edited by tnm; 31.05.2019, 13:09.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ми, то квото добиче те срещне, все почва да протестира. Дори Чиче гола да те свари, ще се тръшка, що си го лишила от процеса на събличане и омотване със сутьена. И ще е прав. Кака къде да я видиш, трябва бързо почнеш я проклинаш и гониш с кръста и чесъня, да няма сили те нарича и зарича. Наздраве, Дрънконарицание!.. Не го мисли него.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеТака бутилката свъвшиииии, минавам на уиски а наздраве
Двете нощни са на път да станат снощни
Ае че слънцето изгрЕ
Некъв оциферващ чай и нещо за разбуждане https://www.youtube.com/watch?v=JPyjIFz8isQ
dobrutro на останалите ранобудници, а и на другите, на които 'ич не им се става още
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ми, то квото добиче те срещне, все почва да протестира. Дори Чиче гола да те свари, ще се тръшка, що си го лишила от процеса на събличане и омотване със сутьена. И ще е прав. Кака къде да я видиш, трябва бързо почнеш я проклинаш и гониш с кръста и чесъня, да няма сили те нарича и зарича. Наздраве, Дрънконарицание!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеАбе днес магнитни бури ли има или слънчеви изригвания? Много виртуални мераклии(ки),много нещо - чак батериите на Селената ми угаснаха!
ПС:Навремето в една затворена отдавна тема бях споменал древната филипинска мъдрост,че под голям камък -голяма риба няма!
Ай наздраве с мента и цитронада!
Коментар
-
Абе днес магнитни бури ли има или слънчеви изригвания? Много виртуални мераклии(ки),много нещо - чак батериите на Селената ми угаснаха!
ПС:Навремето в една затворена отдавна тема бях споменал древната филипинска мъдрост,че под голям камък -голяма риба няма!
Ай наздраве с мента и цитронада!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
E, как, много ясно, че вече съм я изразходвалСега съм си взел от река Йордан и от пещерата, дето е роден Исус във Витлеем, та ще ги сравнявам коя е по-свята
Коментар
-
Не знаех, че и тоз рептил съска. Докато я махах от пътя, доста глас нададе.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
Коментар