IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

И пробвай канела с кафето - за по-малко проблеми с очето
    А мен ме хвана мързела - и "утре е ден", "вдигам гълъбите", пускам чуковете и т.н. и да става нещо като ден на майстора,)

Казвам лека работа на работливите и приятна вечер на кибиците. Ще пия една бира с приятели и На който пие -наздраве (но внимателно с грамажа)
    Това беше диагнозата на 4i40
    Нямам високо кръвно! Мойто е застопорено на 120/80

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Той, ако се учеше от мен, човек щеше да стани. А не увъртелко около полите тянкини. Дори да го каниш на супичка от костенурка. Всъщност, може ме поканиш на супичка, не съм ял такава. А източената кръвчица запази за Чиче. Ясно защо. На който му неясно, да пита Цар Киро. Наздраве РазДрънканице!
      Не знаех, че и тоз рептил съска. Докато я махах от пътя, доста глас нададе.
      Наздраве, Мрънкало!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Груич, тея са измислили вечния двигател на вярата. Доливаш ли всеки ден, доливаш ли?
        E, как, много ясно, че вече съм я изразходвал Сега съм си взел от река Йордан и от пещерата, дето е роден Исус във Витлеем, та ще ги сравнявам коя е по-свята
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Предизвикваш ме на разговор, а на мен - незнайно защо, още по рождение - трудно ми излизат думите от устата... /едва написвам два реда и пет пъти се препотявам при всяка написана дума/...

Ако има наздравица с кафе: наздраве!
          Сакън, недей! Нали знаеш, че твоите разговори ги чета по диагонал. Първо ляв, после - десен. Ама днес не ми е ден и линията твърде вероятно да се получи зигзагообразна. Ще се затормозя.
          Наздраве на кафето ти!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
            Готин остатък от денят и вечер, Кръчма!

https://m.youtube.com/watch?v=bo_efYhYU2A

Аз забравих, че трябва и да поработя. Да имам финанси за пороците ми
            И пробвай канела с кафето - за по-малко проблеми с очето
            А мен ме хвана мързела - и "утре е ден", "вдигам гълъбите", пускам чуковете и т.н. и да става нещо като ден на майстора,)

Казвам лека работа на работливите и приятна вечер на кибиците. Ще пия една бира с приятели и На който пие -наздраве (но внимателно с грамажа)

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Какви ли пък пороци имаш? Най-невинни увлечения. - Чай от тревица и дим пак от тревица.

Коментар

• Готин остатък от денят и вечер, Кръчма!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

От теб гледа и се учи
                  Наздраве, Мрънкало!
                  Той, ако се учеше от мен, човек щеше да стани. А не увъртелко около полите тянкини. Дори да го каниш на супичка от костенурка. Всъщност, може ме поканиш на супичка, не съм ял такава. А източената кръвчица запази за Чиче. Ясно защо. На който му неясно, да пита Цар Киро. Наздраве РазДрънканице!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    Точно така, тнм, напълно си права, иначе се получава карашък.
                    Обаче, обаче и Лелчето е права и ще се обоснова в силно духовен ефект - като бяхме в Атон, в Зографския манастир, си взехме светена вода. Свещеникът каза, че не е проблем винаги да се долива в нея, няма да изгуби светостта си, стига никога да не изпразваме докрай съда, в който сме я наляли....

Та така, наздраве!
                    Груич, тея са измислили вечния двигател на вярата. Доливаш ли всеки ден, доливаш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Не се дърпам, бре !
                      Аз отдавна съм фърлил белия байряк в ъгъла на тепиха...Ноо, не се дърпам ..Каквото ми направят, все се съгласявам
                      Благодарско за другаруването...Шъ го впиша в списъка с арни хора дет ги черпя по 25 гр през 3 години....

Наздраве !
                      Разбра ли ма, како, иска да му направиш нещо. Щото комуто му правят нещо си, обичайно е доволен, освен ако нещото си не е твърде необичайно. Тогава си е направо възторжен. Така че се разберете предварително кво ще му правиш, да не вземе да изскочи гол от ваната с викове "Еврика! Откри ми се! Получих откровение!"

Коментар

Наздраве, Леля, то в спора се раждало истината, ама пък ин вино веритас, та съвсем се обърках. С оглед на силно увредния ми стомах, сипвам си една ракия и засядам, че вече ми писна от задачи - човек да не иде малко на екскурзия, баси!

Наздраве!

Коментар

• [QUOTE=tnm;n3472612]
                          Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Lelче, долива се кандило. Чай, кафе, дори и питие - чашата се пълни отново. В противен случай при смесване, може да се навреди на вкуса на напитката.
                          Наздраве!
                          Номерът е да не чакаш да изстине, за да долееш. А добавките понякога, вместо богат вкус , го докарват на блудкаж. Та всеки си има "номер", а някои торба с номера
                          Няма да се ограничаваме с една рецепта

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тази сутрин, докато разхождах дебелото псе, срещнах едно добиче. Едва направих снимка - песът се скъса да търчи и да лае.

Наздраве!
                            Щъкат животинките из шосетата, пораснали са и сега изследват света вероятно като за техни тинейджърски години
                            - тр. да се внимава из хабитатите за да не дават излишни жертви.

Коментар

Точно така, тнм, напълно си права, иначе се получава карашък.
                              Обаче, обаче и Лелчето е права и ще се обоснова в силно духовен ефект - като бяхме в Атон, в Зографския манастир, си взехме светена вода. Свещеникът каза, че не е проблем винаги да се долива в нея, няма да изгуби светостта си, стига никога да не изпразваме докрай съда, в който сме я наляли....

Та така, наздраве!
                              Нещо като хомеопатията, добре са се сетили

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Трудно хващам аналогиите, но - тъй като съм стаааар и на преклонна възраст - мноооого неща вече съм забравил, та мога да говоря в сегашно време ... Ако имаш предвид дедетата - мечоци - трудно би ги стреснала, ако ще: с гръм, трясък и вибрации да влезеш...

По-вероятно е да имаш предвид някой младеж-мечок, или пък някой чичо-мечок... )) Отдаааавна, многото години ми тежат /както подчерта и младежът ПепЕ/ и съм забравил какво усещат младите... Те да ти се отчетат - индивидуално /може и на лични!/.
                                Много забравил , много научил, ма ...

Пепе, мисля визираше всички участници в разговорът. Ма може и да бъркам и да е мислел само за теб

Коментар

Working...
                                X