Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Lelче, долива се кандило. Чай, кафе, дори и питие - чашата се пълни отново. В противен случай при смесване, може да се навреди на вкуса на напитката.
Наздраве!
Обаче, обаче и Лелчето е права и ще се обоснова в силно духовен ефект - като бяхме в Атон, в Зографския манастир, си взехме светена вода. Свещеникът каза, че не е проблем винаги да се долива в нея, няма да изгуби светостта си, стига никога да не изпразваме докрай съда, в който сме я наляли....
Та така, наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Преди 3 дни някакъв по-голям от нормалното гущер, оцветен в синьозелено, се втурна, да пресича изневиделица през шосето, направо се метна под колата, без да мога да го спася навреме
А от 1-2 дни ги виждам, как пресичат около това място, но вече по-отдалече се оглеждам с готовност да няма други жертви.
Иначе си е някак тегаво, ако се случи, да си замине животинчето.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДокато, чаках сестра ми нямаше птици около мен. С идването почна да ми разказва, как сгазила гълъб. Още не беше свършила и един кацна на масата, до чашата и.И гузната и съвест проговори " Защо ме гледа обвинително ?! Махни го! " Пък той нахален, трудно го изгоних. Сигурно щото и се смях
А от 1-2 дни ги виждам, как пресичат около това място, но вече по-отдалече се оглеждам с готовност да няма други жертви.
Иначе си е някак тегаво, ако се случи, да си замине животинчето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мисля, 2011 или 2012 година ти направи предположение, че по начина си изразяване съм нетипична и нехарактерна жена. Що сега коментара ти изразява нещо като учудване!?
Наздраве, Безимен!
Предизвикваш ме на разговор, а на мен - незнайно защо, още по рождение - трудно ми излизат думите от устата... /едва написвам два реда и пет пъти се препотявам при всяка написана дума/...
Ако има наздравица с кафе: наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Не, за да се противопоставям ще се включа. Тезата е интересна, особено пък ако е изречена от жена. Има някаква уловка, но не ми се философства при следобедното кафе... Вероятно говориш за отношения, които са вече установени /продължителна връзка не е гаранция за нещо си/...
Да де, ама лелята ти говори за любов, а това - рано ИЛИ късно - все още ОЧЕВИДНО при нея съществува!
Да не ѝ пука на лелята! Ние сме тук /младежи, чичовци, дедета!/)), т.е. - поддържаме я, разбираме я и ѝ съчувстваме! Всички сме преживявали /нееднократно/ подобни моменти. Страшно няма!
Иначе, имаше един благ човек, който все ползваше този афоризъм: "Който се страхува от мечки /очевидно - и от мечоци!/ - да не ходи в гората!!?
Наздраве, Безимен!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Защо бе, Чиче, разве белия байрак за въртележката? На стари години те вреждат и уреждат верни другари, а ти се дърпаш.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Не само който ходи може да е страхлив . Представи си мечокът, заспал зимен сън и в най - сладката дрямка, ходещият в гората го стресне, нахълтвайки в хралупата с гръм и трясък
Трудно хващам аналогиите, но - тъй като съм стаааар и на преклонна възраст - мноооого неща вече съм забравил, та мога да говоря в сегашно време ... Ако имаш предвид дедетата - мечоци - трудно би ги стреснала, ако ще: с гръм, трясък и вибрации да влезеш...
По-вероятно е да имаш предвид някой младеж-мечок, или пък някой чичо-мечок...)) Отдаааавна, многото години ми тежат /както подчерта и младежът ПепЕ/ и съм забравил какво усещат младите... Те да ти се отчетат - индивидуално /може и на лични!/.
Коментар
-
[QUOTE=Lelq;n3472601]Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ще изстине ако позволиш. Има безброй начини да не се случи. Най - лесно е постоянно да доливаш нов , горещ чай в чашатаПък понякога и да изненадаш с ароматно кафе
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Защо бе, Чиче, разве белия байрак за въртележката? На стари години те вреждат и уреждат верни другари, а ти се дърпаш.
Аз отдавна съм фърлил белия байряк в ъгъла на тепиха...Ноо, не се дърпам ..Каквото ми направят, все се съгласявам
Благодарско за другаруването...Шъ го впиша в списъка с арни хора дет ги черпя по 25 гр през 3 години....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Не, за да се противопоставям ще се включа. Тезата е интересна, особено пък ако е изречена от жена. Има някаква уловка, но не ми се философства при следобедното кафе... Вероятно говориш за отношения, които са вече установени /продължителна връзка не е гаранция за нещо си/...
Да де, ама лелята ти говори за любов, а това - рано ИЛИ късно - все още ОЧЕВИДНО при нея съществува!
Да не ѝ пука на лелята! Ние сме тук /младежи, чичовци, дедета!/)), т.е. - поддържаме я, разбираме я и ѝ съчувстваме! Всички сме преживявали /нееднократно/ подобни моменти. Страшно няма!
Иначе, имаше един благ човек, който все ползваше този афоризъм: "Който се страхува от мечки /очевидно - и от мечоци!/ - да не ходи в гората!
Коментар
-
Стига си ми намеквала за тоя Овнювден. Ще ти устроим една жарава и ходи я прескачай тогава, ако можеш. Ако не можеш, ще има празник на овнешкото с билки, брани рано утрин по росата. Наздраве дръновчице!
Допуснал си НЕВОЛНА грешка!
Би имало празник на агнешкото, а не на овнешкото!
Зная, че това не е тенденциозно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Лелче, понеже имам доста опит (без да се хваля) на нежния фронт, та да ти кажа, че не си права - антиподът на любовта си е точно омразата, а не страхът. Макар да има доста резон в твоите думи, но само от гледната точка на омъжена/женен с женен/омъжена за леко флиртче - бил съм и в тази ситуация, тогава си напълно права. Щото единствено страхът партньорът/ката да не разбере какви ги вършиш, може да те възпре да се случат красиви неща. После пък идва страхът да не вземе да ти хареса и да се поразведеш малко с всичките му последствия и т.н.
Оф, айде, че забих повече и от безимения - наздраве!, ама няма да отстъпя от тезата си! Ще си пием, без да спорим!
Наздраве!
Коментар
Коментар