IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Няма да оспорвам опитът ти , ама няма да отстъпя от тезата си! Ще си пием, без да спорим!
    Наздраве!
    Наздраве, Леля, то в спора се раждало истината, ама пък ин вино веритас, та съвсем се обърках. С оглед на силно увредния ми стомах, сипвам си една ракия и засядам, че вече ми писна от задачи - човек да не иде малко на екскурзия, баси!
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Lelче, долива се кандило. Чай, кафе, дори и питие - чашата се пълни отново. В противен случай при смесване, може да се навреди на вкуса на напитката.
      Наздраве!
      Точно така, тнм, напълно си права, иначе се получава карашък.
      Обаче, обаче и Лелчето е права и ще се обоснова в силно духовен ефект - като бяхме в Атон, в Зографския манастир, си взехме светена вода. Свещеникът каза, че не е проблем винаги да се долива в нея, няма да изгуби светостта си, стига никога да не изпразваме докрай съда, в който сме я наляли....

Та така, наздраве!

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Преди 3 дни някакъв по-голям от нормалното гущер, оцветен в синьозелено, се втурна, да пресича изневиделица през шосето, направо се метна под колата, без да мога да го спася навреме
        А от 1-2 дни ги виждам, как пресичат около това място, но вече по-отдалече се оглеждам с готовност да няма други жертви.
        Иначе си е някак тегаво, ако се случи, да си замине животинчето.
        Тази сутрин, докато разхождах дебелото псе, срещнах едно добиче. Едва направих снимка - песът се скъса да търчи и да лае.

Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Докато, чаках сестра ми нямаше птици около мен. С идването почна да ми разказва, как сгазила гълъб. Още не беше свършила и един кацна на масата, до чашата и. И гузната и съвест проговори " Защо ме гледа обвинително ?! Махни го! " Пък той нахален, трудно го изгоних. Сигурно щото и се смях
          Преди 3 дни някакъв по-голям от нормалното гущер, оцветен в синьозелено, се втурна, да пресича изневиделица през шосето, направо се метна под колата, без да мога да го спася навреме
          А от 1-2 дни ги виждам, как пресичат около това място, но вече по-отдалече се оглеждам с готовност да няма други жертви.
          Иначе си е някак тегаво, ако се случи, да си замине животинчето.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мисля, 2011 или 2012 година ти направи предположение, че по начина си изразяване съм нетипична и нехарактерна жена. Що сега коментара ти изразява нещо като учудване!?
            Наздраве, Безимен!

Предизвикваш ме на разговор, а на мен - незнайно защо, още по рождение - трудно ми излизат думите от устата... /едва написвам два реда и пет пъти се препотявам при всяка написана дума/...

Ако има наздравица с кафе: наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Не, за да се противопоставям ще се включа. Тезата е интересна, особено пък ако е изречена от жена. Има някаква уловка, но не ми се философства при следобедното кафе... Вероятно говориш за отношения, които са вече установени /продължителна връзка не е гаранция за нещо си/...

Да де, ама лелята ти говори за любов, а това - рано ИЛИ късно - все още ОЧЕВИДНО при нея съществува!

Да не ѝ пука на лелята! Ние сме тук /младежи, чичовци, дедета!/ )), т.е. - поддържаме я, разбираме я и ѝ съчувстваме! Всички сме преживявали /нееднократно/ подобни моменти. Страшно няма!

Иначе, имаше един благ човек, който все ползваше този афоризъм: "Който се страхува от мечки /очевидно - и от мечоци!/ - да не ходи в гората!
              Мисля, 2011 или 2012 година ти направи предположение, че по начина си изразяване съм нетипична и нехарактерна жена. Що сега коментара ти изразява нещо като учудване!?
              Наздраве, Безимен!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Защо бе, Чиче, разве белия байрак за въртележката? На стари години те вреждат и уреждат верни другари, а ти се дърпаш.
                От теб гледа и се учи
                Наздраве, Мрънкало!
                Мечо

Коментар

Не само който ходи може да е страхлив . Представи си мечокът, заспал зимен сън и в най - сладката дрямка, ходещият в гората го стресне, нахълтвайки в хралупата с гръм и трясък

Трудно хващам аналогиите, но - тъй като съм стаааар и на преклонна възраст - мноооого неща вече съм забравил, та мога да говоря в сегашно време ... Ако имаш предвид дедетата - мечоци - трудно би ги стреснала, ако ще: с гръм, трясък и вибрации да влезеш...

По-вероятно е да имаш предвид някой младеж-мечок, или пък някой чичо-мечок... )) Отдаааавна, многото години ми тежат /както подчерта и младежът ПепЕ/ и съм забравил какво усещат младите... Те да ти се отчетат - индивидуално /може и на лични!/.

Коментар

• [QUOTE=Lelq;n3472601]
                    Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ще изстине ако позволиш. Има безброй начини да не се случи. Най - лесно е постоянно да доливаш нов , горещ чай в чашата Пък понякога и да изненадаш с ароматно кафе
                    Lelче, долива се кандило. Чай, кафе, дори и питие - чашата се пълни отново. В противен случай при смесване, може да се навреди на вкуса на напитката.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Лелче, чай от невен 'сяка сутрин и храни с повечко витамин ПП....

Начиии, ставаш рано сабахлян, сещаш се за мен и слагаш канчето с вода за чай.....ИИИ, няма не искам !

пп Да беше дечко на 18+ , да те шамароса човек....Сега ще трябва да те ....съветвам....

Коментар

• Докато, чаках сестра ми нямаше птици около мен. С идването почна да ми разказва, как сгазила гълъб. Още не беше свършила и един кацна на масата, до чашата и. И гузната и съвест проговори " Защо ме гледа обвинително ?! Махни го! " Пък той нахален, трудно го изгоних. Сигурно щото и се смях

Коментар

Защо бе, Чиче, разве белия байрак за въртележката? На стари години те вреждат и уреждат верни другари, а ти се дърпаш.
                          Не се дърпам, бре !
                          Аз отдавна съм фърлил белия байряк в ъгъла на тепиха...Ноо, не се дърпам ..Каквото ми направят, все се съгласявам
                          Благодарско за другаруването...Шъ го впиша в списъка с арни хора дет ги черпя по 25 гр през 3 години....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Не, за да се противопоставям ще се включа. Тезата е интересна, особено пък ако е изречена от жена. Има някаква уловка, но не ми се философства при следобедното кафе... Вероятно говориш за отношения, които са вече установени /продължителна връзка не е гаранция за нещо си/...

Да де, ама лелята ти говори за любов, а това - рано ИЛИ късно - все още ОЧЕВИДНО при нея съществува!

Да не ѝ пука на лелята! Ние сме тук /младежи, чичовци, дедета!/ )), т.е. - поддържаме я, разбираме я и ѝ съчувстваме! Всички сме преживявали /нееднократно/ подобни моменти. Страшно няма!

Иначе, имаше един благ човек, който все ползваше този афоризъм: "Който се страхува от мечки /очевидно - и от мечоци!/ - да не ходи в гората!
                            Не само който ходи може да е страхлив . Представи си мечокът, заспал зимен сън и в най - сладката дрямка, ходещият в гората го стресне, нахълтвайки в хралупата с гръм и трясък

Коментар

Стига си ми намеквала за тоя Овнювден. Ще ти устроим една жарава и ходи я прескачай тогава, ако можеш. Ако не можеш, ще има празник на овнешкото с билки, брани рано утрин по росата. Наздраве дръновчице!

Допуснал си НЕВОЛНА грешка!

Би имало празник на агнешкото, а не на овнешкото!

Зная, че това не е тенденциозно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Лелче, понеже имам доста опит (без да се хваля) на нежния фронт, та да ти кажа, че не си права - антиподът на любовта си е точно омразата, а не страхът. Макар да има доста резон в твоите думи, но само от гледната точка на омъжена/женен с женен/омъжена за леко флиртче - бил съм и в тази ситуация, тогава си напълно права. Щото единствено страхът партньорът/ката да не разбере какви ги вършиш, може да те възпре да се случат красиви неща. После пък идва страхът да не вземе да ти хареса и да се поразведеш малко с всичките му последствия и т.н.

Оф, айде, че забих повече и от безимения - наздраве!
                                Няма да оспорвам опитът ти , ама няма да отстъпя от тезата си! Ще си пием, без да спорим!
                                Наздраве!

Коментар

Working...
                                X