IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Уфф, Lelче! Има една песничка, не знам по текст на кого е, та в нея се пее, че любовта не може без секс, докато за секса въобще не е проблем липсата на любов.

По моето не скромно мнение, всяка една връзка е като чаша чай - пие се бавно, за да се насладиш на самата напитка или на компанията, която върви с нея. Ноооо, рано ИЛИ късно чая изстива. И със сърдечните трепети е така.

Затова от значение за напитката са съставките - трапчив зелен чай, ароматни жасминови листенца, лъжичка пчелен мед... За една продължителна връзка, дори и вълнуваща, любовта съвсем не е най-важната съставка.

Наздраве!

Не, за да се противопоставям ще се включа. Тезата е интересна, особено пък ако е изречена от жена. Има някаква уловка, но не ми се философства при следобедното кафе... Вероятно говориш за отношения, които са вече установени /продължителна връзка не е гаранция за нещо си/...

Да де, ама лелята ти говори за любов, а това - рано ИЛИ късно - все още ОЧЕВИДНО при нея съществува!

Да не ѝ пука на лелята! Ние сме тук /младежи, чичовци, дедета!/ )), т.е. - поддържаме я, разбираме я и ѝ съчувстваме! Всички сме преживявали /нееднократно/ подобни моменти. Страшно няма!

Иначе, имаше един благ човек, който все ползваше този афоризъм: "Който се страхува от мечки /очевидно - и от мечоци!/ - да не ходи в гората!
    Last edited by безимeн; 30.05.2019, 15:22.

Коментар

• [QUOTE=tnm;n3472588]
      Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Уфф, Lelче! Има една песничка, не знам по текст на кого е, та в нея се пее, че любовта не може без секс, докато за секса въобще не е проблем липсата на любов.

По моето не скромно мнение, всяка една връзка е като чаша чай - пие се бавно, за да се насладиш на самата напитка или на компанията, която върви с нея. Ноооо, рано и късно чая изстива. И със сърдечните трепети е така.

Затова от значение за напитката са съставките - трапчив зелен чай, ароматни жасминови листенца, лъжичка пчелен мед... За една продължителна връзка, дори и вълнуваща, любовта съвсем не е най-важната съставка.

Наздраве!
      Ще изстине ако позволиш. Има безброй начини да не се случи. Най - лесно е постоянно да доливаш нов , горещ чай в чашата Пък понякога и да изненадаш с ароматно кафе

Коментар

Наздраве, ама що развя белият байрак за въртележката?
        Защо бе, Чиче, разве белия байрак за въртележката? На стари години те вреждат и уреждат верни другари, а ти се дърпаш.

Коментар

Така, де! Ама моят празник е на рождения ден на майката на Грую /той ще черпи, понеже аз имам забрана за дейности от такъв характер/.
          Наздраве, Мрънкало!
          Стига си ми намеквала за тоя Овнювден. Ще ти устроим една жарава и ходи я прескачай тогава, ако можеш. Ако не можеш, ще има празник на овнешкото с билки, брани рано утрин по росата. Наздраве дръновчице!
          Last edited by Trakatrak; 30.05.2019, 15:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Едно време не разбрах важноста на числото 42...
            Сега малко ми се проясни.
            До 42 г жените ги вземат на стоп, а мъжете след 42....( няма да се впускам в разсъждения, щот всите сте по-умни от мен)

Наздраве за мъжете, дето вземат жени и над 42 .... !
            Наздраве, ама що развя белият байрак за въртележката?
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• [QUOTE=Lelq;n3472547]
              Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Сентенцията трябва да е следната: някой си бил такъв максималист, че искал, хем душата му да бъде в Рая, но в същото време имал и друго желание - мечът му да е до края!

Тук всички са скромни най-често се ограничават до меч - до някъде. Защо до някъде? Самите дами не могат еднозначно да определят началото и края на проникването на меча.

Една от дамите казва, че начало и край бил човешкият мозък... Не разбирам как мечът прониква в едно ограничено пространство /от началото до края - на съществуването ни.... в мозъка?.../ Много се затрудних! На всичко отгоре не разбрах - как се стига до началото на мозъка..., по-скоро - от къде? Може би откъм гръбначния стълб? Откъм някоя от кухините: носна, устна..., ушна... Много е сложно!

Според дефиницията на другата дама - с кожата, крайниците и другите особености - там по условие, като че повече мечове могат да стигнат "до края". Повърхността е по-голяма..., но и тук не разбрах къде е началото... Сложни ситуации.

Ясно е, че при подобни казуси душата трудно би стигнала до Рая...[
              /QUOTE]

Добро утро!

За да е душата в Рая и кура до края е нужно любов ! Това е началото! Ама парадоксът е че има условие, да е безусловна!
              Трябва да има искра или голямо Бум / Уау/ което пали пожара / любовта/ след което звукът е посредникът между абстрактните идеи и конкретните форми / жените сме известни с това , че обичаме с ушите. За това сме и богини / Тогава, при изпълнени условя времето спира, пърхат едни пеперуди в стегнати коремчета и всичко се случва едновременно . Та, накратко рецептата да твориш чудеса е :
              Безусловна любов, желание, абстракция , цветна и детайлна / за бял замък, принц с кон или ферари и т.н./ - слова / думи, думи / / колкото повече, толко по - добре И получаваш формата / жените, ставаме като глина /

Са да си пусна и аз мойто линкче, за да ми е готин денят

https://m.youtube.com/watch?v=nlTR052uku0

Да си взема душче / водата е безкрайно важна, в горният ред на мисли /, да си отнеса Д- то в парка и най - накрая да пия кафе, слушайки птички и пчелички

Готин ден, Кръчма!

По моето не скромно мнение, всяка една връзка е като чаша чай - пие се бавно, за да се насладиш на самата напитка или на компанията, която върви с нея. Ноооо, рано и късно чая изстива. И със сърдечните трепети е така.

Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                Така де, на 1 юни ти се изпълняват желанията за захарен памук, петлета и пръчици. И за въртележка. С кого ще се въртиш на въртележката не ми се мисли. Чиче, мисли! Сега ти е паднало. 1 юни, събота.
                Така, де! Ама моят празник е на рождения ден на майката на Грую /той ще черпи, понеже аз имам забрана за дейности от такъв характер/.
                Наздраве, Мрънкало!
                Мечо

Коментар

Малийй, Лелче ...!!!
                  Да, да !
                  Не знам за какво става реч, но пак ДА.... за играта !

Наздраве !
                  4i40, взех си душче, кацнах в парка, дойде сервитьорката, поръчах си. Всичко шест. Обаче каката се заиграва нещо с мен, та поисках сметката да не ми досажда и да си консумирам в мир и спокойствие . Идва да си я прибере и възкликва " Ама защо се разстроихте толкова? ! Сметката не е голяма ?!" Гледам недоумяващо с озъбена усмивка на любезност. Хваща ме тя за ръка и ме помъква към тоалетните. Позиционира ме пред огледалото и кво да видя, пак съм вдигнала кръвно, според диагнозата ти Ма този път и двете очи . Все едно съм ревала цяла нощ и това за минути. Добре, че имам още от илачите. Дегизирах се с черни очила и продължавам да се наслаждавам на живота
                  Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                    Забравих нещо много важно!
                    Антипод на любов , не е омраза, както е всеобщото мнение, а СТРАХ!
                    Начи има ли страх и да има уау, фойерверки, топовни гърмежи, приказки и романи, нищо нема да се случи И нещата ще си останат в едно заклещено безвремие и няма като как да се развият и разкрият огромният си / безкраен / потенциал и възможности

Нали?

Пп И още нещо , много важно! Всичко трява да е игра, леко, забавно и нежно ! За да се получи
                    Лелче, понеже имам доста опит (без да се хваля) на нежния фронт, та да ти кажа, че не си права - антиподът на любовта си е точно омразата, а не страхът. Макар да има доста резон в твоите думи, но само от гледната точка на омъжена/женен с женен/омъжена за леко флиртче - бил съм и в тази ситуация, тогава си напълно права. Щото единствено страхът партньорът/ката да не разбере какви ги вършиш, може да те възпре да се случат красиви неща. После пък идва страхът да не вземе да ти хареса и да се поразведеш малко с всичките му последствия и т.н.

Оф, айде, че забих повече и от безимения - наздраве!
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

До 42 г жените ги вземат на стоп, а мъжете след 42....( няма да се впускам в разсъждения, щот всите сте по-умни от мен)

Възрастта е просто число . За улеснение и сигурност

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                        Така де, на 1 юни ти се изпълняват желанията за захарен памук, петлета и пръчици. И за въртележка. С кого ще се въртиш на въртележката не ми се мисли. Чиче, мисли! Сега ти е паднало. 1 юни, събота.
                        Няма да съм там....Само като гледам въртележка и ми се подкосяват краката....
                        Ти си по-подходящ....Катериш се на покриви, ходиш по въже....

Коментар

Моят професионален празник другия месец. На него ден много ми се изпълняват желанията
                          Наздраве, Мрънкало!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                            Забравих нещо много важно!
                            Начи има ли страх и да има уау, фойерверки, топовни гърмежи, приказки и романи, нищо нема да се случи И нещата ще си останат в едно заклещено безвремие и няма като как да се развият и разкрият огромният си / безкраен / потенциал и възможности

Нали?

Пп И още нещо , много важно! Всичко трява да е игра, леко, забавно и нежно ! За да се получи
                            Малийй, Лелче ...!!!
                            Да, да !
                            Не знам за какво става реч, но пак ДА.... за играта !

Наздраве !

Коментар

42

Коментар

• Забравих нещо много важно!

Нали?

Last edited by Lelq; 30.05.2019, 12:57.

Коментар

Working...
                                X