IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=безимeн;n3472292]

Сентенцията трябва да е следната: някой си бил такъв максималист, че искал, хем душата му да бъде в Рая, но в същото време имал и друго желание - мечът му да е до края!

Тук всички са скромни най-често се ограничават до меч - до някъде. Защо до някъде? Самите дами не могат еднозначно да определят началото и края на проникването на меча.

Една от дамите казва, че начало и край бил човешкият мозък... Не разбирам как мечът прониква в едно ограничено пространство /от началото до края - на съществуването ни.... в мозъка?.../ Много се затрудних! На всичко отгоре не разбрах - как се стига до началото на мозъка..., по-скоро - от къде? Може би откъм гръбначния стълб? Откъм някоя от кухините: носна, устна..., ушна... Много е сложно!

Според дефиницията на другата дама - с кожата, крайниците и другите особености - там по условие, като че повече мечове могат да стигнат "до края". Повърхността е по-голяма..., но и тук не разбрах къде е началото... Сложни ситуации.

Ясно е, че при подобни казуси душата трудно би стигнала до Рая...[
    /QUOTE]

Добро утро!

За да е душата в Рая и кура до края е нужно любов ! Това е началото! Ама парадоксът е че има условие, да е безусловна!
    Трябва да има искра или голямо Бум / Уау/ което пали пожара / любовта/ след което звукът е посредникът между абстрактните идеи и конкретните форми / жените сме известни с това , че обичаме с ушите. За това сме и богини / Тогава, при изпълнени условя времето спира, пърхат едни пеперуди в стегнати коремчета и всичко се случва едновременно . Та, накратко рецептата да твориш чудеса е :
    Безусловна любов, желание, абстракция , цветна и детайлна / за бял замък, принц с кон или ферари и т.н./ - слова / думи, думи / / колкото повече, толко по - добре И получаваш формата / жените, ставаме като глина /

Са да си пусна и аз мойто линкче, за да ми е готин денят

https://m.youtube.com/watch?v=nlTR052uku0

Да си взема душче / водата е безкрайно важна, в горният ред на мисли /, да си отнеса Д- то в парка и най - накрая да пия кафе, слушайки птички и пчелички

Готин ден, Кръчма!
    Last edited by Lelq; 30.05.2019, 12:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !

С твойта средиземноморска аристократична анемия, мноооого се съмнявам да си хиперактивна......Бих предположил, че " полегнала е Тодора , за тез дето я пожелаха ", най ти подхожда.....

Ноооо, знае ли човек ....

Наздраве !
      Съмнението е хубаво нещо. Действа разпалващо на въображението.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение

Казах на търсачката на английски, че търся "дуел с ху...й...еве"-изображение и - "заповядайте!"

Съвременните технологии имат плюса на свързаност и мощност.

Току виж, ако ѝ поискам смисъла на живота, Вселената и всичко останало, пак ми го намерил?... Даже ме е страх да попитам...
        42
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
          Ахахаха орел, къде ги намираш ткива диивотии
          Казах на търсачката на английски, че търся "дуел с ху...й...еве"-изображение и - "заповядайте!"

Съвременните технологии имат плюса на свързаност и мощност.

Току виж, ако ѝ поискам смисъла на живота, Вселената и всичко останало, пак ми го намерил?... Даже ме е страх да попитам...

Коментар

• Ахахаха орел, къде ги намираш ткива диивотии

Коментар

• Само дуелът ще реши нещата.
              Хващайте се за мечовете!

https://i.redd.it/omu7udeu79611.jpg

Пп: предлагам услугите си на секундант, та да раздухвам огъня да не загасне.
              Last edited by eta orel; 30.05.2019, 11:49.

Коментар

• Безимен, последен отговор.. вече си в игнора голема жертва се изкара, както и да е само казвам, че колкото ти имаш право да си пишеш тук, толкова и аз. Та ае да не ми обсняваш, аз какво требва да правя... жив и здрав. Надявам се да нямам вече досег с твойте писаници...

Коментар

• Оф, върнах се от малта - не е хубава и не бих отишъл пак! За капак имам стомашен вирус (аз, дето на родното черноморие съм здрав като бик) и ми е криво. Скапана държава с претенции, пълна с баби и дядовци ингилизи и пияни младежи за цвят - чак ми стана смешно като водях една групичка момичета с 2 бутилки просеко - че то от толкова аз сам няма да се напия, а те бяха 6-7

Та затова да река наздраве и не влизайте толкова в лакърдии. както казваше един приятел - евеш, не евеш, на половия орган времето му си минава (особено при мъжете, нищо че имало Апчета) - с пиенето е същото.

Наздраве!
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Понеже съм хиперактивна, трудно осмислям текст с повече от три изречения. Ако са в по-голям брой имам нужда от концентрат, за да се концентрирам. Пък и много му е сложна алегорията на безимен.
                    Наздраве!
                    Добро утро !

С твойта средиземноморска аристократична анемия, мноооого се съмнявам да си хиперактивна......Бих предположил, че " полегнала е Тодора , за тез дето я пожелаха ", най ти подхожда.....

Ноооо, знае ли човек ....

Наздраве !

Коментар

безимен, голем си киселяк, ако запчнеш наистина да си лафиш с хората, а не да се правш на велик, може и да започне народа да те приема насериозно. Ае

Да не би да ме сваляш, ве приятелЧЕ?

Не съм обратен - от сега ти го казвам.

.................................................. ..................................................

Как предлагаш да си "лафя" с хората? Посредством линкчета? Това е твоят "лаф". Моят е различен.

Няма какво да кажеш, ли, когато пускаш тук препратките си към ю тюб?

.................................................. .................................................. ...

Не мислиш ли, че ако участваш в този сайт - задължително спазваш някакви условия?

Не ти харесва моето участие? Нямам проблеми с модераторите, дори да ме трият понякога за "конфликти" с хора като теб, които се включват неадекватно в мои коментари. Ако нещо тук не ти харесва - направи си сайт и се изявявай в собствен стил: линк до линка...

.................................................. .................................................. .

Кои мои думи те карат да мислиш, че се правя /на/ велик? Очевидно "мечът ми" остави у теб впечатлението на неадекватност? Засрами ли се?

Има нещо недоизживяно у теб, но психологията точно в тоя момент не ми е в полезрението.

Ако със забележката си правиш реверанс пред някоя дама - нямам претенции - твоя е! Така де: за да не губиш кур-аж - методите ти за свалки са перфектни! Дай още повече линкчета /в темата за музика/. За другото - кой - как да живее и какво точно да усеща - НЯМАШ ДУМАТА... /ако искаш можеш да споделиш тия мои мисли пред танцуващата ти аудитория като дисководещ във втората ти работа, която нямахе против да обсъдихме вече... . но - интересно - никой ОТ НАС не те определи като киселяк, дори ако не е желаел да ти слуша дитирамбите в тоя стил...

.................................................. .................................................. .............

Препоръка: живей си живота и не се меси в разсъжденията на батковците тук, не им налагай "стила на яйцето", което си ти!

Баси киселяка, той ще ми каже как да си "лафя" в нета!

Коментар

• безимен, голем си киселяк, ако запчнеш наистина да си лафиш с хората, а не да се правш на велик, може и да започне народа да те приема насериозно. Ае
                        Last edited by pepe1234; 30.05.2019, 10:22.

Коментар

Баси хората, а вече сте и на възаст Ако досега не сте разбрали за меча то нема за кога бре...

1 страница размишления, начи края е там докъдето е кефа... обикновенно до предпазителя на меча .... ае..

Интересно ми е, самият ти - за къде бързаш?

Тук се води разговор. Въпросите, които се поставят са в името на лафа.

ТОА ПА - ми дава съвети! Па ти ШЕ МИ КАЕШ ДО КЪДЕ ДА МИ БЪДЕЛ КЕФА!

Не сФанА ли, ве - яйце такова, че мен не ме интересува до къде ти е на теб кефа? Интересува ме ОТГОВОРА на дамите!

Баси - ако можеш да се включиш адекватно в лафа - правиш го, иначе яйцето НЕ МОЖЕ да учи кокошката, още повече - петела!

Малкият - създай деца, отгледай ги, нека и те имат своите деца - едва тогава ще можеш да даваш "съвети" на хората, както ги определяш самият ти - "на възраст"...

БОли ме фарО - до къде ти е на теб кефа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Кой празник идва? - 1 юни, Ден на старческото инфантилизиране, или 2 юни (по същество пак 1 юни) Ден на саможертвата за род и роден габърски край? Наздраве, Дрънкалченценце!
                            Моят професионален празник другия месец. На него ден много ми се изпълняват желанията
                            Наздраве, Мрънкало!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

баси щом за такъв естествен казус требе стимуланти ... ...баба ти ено време се бакарди е жулила щом и опре "меча" ...
                              Понеже съм хиперактивна, трудно осмислям текст с повече от три изречения. Ако са в по-голям брой имам нужда от концентрат, за да се концентрирам. Пък и много му е сложна алегорията на безимен.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Налегнали са те, изглежда, някакви въображения. Но ..., ако е вярно, специално за теб не ми е необходимо да направя главата. При самата мисъл за твоята особа, все нови и все по-интересни наричания ми щукват в помислите. Затова все хленчиш и мрънкаш като престъпиш прага на Кръчмата. Я тук и там те боли, я покривът ти не капе, ами тече, я ключовете си забравил...

Идват големи празници - стягай се /няма да ти пиша къде, че сър Събев бди и задава въпроси/.
                                Наздраве, Мрънкало!
                                Кой празник идва? - 1 юни, Ден на старческото инфантилизиране, или 2 юни (по същество пак 1 юни) Ден на саможертвата за род и роден габърски край? Наздраве, Дрънкалченценце!

Коментар

Working...
                                X