Айде докарах, събуждайте се...То Колчо го отнема, та аз се изгърбих....Поне в бирата още не са открили чума - ще я прокарваме с ядки....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Той убаво фаща гората, но там мое да лепне някоя черна африканска чума или да го напръскат с препарат против кърлежи... Предвид годините му, едва ли нещо друго ще го споходи.
Наздраве, Lelq!
Коментар
-
Той убаво фаща гората, но там мое да лепне някоя черна африканска чума или да го напръскат с препарат против кърлежи... Предвид годините му, едва ли нещо друго ще го споходи.
Наздраве, Lelq!Та няма нужда от превод
А и кой каквото му е писано , ще го споходиЗа това и пожелах на всеки каквото го влече и иска , това да му се случва по пътищата на лятото .
Успахме св.Ана и то уж свършило , ама според мен си продължава поне до средата на септември
Наздраве , tnm !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро , Кръчма !
Инсекта , хващал гората ..Не забравяйте , че е лято и се мятайте по конете\късокраки или дългокраки\ и следвайте пътищата към морета , гори , поля ...кой , каквото го влече
Готино лято на всички ! И наздраве !
https://www.youtube.com/watch?v=IcrbM1l_BoI.
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро , Кръчма !
Инсекта , хващал гората ..Не забравяйте , че е лято и се мятайте по конете\късокраки или дългокраки\ и следвайте пътищата към морета , гори , поля ...кой , каквото го влече
Готино лято на всички ! И наздраве !
https://www.youtube.com/watch?v=IcrbM1l_BoI
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ти па си Veshteris okakis drancullae. Айде, че фащам пътя, ще рече, гората.
Малко ти куца систематиката на латински, ама ние си те знаем, че и там толку можеш. Затова няма ти придиряме много.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ахъ, ахъ ..., баш той ще да е свързващото звено - Darwinius tracalius, vs. mrancallae.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБаааа гу, ти да не си свързващото звено между човека и маймуната, дето така усилено се търси от учените
Значи, Мамун си имаме (ако и да се крие да почерпи), свързащо звено си имаме, остана само Човек да намерим? Аз номинирам дедо Вълчо, нищо че не е от постоянната клиентела, ама друг като него няма (за съжаление го познавам само виртуално)
Наздраве с един Мънки шолдър, пък белким Мамун се усети
Ахъ, ахъ ..., баш той ще да е свързващото звено - Darwinius tracalius, vs. mrancallae.
Наздраве!Last edited by tnm; 25.07.2019, 17:16.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Кога това, бре!? Или правиш някви нескопосани опити да ме излъжеш?
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
И без лещи ще останеш - дневни, полудневни, нощни, както и за яхния. Не може то така! Да ти приседне чичовата дюлевка, де те е черпил, ме изкараш стар, кога съм на 26, а пък ръцете са ми дълги цела крачка (70 см) и като те добарам с тех, кат те гепна и на рамо ше те метна.
?
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБаааа гу, ти да не си свързващото звено между човека и маймуната, дето така усилено се търси от учените
Значи, Мамун си имаме (ако и да се крие да почерпи), свързащо звено си имаме, остана само Човек да намерим? Аз номинирам дедо Вълчо, нищо че не е от постоянната клиентела, ама друг като него няма (за съжаление го познавам само виртуално)
Коментар
-
И без лещи ще останеш - дневни, полудневни, нощни, както и за яхния. Не може то така! Да ти приседне чичовата дюлевка, де те е черпил, ме изкараш стар, кога съм на 26, а пък ръцете са ми дълги цела крачка (70 см) и като те добарам с тех, кат те гепна и на рамо ше те метна.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМамун да е жив и здрав! Редно е да почерпи.
За негово здраве!
Коментар
-
Кви очила, Мрънкало!? Аз да не съм като теб на възраст и с окъсели ръце? Наблизо виждам кат ястреб, а за далеч - нося дневни силиконови лещи. Сутрин ги слагам на очите, а вечер ги изфърлям.
Наздраве!
П.П. Когато кльощавият тръгна на училищна, реших да го пускам да ходи и да се прибира сам. Нали мъж ще става, трябваше да му създам навици.
Взех си отпуската, оборудвах го с телефон и го пуснах да се разхожда по улиците. А аз застанах на терасата с бинокъла, защото училището е на около километър от бърлогата, но видимостта е много добра.
В момента, в който каплата му заметнеше към детската площадка и следваше прозвъняване по телефона. Трябваше му доста време докато разбере как го виждам, но като се усети аз останах без бинокъл.И без лещи ще останеш - дневни, полудневни, нощни, както и за яхния. Не може то така! Да ти приседне чичовата дюлевка, де те е черпил, ме изкараш стар, кога съм на 26, а пък ръцете са ми дълги цела крачка (70 см) и като те добарам с тех, кат те гепна и на рамо ше те метна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Мда, колко добре ме познавашЩо не пробваш да си врачка, знаеш ли какви пари ще завъртиш с това твое помнене на несъществени неща? И за почерпка ще остане, нежели твоята спестовна душа
А Мамун да се яви и почерпи, скатавки тук не се приемат за извинение.
П.С. Абе, дей Колчо, гледам, не се е вясвал във форума от половин годин - уйде ни кръчмата на самотек...
Наздраве, хаджи!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар