Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Наздраве, Лелче !
След дългото море,плажове,бири, серенади и нощни къпания се надам една тава с вита баница да черпиш.....Черпя ! Щом поръчваш
Със сренце ли да е ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро, Кръчма !
Шъ черпя ! Поръчвайте си на корем , аз ще оправя сметката ! Да ви е готино наздравето
Наздраве , 4i40 !
След дългото море,плажове,бири, серенади и нощни къпания се надам една тава с вита баница да черпиш.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Вчера пръжнахме средно парче балкански шаран - 3.5 кт. Днес му доизядох огризките, хич не бяха зле. Кат ти казвам, че има берекет в огризките, вервай ми.
пп. Колко е часът ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Това с бульона са само догадки на будни мозъци.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Всичкото див плод е по-дребен и по-ароматен. А на дивите малини и къпини и семките им са много твърди. Затова не са много подходящи за сладка. Но за сокове и компоти се идеални.Last edited by tnm; 18.08.2019, 22:12.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро, Кръчма !
Живнахте ли ?
Гледам Грую пак 'апва благинки с убаво вино ....
Тарантул набляга на къпини и търси бързоходки за да стигне до къщата, но планината голяма, храсти много.....
Дамите са ясни като планина след дъжд( но не толкова 'ладни)....Кака прави зимнина на сянка, а Леля се топи на слънце и пие бира след бира....
Пак чета надолу по страницата и нещо ме притеснява....
Преци нещо е слънчасал ( уффф, слава Богу, че преображението дойде..). Кви са тез фермани, кви са тез разсъждения за сътворението и дългата ръка на СЪЗДАТЕЛЯ със СЕКВИНАТОРА.... ( бах маа му, много биохимици в тоз форум ....)
Аз 3-4 дни не пия, че качих пак захарта, но сега съм взел една бира и ще ви кажа:
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Никой не мое да твърди със сигурност как са се случили нещата. Отначало било имало някъв биологичен бульон, па после как са се развили събитията - остава ни само да гадаем.
Наздраве, хаджи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Принцесите да ги мислят новите ресторанти с огризките и гурметата им
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
а дотогаз песнопойката ли разучавате под юрганя ...Сложна е тяхната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
а дотогаз песнопойката ли разучавате под юрганя ...
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ся, знам, че по вашият хабитат най-добрия чейз на булката е бебето в корема й, ама у моята рода това не е на мода. Отрочето се зачева барем една година след сключването на брака.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Точно вече се кахърех, понеже нале започва охлаждането и мъртвото вълнение, дали морето черното не е завлякло негде леля през некое нощно къпане...А Тоз Синатра няма да е чичо Ваньо (май си е заминал споменатия чичо, според както подпитах у падрето
) но пък има некви остатъчни отзвуци у инкарнациите
И като музиката му е в кръвта - жив е той жив е
наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Не разбрах името , само прякорът . Ма се оказа морският СинатраНе е чудно , музиката му е в кръвта и гласа , а дъртите мафиоти са с вкус
Наздраве !Точно вече се кахърех, понеже нале започва охлаждането и мъртвото вълнение, дали морето черното не е завлякло негде леля през некое нощно къпане...А Тоз Синатра няма да е чичо Ваньо (май си е заминал споменатия чичо, според както подпитах у падрето
) но пък има некви остатъчни отзвуци у инкарнациите
И като музиката му е в кръвта - жив е той жив е
наздраве!
Коментар
Коментар