If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес било световен ден на бабите. Нашите бабички изглежда празнуват, та ги нема в кръчмата. Празнуват в некой бордей с дедоци. Упссс, изпуснах се. Като се върнат и ще ми се нахвърлят. Де, тоя късмет, де!
Не светотатствай, Траки, не празнуват в бордей с дедоци Малко теч от православния календар - Днес е Мария-Магдалина! (често я бъркат за "блудницата", но не е тя)
Другите големи дни през юли, след св. Илия са: св. Ана - майката на св. Богородица, св. Пантелеймон -велик лечител и св. 70 Апостоли - това са онез, за които е казано - жътвата голяма а жътварите малко ...и т.н. (може да са били и 72, от тях е и ев. Лука, но е присъствал и на тайната вечеря и на разпятието ... и подобно на Мария-Магдалина която е видяла първа възкръсването сред жените, той го видял пръв сред мъжете. въпреки, че на път за Емаус... и т.н.)
Ииии.. за да не станат "първите" "последни" - тр. по-общо да се "внимава в картинката" )
Днес било световен ден на бабите. Нашите бабички изглежда празнуват, та ги нема в кръчмата. Празнуват в некой бордей с дедоци. Упссс, изпуснах се. Като се върнат и ще ми се нахвърлят. Де, тоя късмет, де!
Не мога да повярвам , как си се въоръжил до зъби . А стограмките , за наздравици ли са ? Право на последно желание имам ли преди капитулацията ? Баси , колко въпроси породи куфарът ти ..
Коментар