IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ъхъ, знам. Гъркините са европейски шампионки на таз гимнастика.
    Аз за туркините съм чувал, но не съм пробвал. Иначе за гъркиня не мога се престраша - не съм достатъчно мъж в тази насока
    Наздраве, прибрах се от разходката из страната, следващата седмица - пак. И аз като Греъма съм доволен напоследък, ама не се знае, знае ли се, обаче това пък е още един повод за наздраве!
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

[ATTACH=CONFIG]n3480281[/ATTACH]

Наздраве, Бен!
      Радвам се, че отново ти гори, та да идваш да я гасим Колето, тамън нае пожарникари и ти изчезна
      Душата ми е непокорна .... гори непрестанно
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Сипете, че ми изгорЕ душата .....
        Click image for larger version

Name:	images (4).jpg
Views:	3
Size:	7.8 КБ
ID:	3480281

Наздраве, Бен!
        Радвам се, че отново ти гори, та да идваш да я гасим Колето, тамън нае пожарникари и ти изчезна
        Last edited by Lelq; 21.06.2019, 20:30.

Коментар

• Сипете, че ми изгорЕ душата .....
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Тъкмо ми трепна сърчицето след тези слова и язък......
            Сега си поръчах една кола от колега и утре към 6 съм запрашил към Дивото... Смятам да се прибера в понеделник рано за ужасТ на лелята....
            Почва да си тананика - сам, сам, сам, пак сък съм сам, в събота и във неделя....
            Ти що толко рано? Има много движение, няма климатик заема или бързаш към свободата, преди адашката да се събуди?

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Чичин в началото ларж, но нагоре все по-стиснат става. Като има твърд таван - неговата собствена мярка 2х30. След нея и Мерилин Монро да доде, Чичин й вика, от мен толкоз, ако искаш още за теб да черпа антуража, отивай на вентилатора и не си стискай рокличката.
              Не е стиснат, той . Само е страхлив Трепери си за ракийката, че с една бутилка, а толко много Каки и лели, трябва да разпредели правилно

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Има и други упражнения който могат да запазят девствеността.
                Наздраве
                Ъхъ, знам. Гъркините са европейски шампионки на таз гимнастика.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Голяма глезла е била таз мома...Не е мой тип....
                  Не съм стиснат бре, прагматичен съм....
                  Не знам адашката, как не се е светнала да маркира нивото на течността в бутилката Може да и подшушна

Коментар

Чичин в началото ларж, но нагоре все по-стиснат става. Като има твърд таван - неговата собствена мярка 2х30. След нея и Мерилин Монро да доде, Чичин й вика, от мен толкоз, ако искаш още за теб да черпа антуража, отивай на вентилатора и не си стискай рокличката.
                    Голяма глезла е била таз мома...Не е мой тип....
                    Не съм стиснат бре, прагматичен съм....

Коментар

И аз утре ще ходя на дивото, мойто, ама следобяд сигурно ще успея да тръгна и сега вися на технически преглед . Чувствам се като в кораб. Вали, човекът пита може ли да влезе в колата (май е пунта мара прегледа) и аз се пошегувах, ако ми направи отстъпка Ма той сериозно помисли и вече съм напред с четири лв. щото му дадох бакшиш един
                      Егати сделката свъртяхме , ма и двамата доволни
                      Тъкмо ми трепна сърчицето след тези слова и язък......
                      Сега си поръчах една кола от колега и утре към 6 съм запрашил към Дивото... Смятам да се прибера в понеделник рано за ужасТ на лелята....
                      Почва да си тананика - сам, сам, сам, пак сък съм сам, в събота и във неделя....

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Наздраве
                        Подмамваш ме към нецензурни описания, та едвам се въздържам.

Коментар

За Кака, общо 50 ще намажеш, а за мен само десет грама ли? Толко слаба ракия ли съм ?

Ще е интересно с храстите

Коментар

• И аз утре ще ходя на дивото, мойто, ама следобяд сигурно ще успея да тръгна и сега вися на технически преглед . Чувствам се като в кораб. Вали, човекът пита може ли да влезе в колата (май е пунта мара прегледа) и аз се пошегувах, ако ми направи отстъпка Ма той сериозно помисли и вече съм напред с четири лв. щото му дадох бакшиш един
                            Егати сделката свъртяхме , ма и двамата доволни

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Сър, всякоя дама може да е девствена, кога си пожелае и има пари, за да си плати.
                              Хименопластика му се вика на упражнението
                              Наздраве!
                              Наздраве
                              Last edited by Todor Sabev; 21.06.2019, 17:38.

Коментар

Ако искаш да знаеш, вече имам при него 2х25, за де тикам Кака към неговите поземлени имоти. Да си набере дюли, жената. Наесен. Но мисля да ги направя 2х30 кано прилъжа и теб. За джанки. Сега му е времето. Ще ти дам обиколни координата, а ти обикаляй и търси чичините джанки. Може пък да се покаже иззад некой храст. И да пита, вий зайче ли сте? Все зайчета му се привиждат на него. Нали от поколението, да захлебило с първия брой на "Плейбой".
                                За Кака, общо 50 ще намажеш, а за мен само десет грама ли? Толко слаба ракия ли съм ?

Ще е интересно с храстите
                                Last edited by Lelq; 21.06.2019, 17:43.

Коментар

Working...
                                X