IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Колко точно нова, девствена ли
    Сър, всякоя дама може да е девствена, кога си пожелае и има пари, за да си плати.
    Хименопластика му се вика на упражнението
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Ако искаш да знаеш, вече имам при него 2х25, за де тикам Кака към неговите поземлени имоти. Да си набере дюли, жената. Наесен. Но мисля да ги направя 2х30 кано прилъжа и теб. За джанки. Сега му е времето. Ще ти дам обиколни координата, а ти обикаляй и търси чичините джанки. Може пък да се покаже иззад некой храст. И да пита, вий зайче ли сте? Все зайчета му се привиждат на него. Нали от поколението, да захлебило с първия брой на "Плейбой".
      Last edited by Trakatrak; 21.06.2019, 17:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

За него нова жена е да не е прабаба. Тогава подръка с бабичката ще се фали, че е свалил мисис на Долно Уйно.
        Опитваш се да изкараш от 4i40, едни 25 гр. дюлева ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Да бе, преди 2-3 часа се изсипа един облак при мен на дивото (или полудивото,)
          та оправи термометъра на 20 градуса, но пък ме обхванаха съмнения - държи ли се още тоз покрив на тaрантулеца
          наздраве
          Покривът ми е като полегнал левент. Мързелив, но тежи на мястото си. Та дори и мързеливо върши работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ха, майтап! Ретиарий срещу карабина с оптика.
            Наздраве, Мрънкало!

П.П. Покрива на яхъра дали ще протече, кога ви удави пороя!?
            И да прокапе, то ще да е за да ни освежи и развесели. Ще река тогава, толкоз може тази Кака, де като вещица мсе е нефелна и саката. Днес опънах едно платнище, що не ми си влиза под покрив. А под платнището отворих чадъря. Двойна застраховка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

За него нова жена е да не е прабаба. Тогава подръка с бабичката ще се фали, че е свалил мисис на Долно Уйно.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Колега си купи Леново с i5 ( и всички подробноссти ) за 300 лв с 1 година гаранция от фирма дето ги изкупува в държави след Калотина....
                Супер далавера....Ай стига си арчила парите на добрата третина....

пп Пари за нова кола и нов комп не си заслужават....Трябва да се кътат за нова жена.....

Наздраве !
                Last edited by Todor Sabev; 21.06.2019, 14:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Колега си купи Леново с i5 ( и всички подробноссти ) за 300 лв с 1 година гаранция от фирма дето ги изкупува в държави след Калотина....

пп Пари за нова кола и нов комп не си заслужават....Трябва да се кътат за нова жена.....

Наздраве !
                  Добро утро!
                  Нещъ "втора употреба". И го търся устройството с възможно най-голяма гаранция.
                  Наздраве!

П.П. Язе редовно съм като нова жена за по-едрата 1/3-та - пълна с изненади. Пък ако не друго, мога поне цвета на коса си да сменя. Така и така Арахната периодически ме дикисва с някое друго шише водороден пероксид
                  Мечо

Коментар

• Добро утро , Кръчма и честито лято!

Едно раче - отшелник го хвана с щипци и го довлече в заведението и не само

Та черпя рачето за лятото!
                    Усмихнат ден и наздраве!

https://m.youtube.com/watch?v=ofA3URC1wyk

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Баш ...Само ти ме разбираш, Съкровище Наздраве! Добри новини има напоследък за инвестициите ми, така че ще му отпусна края тая вечер
                      Правилно, Съкровище! Успехът трябва да се полее - бавно и напоително.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

За теб - някой лек и да държи повече с батерия, за да не ти тежи, при разходка с жар-птицата из хабитатя примерно, А и всичко което не хареса на кльощавичкото 1/3-та,(пълноправен) - ти е чист профит
                        Да, задължително трябва да е тънък. За батерията - имам една външна за таблета, вероятно ще мога да я кична и лаФтопа. С по-кльощавият проблема ще е по-голям. Устройството не трябва да е атрактивно.
                        Наздраве, Преци!
                        Мечо

Коментар

Зависи от силата на вятъра. Мое да го отнесе тия дни
                          Наздраве, Преци!

П.П. Къв тоз лаФтоп? Трябва да сменям моя, но идея си нямам какво да си изпрося като подарък /две седмици съм с примерно поведение и много добро държание/

Наздраве !

Коментар

Наздраве, Преци!

П.П. Къв тоз лаФтоп? Трябва да сменям моя, но идея си нямам какво да си изпрося като подарък /две седмици съм с примерно поведение и много добро държание/
                            За теб - някой лек и да държи повече с батерия, за да не ти тежи, при разходка с жар-птицата из хабитатя примерно, А и всичко което не хареса на кльощавичкото 1/3-та,(пълноправен) - ти е чист профит

Коментар

Да бе, преди 2-3 часа се изсипа един облак при мен на дивото (или полудивото,)
                              та оправи термометъра на 20 градуса, но пък ме обхванаха съмнения - държи ли се още тоз покрив на тaрантулеца
                              наздраве
                              Наздраве, Преци!

Мечо

Коментар

Наздраве, Съкровище!

Баш ...Само ти ме разбираш, Съкровище Наздраве! Добри новини има напоследък за инвестициите ми, така че ще му отпусна края тая вечер
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X