Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ха, майтап! Ретиарий срещу карабина с оптика.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Покрива на яхъра дали ще протече, кога ви удави пороя!?
та оправи термометъра на 20 градуса, но пък ме обхванаха съмнения - държи ли се още тоз покрив на тaрантулеца
наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Пак вещаеш лошотии. Но Чиче вече дебне с мрежа и тризъбец. Наздраве, Длънчанке!
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Покрива на яхъра дали ще протече, кога ви удави пороя!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Сички значт к'во .... Само ти май не....
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
не щеш ли да ти налеят нещо бе ... кво да ти "сипят" ...шепа боб ли ...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете, че ми изгорЕ душата .... сИпете и на precakanoto
и аз ще сипя, да почерпя - имам друг повод, много по-страхотен от борсовите новини - имам 2 от 3ма предтсавители на почетната стълбичка, даже ми подариха нов модерен лаптоп за спомен ... но не това е важно а жеста сам по себе си
та наздраве на всички с насипаното
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете, че ми изгорЕ душата .... сИпете и на precakanoto
Коментар
-
Щъ вали. И вятър шъ са извий.
Наздраве, Мрънкало!Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Щъ вали. И вятър шъ са извий.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Събота, недела имам събор и ще се цепи въздуха с пиянско "Наздраве" и "Ура". Дано не вали, че не ми се влиза под покрив, па бил той на яхъра.Ще опъвам разни платна, ще отворя чадърче, но при буря не може издържим. Дано се забави.
Наздраве, Мрънкало!Last edited by tnm; 20.06.2019, 21:01.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
А може ли да запитам ... Не, по-добре да не знам кога и как си получил информация къде точно се намира дъното на потурите на 4i40.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеКръчма трябва да се пие навън вече, за летен бар сме. Липите са цъфнали и ухаят прекрасно.
начев, уникална песен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Ресторанта до тенис залата , Джиков беше , но затвори преди три четири години, любимо местенце. Не съм ходил тази година да не са отворили нов. Ти Тракащ от Изток, Гео Милев или Редута ли си родом.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
АААааа, издаде ли се....Призна си, че си падаш по Тарантул - дъртофел, живо историческо изкопаемо от Креда.....
Наздраве !
пп Млада даскалица написала на дъската думата " забулекър " ( но не за да познаят децата с колко грешки е написана !!!)
Тва е за бисери и вицове, ако не бе истина......
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Какво продаваш бе Груев ...към Тутракан ша наминеш ли да си купа и ас нещо ...
Коментар
Коментар