Сипете че ми изгорЕ душата ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТака де...то не може само да е обичаме....Омразата е къде по-достойна за душата....
пп Всичко ми е червено пред очите....ужасссст...
пп Червеното беше в унисон с голото дупе..Еротиката и червеното са свързани ..
пп. Но на дЯтето Фръц, не мога да и кажа ,че трябват червени прашки с виното и камината, а и писах за червен лак.....
пп Не просто естет а културен естет......
Дано дамата с точилката да е чела форума, та да разбере какви са ти фантазиите.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУжасТ! Ся са връщам от реален Никулден и зачитам, че чичо си пада по ярко червен лак. Мразя тоз нюанс на кармазъто ...
Наздраве!Омразата е къде по-достойна за душата....
пп Всичко ми е червено пред очите....ужасссст...
пп Червеното беше в унисон с голото дупе..Еротиката и червеното са свързани ..
пп. Но на дЯтето Фръц, не мога да и кажа ,че трябват червени прашки с виното и камината, а и писах за червен лак.....
пп Не просто естет а културен естет.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеФетишист такъв
Дааа, така по ми ляга на душата....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТака по-добре...но не може ли ...?
(мрън-мрън.....)
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
� -
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеСпешъл за чичо 1) червен лак
и за Бенджи 2) камина
(мрън-мрън.....)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеСпешъл за чичо 1) червен лак
и за Бенджи 2) камина
Life won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНаздраве !
Ужассст..........За пръв път през живота ми, да не виждам нито еротика нито екзотика в едно голо дупе.....
Само като естет си мисля, че ноктите на краката трябваше да са лакирани в червено.......
и за Бенджи 2) камина
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение... много еротично....Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
� -
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеНаздравичката и от мен за виртуалния именник
Life won't wait for you.
Коментар
�
Коментар