If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Са, глейте кво стаа - тука също една колежка не знаела дали мое се пие бело с кисеу зеуе...
При положение, че кога требе сме табиетлии и не мое се даваме на засукани питиета, требе и при необходимост да мааме уиски с шопска, ром с пилешка супа и секакви комбинации! Зер, не е ли престъпление да се остаи киселото зеле с прасешка мръвка самички да си влизат, а да не ги придружи поне нещо с градус?!?!
(Но не и пиле Градус, де)
Аре убав ден, наздраве и да илядите!
Изключително си праф!
Не мое да слугуваме на некви условности при наличието на хапка и пийка!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ся съм се замислила, ходи ли му на кисалото зеле със свинска мръвка, бяло вино от черно грозде / с леко розовеещ цвет/ или трябва да чакам да стане червеното!?
Наздраве!
Са, глейте кво стаа - тука също една колежка не знаела дали мое се пие бело с кисеу зеуе...
При положение, че кога требе сме табиетлии и не мое се даваме на засукани питиета, требе и при необходимост да мааме уиски с шопска, ром с пилешка супа и секакви комбинации! Зер, не е ли престъпление да се остаи киселото зеле с прасешка мръвка самички да си влизат, а да не ги придружи поне нещо с градус?!?!
(Но не и пиле Градус, де)
Аре убав ден, наздраве и да илядите!
Ся съм се замислила, ходи ли му на кисалото зеле със свинска мръвка, бяло вино от черно грозде / с леко розовеещ цвет/ или трябва да чакам да стане червеното!?
Наздраве!
Никога не поемам вина. Въпрос на мироглед. Знам само, че мръвката трябва да е много МАЗНА, най добре от свински гърди.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Тънъмънче - тука не валеше вчера и затова я нарекох теменужена. После кога е почнало не разбрах, днеска си е облачно и май нема да е теменужена, а мръчкава.
Добър ден, банда, от сабалем се наложи да се труди, чак сега отварям храма и кво - таа вълшебна чаша с пура. Напрао ми потекоха лигите, даже може и да припала!
Наздраве и убав следобед!
Коментар