If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Въъх, Бенджи ... Колето много сносен ремонт е спретнал на СПА отделението дето е към Кръчмата.
Обаче ми е интерестно, дали локвата е по-дълбока от 1,5 м и ако отговора е положителен, Мечо ли ще ме спасява кат пия няколко чаши с високоскоростен алкохоль ... ил Колето се е погрижил за спасителЕ!?
Наздраве!
Въъх, Бенджи ... Колето много сносен ремонт е спретнал на СПА отделението дето е към Кръчмата.
Обаче ми е интерестно, дали локвата е по-дълбока от 1,5 м и ако отговора е положителен, Мечо ли ще ме спасява кат пия няколко чаши с високоскоростен алкохоль ... ил Колето се е погрижил за спасителЕ!?
Наздраве!
АС, съм СПАСИТЕЛЯ !!!!
У мен е ключа от СКЛАДА !!!
петието е за Теб ...
СЕГА !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ееее...сега ...какви са тези пожелания...???
Не стига , че съм без зъб а и главата ми ли искаш да пострада....
пп Като знам кой е по "пожеланията " в този форум започвам да разбирам защо си отрязах фалангата, извадих си неправилния зъб и ми се спука гумата на колата....
пп Ох боде ме в ребрата.....
пп Търся си безопасна игла и изворна вода.....
А седем въглена имаш ли!?
П.П. Жив и здрав да си ти пожелавам!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Лелееей, 4i40 ... ти малко на торо го докарваш. Дано дамата с точилката да е чела форума, та да разбере какви са ти фантазиите.
Наздраве!
Ееее...сега ...какви са тези пожелания...???
Не стига , че съм без зъб а и главата ми ли искаш да пострада....
пп Като знам кой е по "пожеланията " в този форум започвам да разбирам защо си отрязах фалангата, извадих си неправилния зъб и ми се спука гумата на колата....
Така де...то не може само да е обичаме.... Омразата е къде по-достойна за душата....
пп Всичко ми е червено пред очите....ужасссст...
пп Червеното беше в унисон с голото дупе.. Еротиката и червеното са свързани ..
пп. Но на дЯтето Фръц, не мога да и кажа ,че трябват червени прашки с виното и камината, а и писах за червен лак.....
пп Не просто естет а културен естет.....
Стария Бен не е претенциозен.Може момето да е и без лак и без прашки.
Коментар