Първоначално изпратено от Вълчо-34
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеБре, като гледам вчера какво сте се усв..., исках да кажа творчески изяви, как па не те е налегнал тежък махмурлук?!?
Са по едно ирландско с кексче, (пардон - мъфин требваше да използвам, за да не решите, че дедо е старомоден), а за който иска може и по една малка бира
Хубав ден на всички!
Наздраве!Last edited by tnm; 04.12.2013, 11:32.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипииииииии .......
Са по едно ирландско с кексче, (пардон - мъфин требваше да използвам, за да не решите, че дедо е старомоден), а за който иска може и по една малка бира
Хубав ден на всички!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАз бих добавила и един резен ябълка, парче портокал и капачка Бакарди.
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТНМ : "Умрех от студ. Давайте нещо греяно, подгреяно ... все там!"
Е затова уважавам храма и посещаващите го - как се обединяваме, независимо от усещанията
Мисля, че и за двамата става мерлото - за Тънъмънчето греяно, за Бенджи - стайно.
Айде пийте пиьеници!!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеAз съм навит и на греяно.С медец и канела.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТНМ : "Умрех от студ. Давайте нещо греяно, подгреяно ... все там!"
Е затова уважавам храма и посещаващите го - как се обединяваме, независимо от усещанията
Мисля, че и за двамата става мерлото - за Тънъмънчето греяно, за Бенджи - стайно.
Айде пийте пиьеници!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАйде сИпете, че ми изгорЕ душата.
Айде пийте пиьеници!И това ще мине ...
Коментар
Коментар