IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сипете, че ми изгоре душата ....
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Само ще го гледате ли?
      Ахъъ, само ша го гледаме / пред MILOM се говори кодирано/
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Ногу сте палави тая вечер....?
        Пали ни се мерака,не душите

Наздраве!

п.с Оня превзетия кораб ... ше плава ли
        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Говорим си за метеорология, магистрали, Варна и морето ...
          Искаш ли да отскочим и да ти нагледаме мерлото!?
          Наздраве!

Утре ше късам синджирЯ и ше одя на морето ,че по кърищата е кално.
          Малко на релакс, съчетано с хобито .... мое се закачи некое герданче или да блесне некое камъче
          Подаръци само на място - работен терен - Кранево и Албена.При дъжд ..... ми то нема да са мноо кръчмите у Кранево ,нейде там из тях ше съм

Наздраве!

Коментар

• Ногу сте палави тая вечер....?
            Life won't wait for you.

Коментар

Само ще го гледате ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                Наздраве за професионалистите
                Говорим си за метеорология, магистрали, Варна и морето ...
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Сус бре !!!

Чак толкова виждам....
                  Човек с име на вино,пък за кви грешни работи говори .... че и "чиба" не му е чуждо

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                    Завалията той .... и ако при пипане се окаже,че няма нищо венерино ..... как реагираш

Най-вероятно ще счупи рекорда на Юсейн Болт
                    Мечо

Коментар

Завалията той .... и ако при пипане се окаже,че няма нищо венерино ..... как реагираш
                      Сус бре !!!

Чак толкова виждам....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Права си !
                        Не винаги по-краткия път към целта е по-бърз...
                        Сега се сетих , че преди 10г имах работа в Добрич и на връщане минах по краткия път ( щот тръгнах към 19 вечерта - та да побързам..).....Малийй едни кратери, едни безлюдни пътища...За 30 км икономия, закъснях с 2 часа....Към 2ч ми гръмна колата и беше голяма драма.....Купих си друга....

пп Не си права - винаги следвам писаното....( но не виждам добре и затова пипам с ръце...)

Коментар

Има, има ... от Шумен до Варна

П.П. Маниии, бегай ... щом и инструкции за експлоатация са ти нужни, по-добре ич не се зафащай. УжасТ
                          Права си !
                          Не винаги по-краткия път към целта е по-бърз...
                          Сега се сетих , че преди 10г имах работа в Добрич и на връщане минах по краткия път ( щот тръгнах към 19 вечерта - та да побързам..).....Малийй едни кратери, едни безлюдни пътища...За 30 км икономия, закъснях с 2 часа....Към 2ч ми гръмна колата и беше голяма драма.....Купих си друга....

пп Не си права - винаги следвам писаното....( но не виждам добре и затова пипам с ръце...)

Коментар

Ми ... брадчет, братчед ти още не купил виртулет и не мое да стигна до Чужденеция, без да прецапам през магистралата
                            Мое и да може, де. По разни първокласни пътища, ма брадчет ти обича да кара по магистралата.

Наздраве! И не опуквай сичкото вино, щот другият месец имам вояж до Чужденеция - дан са чудиш, какво да ми ми сипеш у чашата
                            Ми тя пълна ... с мелба .... мъ не си настоятелна
                            А и по ЧНГ беше тук,нали ..... тез тАлАфони за кво ги мъкнете
                            Тоооо .... у Чужденеция има нужда да се носи тежко у джебити,че току-виж те отвял вЕтерот .... мъъъъъ и ги ползувайте от време на време де

Коментар

Пък мое си объркала разтвора за лещи с виното,де си го пила предната вечер и да си ги накиснала там
                              Хабсурт, бре!!!
                              Много фнимавам, кога става въпрос за оползотворяване на виното

П.П. Тази година тати направи по-хубаво вино от това на девера и по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието. Срам, срам ...
                              Мечо

Коментар

• Пък мое си объркала разтвора за лещи с виното,де си го пила предната вечер и да си ги накиснала там

Коментар

Working...
                                X