Сипете, че ми изгоре душата ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеСамо ще го гледате ли?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНогу сте палави тая вечер....?
Наздраве!
п.с Оня превзетия кораб ... ше плава лиСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеГоворим си за метеорология, магистрали, Варна и морето ...
Искаш ли да отскочим и да ти нагледаме мерлото!?
Наздраве!
Утре ше късам синджирЯ и ше одя на морето,че по кърищата е кално.
Малко на релакс, съчетано с хобито.... мое се закачи некое герданче или да блесне некое камъче
Подаръци само на място- работен терен - Кранево и Албена.При дъжд ..... ми то нема да са мноо кръчмите у Кранево ,нейде там из тях ше съм
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИскаш ли да отскочим и да ти нагледаме мерлото!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеНаздраве за професионалистите
Искаш ли да отскочим и да ти нагледаме мерлото!?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСус бре !!!
Чак толкова виждам....Човек с име на вино,пък за кви грешни работи говори
.... че и "чиба" не му е чуждо
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеЗавалията той
.... и ако при пипане се окаже,че няма нищо венерино
..... как реагираш
Най-вероятно ще счупи рекорда на Юсейн БолтПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеЗавалията той
..... как реагираш
Чак толкова виждам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПрава си !
Не винаги по-краткия път към целта е по-бърз...
Сега се сетих , че преди 10г имах работа в Добрич и на връщане минах по краткия път ( щот тръгнах към 19 вечерта - та да побързам..).....Малийй едни кратери, едни безлюдни пътища...За 30 км икономия, закъснях с 2 часа....Към 2ч ми гръмна колата и беше голяма драма.....Купих си друга....
пп Не си права - винаги следвам писаното....( но не виждам добре и затова пипам с ръце...)Завалията той
..... как реагираш
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИма, има ... от Шумен до Варна
П.П. Маниии, бегай ... щом и инструкции за експлоатация са ти нужни, по-добре ич не се зафащай. УжасТ
Не винаги по-краткия път към целта е по-бърз...
Сега се сетих , че преди 10г имах работа в Добрич и на връщане минах по краткия път ( щот тръгнах към 19 вечерта - та да побързам..).....Малийй едни кратери, едни безлюдни пътища...За 30 км икономия, закъснях с 2 часа....Към 2ч ми гръмна колата и беше голяма драма.....Купих си друга....
пп Не си права - винаги следвам писаното....( но не виждам добре и затова пипам с ръце...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМи ... брадчет, братчед ти още не купил виртулет и не мое да стигна до Чужденеция, без да прецапам през магистралата
Мое и да може, де. По разни първокласни пътища, ма брадчет ти обича да кара по магистралата.
Наздраве! И не опуквай сичкото вино, щот другият месец имам вояж до Чужденеция - дан са чудиш, какво да ми ми сипеш у чашата... с мелба
.... мъ не си настоятелна
А и по ЧНГ беше тук,нали..... тез тАлАфони за кво ги мъкнете
Тоооо .... у Чужденеция има нужда да се носи тежко у джебити,че току-виж те отвял вЕтерот.... мъъъъъ и ги ползувайте от време на време де
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеПък мое си объркала разтвора за лещи с виното,де си го пила предната вечер и да си ги накиснала там
Много фнимавам, кога става въпрос за оползотворяване на виното
П.П. Тази година тати направи по-хубаво вино от това на девера и по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието. Срам, срам ...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар