If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Говорим си за метеорология, магистрали, Варна и морето ...
Искаш ли да отскочим и да ти нагледаме мерлото!?
Наздраве!
Утре ше късам синджирЯ и ше одя на морето ,че по кърищата е кално.
Малко на релакс, съчетано с хобито .... мое се закачи некое герданче или да блесне некое камъче
Подаръци само на място - работен терен - Кранево и Албена.При дъжд ..... ми то нема да са мноо кръчмите у Кранево ,нейде там из тях ше съм
Права си !
Не винаги по-краткия път към целта е по-бърз...
Сега се сетих , че преди 10г имах работа в Добрич и на връщане минах по краткия път ( щот тръгнах към 19 вечерта - та да побързам..).....Малийй едни кратери, едни безлюдни пътища...За 30 км икономия, закъснях с 2 часа....Към 2ч ми гръмна колата и беше голяма драма.....Купих си друга....
пп Не си права - винаги следвам писаното....( но не виждам добре и затова пипам с ръце...)
Завалията той .... и ако при пипане се окаже,че няма нищо венерино ..... как реагираш
П.П. Маниии, бегай ... щом и инструкции за експлоатация са ти нужни, по-добре ич не се зафащай. УжасТ
Права си !
Не винаги по-краткия път към целта е по-бърз...
Сега се сетих , че преди 10г имах работа в Добрич и на връщане минах по краткия път ( щот тръгнах към 19 вечерта - та да побързам..).....Малийй едни кратери, едни безлюдни пътища...За 30 км икономия, закъснях с 2 часа....Към 2ч ми гръмна колата и беше голяма драма.....Купих си друга....
пп Не си права - винаги следвам писаното....( но не виждам добре и затова пипам с ръце...)
Ми ... брадчет, братчед ти още не купил виртулет и не мое да стигна до Чужденеция, без да прецапам през магистралата
Мое и да може, де. По разни първокласни пътища, ма брадчет ти обича да кара по магистралата.
Наздраве! И не опуквай сичкото вино, щот другият месец имам вояж до Чужденеция - дан са чудиш, какво да ми ми сипеш у чашата
Ми тя пълна ... с мелба .... мъ не си настоятелна
А и по ЧНГ беше тук,нали ..... тез тАлАфони за кво ги мъкнете
Тоооо .... у Чужденеция има нужда да се носи тежко у джебити,че току-виж те отвял вЕтерот .... мъъъъъ и ги ползувайте от време на време де
Коментар