IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Ще помоля Кластната ( Тнм) да направи забележка на Катил...м за непристойното му отношение, към моята многострадална душа, в една от темите......
    Забележката е направена. В замяна не искам много - само през 2015 година да зареждаш резервоара на пикапчето, дето ми го хариза mikomikov.

П.П. И да си вземеш думите назад /относно продължителността на преговорите/
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение

Ми ща ругая ... и пиенето така ми изчезва ,докато се зазяпам и .... потънало у чуждо гърло

Наздраве!
      Не мой да тормозиш 4i40, братчед! Човекът е на възраст - през час си мери тонът на Коротков, кръвната захар и телесната температура. Ша земе да напрай някоя беля и да ти тежи после на съвестта.
      Наздраве!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
        Брей, как съм "забравил"...

Злото да ме забрави!

Сега целият форум ще ме гледа накриво......, но, нали държа да съм коректен към виртуалните събеседнички, ще преодолея дискомфорта...Що се отнася до това, каква да бъдеш - нямаш никакви проблеми: хората са такива, каквито са си. Надежда всяка /за промяна/ - оставете...

Ето ти го пикапчето, че след няколко дни, като ме грабне работата, съвсем ще забравя:

http://snimki.be/store/1/961420480170.jpg

...и да не забравиш да почерпиш!
        Няма да съм "аз", ако не накарам 4i40 да почерпи вместо мен.
        Традициите и обичайте трябва да се спазват.
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

• Наздраве , банда !
          http://www.youtube.com/watch?v=lv6VW4tMZbE
          врати за входове входни врати метални врати

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение

Ми ща ругая ... и пиенето така ми изчезва ,докато се зазяпам и .... потънало у чуждо гърло

Наздраве!
            Какво е това наливане бре.....Ти да не си на една маса с "дълбокото гърло"....?
            В този студ най много една ракия или две чаши вино.....

Наздраве !

Коментар

Ще помоля Кластната ( Тнм) да направи забележка на Катил...м за непристойното му отношение, към моята многострадална душа, в една от темите......

Наздраве!
              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Ще помоля Кластната ( Тнм) да направи забележка на Катил...м за непристойното му отношение, към моята многострадална душа, в една от темите......

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Ся ..., ти не си запознат, обаче съм в преговори с Mikomikov за едно пикапче 4Х4 /в замяна ще бъда така добра/ и с това ич няма да ми се налага да бягам.
                  Наздраве!
                  Брей, как съм "забравил"...

Злото да ме забрави!

Сега целият форум ще ме гледа накриво......, но, нали държа да съм коректен към виртуалните събеседнички, ще преодолея дискомфорта...Що се отнася до това, каква да бъдеш - нямаш никакви проблеми: хората са такива, каквито са си. Надежда всяка /за промяна/ - оставете...

Ето ти го пикапчето, че след няколко дни, като ме грабне работата, съвсем ще забравя:

http://snimki.be/store/1/961420480170.jpg

...и да не забравиш да почерпиш!

Коментар

Ко стана с буйната ферментация ... и дестилация!?

Наздраве!

П.П. Червеното вино е за мен!
                    Превтаса и мина към киселинна.....
                    Без претенции от моя страна.....Мога и с бяло, мога и с черно ( пардон, червено ) да се чукна пред огнището...

Наздраве !

Коментар

Слагайте да се грее нещо на огнището и да разтрием старите кокали изподвътре...

Наздраве !
                      Ко стана с буйната ферментация ... и дестилация!?

Наздраве!

П.П. Червеното вино е за мен!
                      Мечо

Коментар

• Слагайте да се грее нещо на огнището и да разтрием старите кокали изподвътре...

Наздраве !

Коментар

Двата крака са достатъчни........за буйната ми ферментация.....

Наздраве !
                          Забрайх дестилацията.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Ми ... най-вероятно щот си под влиянието на продукт на буйна и тиха ферментация.
                            Наздраве!

П.П. В статията стъпките са три. Коя според теб е излишна?

Двата крака са достатъчни........за буйната ми ферментация.....

Наздраве !

Коментар

http://profit.bg/news/3-osnovni-stup...id-132578.html

Защо аз виждам само два начина за да успееш, без да се трудиш.....???
                              Ми ... най-вероятно щот си под влиянието на продукт на буйна и тиха ферментация.
                              Наздраве!

П.П. В статията стъпките са три. Коя според теб е излишна?
                              Мечо

Коментар

• http://profit.bg/news/3-osnovni-stup...id-132578.html

Защо аз виждам само два начина за да успееш, без да се трудиш.....???

Коментар

Working...
                                X